Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yemek Seçermisiniz...

Keyzar

Öne çıkan mesajlar

Valla ne olsa yerim :) yani dolaptan babam çıksa yerim o derece aç bi insanım ama rejimdeyim ahah :)
Siz günnü 3 öğünü sadece içinde lahana,dıomates,soğan ve maydonoz bulunan iğrenç bi çorbayı içmeyi deneyin yanında bazen salatada serberst göriim ben sizi :) Ama 2 kilo verdim :) rejim bi bitsin ... :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

Etlerle pek aram yok benim -aslında sebzelerin de çoğu yok ama neyse-.
Sucuk, salam, pastırma, iskender, sosis, köfte.. falan gibi şeyleri yerim. Pirzola, tavuk falan hiç yemem. Balık yemem, midyeye bayılırım.

Benim yemek konusu baya ilginç anlatmaya çalışsam kitap olucak kısa kestim o yüzden.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex
murderer dark forter // retired uo player
Sosyal ağlarda paylaş

"Yediğin önünde, yemediğin arkanda" derler ya, bizim halkımıza cuk oturan bir laf:)...

Dünya'da etin, sebzenin, deniz ürünlerinin (böcekgiller de olsa süper olurdu) her çeşidinin bulunduğu bir ülkeyiz, haliyle de yemek seçmek gibi bir lüksümüz fazlasıyla var:D. Herkes de bu lüksü abartısıyla kullanıyor anlaşılan:)...

Bu arada Türk mutfağını bir kenara koyarsak, dünya mutfaklarından yediğiniz, yemediğiniz neler var??? (Fransız usulü az pişmiş kanlı biftek, uzak doğu yemekleri, italyan mutfağı, olmayan ingiliz mutfağı vs...)

Uzak doğu mutfağına bayılırım...

Domuz eti içeren her türlü yemekten tiksiniyorum (sadece dini açıdan caiz olmadığı için değil). Kokusu ve ağır bir et olması midemi kaldırıyor. Bunun dışında az pişmiş Fransız usulü dana etinide yiyemem (ağzında develer gibi geviş getirip duruyorusun). Son olarak börtüböcük denemedim ama yiyebileceğimi sanmıyorum...[signature][hline]Gyokuche neden sen?

Hatalıysam 0536 213 03 23
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pha, 15 Temmuz 2005 17:50 tarihinde demiş ki:
Lan hani rejimdeydin nohutlar falan ohoo.
Bari ekmek falan yemeseydin.

sus bakim :p, 1 kilo verdim zaten, adamlar inanılmaz masraf emek harcamıştı sırf ayıp olmasın diye yedim zaten, antepli, adanalı her yöreden arkadaşlar vardı hepsi çalışmıştı baya hehe[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"

[Bu mesaj Mirage tarafından 15 Temmuz 2005 18:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ulan çinliler

hamamböceği
yarasa
fare
kertenkele
KARINCA
salyangoz(fransada)

yiyo lan yenirmi bunlar aç insanlar sonrada gözler neden çekik. yersen bunları çekinir tabi böcük lan onlar yenirmi aç toplum[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Death is just depth of chaos
DwN

Sosyal ağlarda paylaş

et,tavuk,yumurta,pırasa,enginar, peynirlerin büyük çoğunluğu ( sadece tek tip beyaz peynir, o da hepsi değil ), daha baya birşey var. yediklerimi yazsam daha kısa sürer :D

genelde makarna,b.pilav, sarma, dolma ( yeşil biber, diğerinin sevmem ) ,k.fasulye, bezelye, 5-6 yemek daha vardı. onlardan başka yiyemiyorum[signature][hline]Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

Denizden Liv Tyler çıksa yemem. Balık türevlerine nedense ısınamıyorum, hele yosunlu deniz kokusunu duyunca bütün açlığım geçiyor.( Halbuki yüzmeyi, denizi ve tüplü dalmayı çok severim, genetik herhalde)

Bozkırda babamı bulsam yerim. Möleyen, Meeeleyen ve eeeeleyen her şeyi yerim. Uçanı kaçanı da yerim. Anlamam nedendir.

24 saatlik beslenme dönemim içinde et ve tatlı bir şey yemezsem kesinlikle kötü hissederim. 21 yaşında 400 civarı kolestrole sahip olup "30unu görmek istiyorsan düzgün ye" denerek beslenme sistemi sil baştan değiştirilen az sayıda insanlardan biriyimdir herhalde.

Sebze meyve hiç ayırmam yerim, bir tek enginar ve kabağın pişmiş yemeğine karşı bir kıllığım var, sanırım yumuşak olmalarından. Ama aksine, bamyayı yemeyi geçtim, oturur pişiririm, düzgün pişerse hiç de sümüklü mümüklü değil, çocuğun günahını almayın. Patlıcan da en güzel sebzelerden biridir (Tek problemi besin değeri çok düşük ve nikotin içeriyor ehehehe)

Eğer "Yemeyelim mi niye geldik bu dünyaya" diye düşünüyorsanız, bir kanınıza baktırın, benim gibi 21inde kendini öldürme noktasına getirmek hoş olmayabilir. 1 senedir "düzgün" besleniyorum, sanırım yırttım ben.

Afiyet olsun herkese, bunun üzerine bir keyif kahvesi içilir.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cafein, 16 Temmuz 2005 17:26 tarihinde demiş ki:
Denizden Liv Tyler çıksa yemem.

walla liv tyler topraktan,havadan,uzaydan çıksa bile yerim. o derece yani :)
neyse

bamya, kereviz, ve o tür iğrenç şeyleri yemem.
bunların dışında herşeyi yerim heralde[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting..
[/b]Msn adresim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dwn, 15 Temmuz 2005 18:12 tarihinde demiş ki:
ulan çinliler

hamamböceği
yarasa
fare
kertenkele
KARINCA
salyangoz(fransada)

yiyo lan yenirmi bunlar aç insanlar sonrada gözler neden çekik. yersen bunları çekinir tabi böcük lan onlar yenirmi aç toplum
Cin'de insan cenini yeniyor.[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

hic secici degilimdir (Eskiden cok seciciydim) uvey babam sayesinde seciciligim kayboldu cok mutluyum ama sadece enginar yemem biturlu sevemedim o kadar yani gidip salyangoz yedip tavuk tadi vardi :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life

[Bu mesaj CusTodeM tarafından 16 Temmuz 2005 18:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...