White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Az önce eve eczaneden adam geldi tetanoz aşısı oldum şimdi kolum ağrıyor ehe.. 3 senede bir olunması gerekiyormuş.. -------- Ben küçükken aşıdan hiç ama hiç korkmazdım sona bi gün bi penisilin oldum.. O günden beri heyecanlanıyorum olurken :)[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Bu sene basimdan gecen olaylardan sonra asidan korkmaz hale geldim, ve yapilirken hissetmiyorum.[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Ne geldiki başına?[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 en son 6 yıl önce oldum. o zamandan beri de elimi kolumu bilimum köpek ısırdı, bissürü kere paslı bişeylerle uğraşıp deldim/kestim bi taraflarımı vs.vs.. aman nazar değmesin *! eliyle tahtaya vurup "muuckuk" sesini çıkartır *[hline][i] qu est ce que c'est:viande [Bu mesaj Duke_Guybrush tarafından 27 June 2003 16:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
epitaph Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 universitede iken oldugum tetanoz asinin suresinin 10 yil oldugunu soylemislerdi bana!?[hline]darkness is bliss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 20 gun oceydi doktor koluma en sadist haliyle baline seysi buyuklugundeki iğneyi yaklastırdı vee.........Ası olmus oldum:D[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar [Bu mesaj Khirsah tarafından 27 June 2003 16:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 insan kadar şırınga yane :)[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 2 sene önce okulda (lise 1) yaptılardı bize.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 bu sene (lise 1) oldum tetanoz aşısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 abi o zaman sana inanamıyorum yani tetanoz ağrıtıyo falan yaptıktan sona hepatit b den korkuyosun korkmana hiç gerek yok hissetmiyosun bile.. ağrısı da yok sonadan[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Hepatit agrıtmıyo hissetmiyosun bile...ahhhhhhhhhhh!!!!:D[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Aşılarda bi olay yok ya çok rahat oluosun da böle hastalık için iğne falna yaparlarsa patlio kalçamdan olmuştum bi hastalık üzerine. Önce normal gidio sonra ilacı enjectke etmeye başlio senin bacak felç oluo böle 10 saniye hareket ettiremiosun bittikten sonra... İrençti her gün oluodum :([hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Penisilin abi neler çekiyosun yaw iğneyi sokuyo :) O ilaç gidene kadar anan ağlıyo:Bak:([hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 geçen sene kuduz aşısı kendim yaptım 3-5 tane kendime..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 eheh en son bende tetanoz olduydım ama baya bi küçükene ayağıma çivi batmıştı annem derdi batar batar diye bende batmaz dedim battı :( eheh çok yaramazdım ama sonucu gördük :) aşı çok kötü bişi sızlatırrıyo adamı varya[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 2 ay evel okulda tetenoz aşisi yaptilar.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 said: Estel_Anorien, 28 June 2003 14:18 tarihinde demiş ki: 2 ay evel okulda tetenoz aşisi yaptilar.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır ee bundan bize ne ki !!! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 ehu bense en son nezman aşık oldunuz anladım be (: yazıyoduk eheu (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 said: ee bundan bize ne ki !!! :P sen ne dion ya! adam en son ne zmn aşı olduğunu söylemiş! Konunun başlığı ne?[hline] Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 bu kış grip aşısı çok sık hasta olurum zorla yaptırdılar :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DISintegrated Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Hepatit B ve Grip aşıları. Özellikle Hepatit herkese şart. Üstelik de ilk aşılar sık olsa bile sonrakiler 3-5 senede bir yapıldığından katlanması kolay. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Ben penisilin olana kadar aşıdan ve iğneden hiç korkmaz güle eğlene giderdim ama o iğrenç şeyi bi oldum o günden sona korkmaya başladım :-) lol[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 En son bıkac sene once doktor karma ve tetanoz asılarımın eksik olduunu solemisti 2 sini de bi seferde yapcam dedi ben yutkundum tabe igne fobim ztn bide 2 tane fadıl oldum.Randevu werdi gittim o gun basket macım wardı sabahtan beri hicbisi yememistim bi sag kol bi sol kol teker teker sokusturdu 2 sini yaklasık 15 sn sora ayaa kalktım we bayıldım :)[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 8 9 sene olmuştur[hline]Justin (09:56 PM) : olm nickin ne die okunuo baal diyemem ben öle kro gibin Behran (02:34 PM) : bu arada baal nası okunuyo Sam (25:85 AM) : baal de beal de fark etmez nası okursan oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar