Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sifreyi ozgur kizin cebine kim gonderdi ?

unity100

Öne çıkan mesajlar

a - kantocular
b - profesor
c - konyakci
d - celik blek
e - ciko
f - martin mystere
g - sirinler
h - gandalf

bilin, eseklik brovesi kazanin. ayrintili bilgi gazetelerde.

tam kepaze etmisler artik ozgur kiz ozgur cocuk olayi ozgur okuz ozgur esek olayi olmus.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com

- dark abi parasal sorunum var.

- sen kendini parasal soruna dusuruyosun olm al eline bi sarap, bi de kalem kagit acil sokaklara. yapicagin bu ekstra ordiner yolculuk, aslinda zihninde gerceklesek ve ic dunyani kesfetmende cok yardimci olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

bu kadar rezil bi reklam olamaz diyodum oluyormuş[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in!
Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in
J.P. "JESUS CHRIST!"
Pinhead "Not quite."
Sosyal ağlarda paylaş

ugrasmislar herhalde böyle seviyesiz ve zevksiz bir reklam kampanyasi için.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey:

Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz
Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır

Sosyal ağlarda paylaş

zaten o özgür kızla dier moloz dag bayir cimen demeden sevisiolardi bi anda aksiyona girdiler ne bu simdi?[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey:

Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz
Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır

Sosyal ağlarda paylaş

peh seyretmedim ama iğrençlik derecesini tahmin edebiliyorum. ben önceki reklamlarına da kıl, tüy, saç olurdum ya zaten..

ha bu arada 'hiçbiri' diyorum ama koymamışın seçeneklere.. :)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
Sosyal ağlarda paylaş

Özgür kız bulaşıkları yıka
Özgür kız köpeği dışarı çıkar
Özgür kız telefona bak
Özgür kız manava git karpuz al
Özgür kız ben yatıyorum geç kalma
Özgür kız camdan çok sarkma düşersin
Özgür kız terli terli su içme hastalanırsın[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm
Sosyal ağlarda paylaş

b.k kaka pis ööğhh
(oha rezil etmişsiniz reklamı, biraz daha hoşgörüyle yaklaşın reklamlara, seveceksiniz)[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me!
Wolverine, To Sabretooth
Sosyal ağlarda paylaş

wer iz di Fon ! Ay wunt det Fon ! (ben romanyadan gelmis romen asilli bir kadinim, ufak bi para verdiler bu reklamda romen aksaniyla ingilizce konusup rus mafyasi taklidi yapiyorum)[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

"özgürlüük içiimizzdeeeee" (ben salak bir kadınım, parasal sıkıntılarım var, az para verdiler ama yine de oynamak zorundayım)

yok daha neler...[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me!
Wolverine, To Sabretooth
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...