hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 evet böyle bi topic açıldı biliyorumhatta burda [spo1=başlamadan önce] arkadaşlar bunu bi stiede gördüm ve cp yaptım biraz editleyerek buraya yazdım.. dosyaların hiçbirinin temizliğinden sorumlu DEĞILIM. onun için deneyen arkadaşlar virüs tarama programları ile taratıp kullanırlarsa iyi olur. hatta dosyaların güvenliği ile ilgili bilgileri de buraya aktarırsanız iyi olur. [/spo] Dünyanın en sevilen oyunlarından Grand Theft Auto nun kodlarına cinsel içerikli mini oyun parçalarının gizlendiği iddia ediliyor. Güncelleme: 12:02 TSİ 12 Temmuz 2005 Salı LONDRA - Dünyanın en sevilen video oyunlarından Grand Theft Auto: San Andreas ın, otomobil çalmaktan başka yeni yeni kriminal aktiviteleri ortaya çıkıyor. İddialara göre, oyunun yazılım kodlarına gizlenmiş mini seks oyunları bulunuyor ve internetten indirilen bir programla kodların şifresi çözülebiliyor. Oyun ABD de incelemeye alındı. İddiaya göre, oyunun içine gömülü seks oyunları açık ve çarpıcı erotik sahneler içeriyor. Cinsel içeriğe ulaşmak için özel bir kodun internetten indirilmesi gerekiyor. Grand Theft Auto nun yapımcısı Rockstar şirketi ise, seks oyunları ile ilgili iddiaları sektörün kurallarına uyulmuştu şeklinde yanıtladı. Cinsel içeriğin sakıncalı çıkması durumunda, oyunun dükkan raflarında satışı yasaklanacak. Sokaktan gasp yoluyla araba çalınması ve mafya ile ilişkiler kurulması gibi eylemlerin konu alındığı Grand Theft Auto oyunu, tüm dünyada gençler arasında büyük ilgi görmüştü. Oyun aynı zamanda, polisle çatışma sahneleri nedeniyle psikologların tepkisini çekmişti. Kaynak: BBC den alınmıştır. [hline] bu kodlar hotcoffee adlı bi modla aktifa hale getirilebilir gerekli bilgiyi ve Bu mod ile kız arkadaşınızla buluştuktan sonra evde kahve içmeye davet ediyo sizi ve sizde tabiki Y ye basarak kabul ediyorusun. download= http://www.gtagarage.com/files/download.php?F=82 Evet bu linkten indirdikten sonra modu. 1- data/script/main.scm dosyasını yedeğini alıyoruz. 2 - indirdiğimiz dosyadaki main.scm ve script.img i buradakilerle değiştiriyoruz. 3- oyunda yeni oyun başlatmak zorundasınız eski save dosyalarınız çalışmayacak. 4- yedeğini aldığınız main.sc yi tekrar bu modunkiyle değiştirirseniz save dosyanız çalışır. 5- Eğer kız arkadaşınızla kahve içerken kız arkadaşınızın çıplak olmasını istiyorsanız oyuna girdikten sonra ctrl-esc ile masaüstüne dönün kalsördeki sacencor.exe yi çalıştırın ve sansürsüz yapmak için oyunu onaylayın. edit: ahanda resim [spo2=+16][/spo]edit:hebelek tipindeki karakterleri sildim[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting..[/b]Msn adresim[Bu mesaj fastreload tarafından 15 Temmuz 2005 01:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ehu ben biliyodum zaten bi sapıklık oldugunu o yüzden hic oynamadım bu oyunu hehe =)[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ben resim istiyorum yok mu resim?[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 olmaz mı? [spo1=+15.5][/spo][signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting..[/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 AHEUHEUAHE süpermiş la kafeye çekicem evdeki makinenin ekran kartı kasış :D naıhaha teşekkürler :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 lol be , yarıldım resme :)[signature][hline] ()'.".'() ( (T) ) (..).(..) (,,,)(,,,) Chillin Killin Billin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 kim ne yazmis diye bakiyim dedim Konu: GTA: San Andreas Adult Versiyon [ Favorilerime Ekle ] [31 defa okunmuş] bilmiyorum yani :)[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bumu simdi adult ya lol millet simsdede nude patch yapip dusdaki sansurleri kaldiriyordu yada singles da carsaflari kaldiriyordu cok daha adult yani onlar ki hepsi neredeyse ayni ratingde[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 leisure suit larry magna cum laude uncut'a değişmem :D[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Amerikada İncelemeye niye alinmis onu anlamadim Sucmu ki bu ?[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 playboy the mansion var.kasmayın patch falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Singles 2 var hatunun yapıcağı hareketi görünce oha dedim gerçektende yapılabilir mi bu hareket...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Böle bi konunun açıldıını bile bile bi daha açıosun ya bişiy demiyorum sana...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. farkob, geçen gün demiş ki: Hava çok sıcak abi ya bu sıcakta salmazlar beni karşıyakaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 eheh kas gelişmesi filanda olur bu hakeketleir yaparken[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: blackchaos, 15 Temmuz 2005 09:50 tarihinde demiş ki: Singles 2 var hatunun yapıcağı hareketi görünce oha dedim gerçektende yapılabilir mi bu hareket... naapıo la?:D[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar