Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

I got my leprechaun hat

BonePART

Öne çıkan mesajlar

Evet amerikadan amerikan futbolu forması(sttelers, 36, jerome bettis) getirttikten sonra daha sacma ne getirtebilirim diye dusunurken saolsun kuzenim el atmıs.
Gecen geldiginde istedigim alamancı sapkasını bu sene getirmiş ehuehue resimc ektirdim.
ekliyim gorun.

[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 29.06.2005

Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART

Sosyal ağlarda paylaş

Büyükada'da at hırsızlığı paniğiç Faytonculukta kullanılan 100 kadar at geçtiğimiz günlerde çalındı. Bu hırsızlığın arkasında paticik lakabıyla anılan gizli bir internet şebekesinin olduğu düşünülüyor.
konu hakkındaki soruşturma devam ediyor :D[signature][hline]www.MerlininKazani.com
Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Sosyal ağlarda paylaş

evet bi adet yeşil askılı kısa sort beyaz gopmlek giyicem
once bi dag bulucam YODEL (halele yuuu helalaleleaaa ) diye bagırarak daga tırmanıcam
sonrada tepede akordeonumu alıp polka calıp oynucam[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 29.06.2005

Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
Sosyal ağlarda paylaş

almancı şapkası bu değil ki?

bi saniye, hakiki almancı şapkası bulucam size.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
montezaus, 16 Temmuz 2005 21:56 tarihinde demiş ki:
almancı şapkası bu değil ki?

bi saniye, hakiki almancı şapkası bulucam size.

Almancı şapkası değil ama Almanların deliler gibi içip sağda solda duvar dibi aradıkları festivallerde bunları takmış abilerimizin danslarına rastlamak mümkün.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp
"Biz insan yakıyoruz."
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Bone, piyangoyu kazanmış mutlu Alamancı Türk pozuyla...
Şapka çok açmış, ilahımsın diyorum ve kendimi Alp dağlarında yaşayan bir Milka ineği kadar mutlu hissederek cümlemi bitiriyorum.

Halalalee halalee halaaleeliiiyuuuuu[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

almancı şapkası yan takılır bi kere.

bunda hollanda-ingiliz esintileri var. ağızda pipo, elde gazete gezen insanlar böyle.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
zaidral, 16 Temmuz 2005 22:11 tarihinde demiş ki:
süper şapka ben de istiyorum. nerden ne kadara getirtiyosun bunu?
cidden süper. yakışmış sana da

hehe pek iltifat denmez buna gerçi :P[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...