Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En son ne zaman aşı oldunuz?

White_Rakkad

Öne çıkan mesajlar

Az önce eve eczaneden adam geldi tetanoz aşısı oldum şimdi kolum ağrıyor ehe.. 3 senede bir olunması gerekiyormuş..
--------
Ben küçükken aşıdan hiç ama hiç korkmazdım sona bi gün bi penisilin oldum.. O günden beri heyecanlanıyorum olurken :)[hline].:Liceo Italiano:.
Msn Messenger:[email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

en son 6 yıl önce oldum. o zamandan beri de elimi kolumu bilimum köpek ısırdı, bissürü kere paslı bişeylerle uğraşıp deldim/kestim bi taraflarımı vs.vs.. aman nazar değmesin
*! eliyle tahtaya vurup "muuckuk" sesini çıkartır *[hline][i]
qu est ce que c'est:viande

[Bu mesaj Duke_Guybrush tarafından 27 June 2003 16:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

20 gun oceydi doktor koluma en sadist haliyle baline seysi buyuklugundeki iğneyi yaklastırdı vee.........Ası olmus oldum:D[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Bazı cevaplar

[Bu mesaj Khirsah tarafından 27 June 2003 16:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aşılarda bi olay yok ya çok rahat oluosun da böle hastalık için iğne falna yaparlarsa patlio kalçamdan olmuştum bi hastalık üzerine. Önce normal gidio sonra ilacı enjectke etmeye başlio senin bacak felç oluo böle 10 saniye hareket ettiremiosun bittikten sonra... İrençti her gün oluodum :([hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

2 ay evel okulda tetenoz aşisi yaptilar.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey:

Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz
Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 28 June 2003 14:18 tarihinde demiş ki:
2 ay evel okulda tetenoz aşisi yaptilar.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey:

Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz
Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır

ee bundan bize ne ki !!! :P
Sosyal ağlarda paylaş

En son bıkac sene once doktor karma ve tetanoz asılarımın eksik olduunu solemisti 2 sini de bi seferde yapcam dedi ben yutkundum tabe igne fobim ztn bide 2 tane fadıl oldum.Randevu werdi gittim o gun basket macım wardı sabahtan beri hicbisi yememistim bi sag kol bi sol kol teker teker sokusturdu 2 sini yaklasık 15 sn sora ayaa kalktım we bayıldım :)[hline]I'm your dream, make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel

Icq UIN = 788808
a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...