Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kokteyl tarifleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
alkollü veya alkolsüz evde yapılabilecek türden, böyle görüntüsü falan hoş (yoğunlukla birbirine karışmama olayı) kokteyl nasıl oluşturabilirim? var mı siteler falan verebileceğiniz tarif için :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
pepsi blue+vodka çok güzel duruyo, senin istediin renk cümbüşü yok ama mavisi güzel hehe[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Mesaj tarihi:
eh kimse bilmiyor mu birbirine karışmayan meyva kokteyli hazırlamayı :/[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
sheref'in actigi konulara bakin tutorials bolumunde, o acmisti zamaninda bi cok kokteyl topii.

Ben sizin yerinize baktim.

Long Island Ice Tea Tutorial
Orgasm Kokteyl
Barracuda Kokteyl

Bunlari bulabildim.

Edit 2: facebook'da da milyonlarca kokteyl'in tarifini bulabileceginiz bi app eklentisi var buarada.

[ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 17:39 tarihinde, Baluu tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 17:40 tarihinde, Baluu tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
en sevdiğim cocktaillerden swimming pool.

- 1 kepçe parçalanmış buz
- 10 ml krema
- 25 ml hindistan cevizi kreması
- 50 ml elma suyu
- 25 ml vodka
- 50 ml rum
- 10 ml blue curaçao

zordur hazırlanması :o
bu arada normalde bu birimler "oz" olarak da, ben ml çevirip yazdım çok şekilli oldu.
kolaylaştırdım nitekim sonrasında.
edit= shaker da lazım tabi.

325453324. edit
ben bu birimleri amerikan sitesinden aldım,
şimdi size bir video vereceğim ki inanılmaz,

http://www.videojug.com/film/how-to-make-a-swimming-pool-cocktail
inanılmazmış video çok iyi anlatıo.

[ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 18:28 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
1. kokteyl in olayı çalkalamaktadır. 2 bardağa eşit miktarda alkol ve meyva suyu koy. bi tanesini çalkala diğerini çalkalama. çalkalamadığında alkol tadı dominanttır.

sert olmasını ıstıosan tadı yakın (votka-tekila-cin) gibi içkileri karıştır. alkol tadı ıstıosan kayısı ya da portakal suyu. gelmesın ıstıosan şeftali ya da vişne suyu koy.

çift renk olayı şurupla alakalı. mesela nar şurubu kırmızı renk katar en dibe. o şurupları sor renklerıne göre bak al. tad vermıolar renk verıolar.
Mesaj tarihi:
ahha lopeth sdfdsasdf :D

Ya evde mis gibi içki dolabı var annemin ama bu kokteyl tariflerinde illa bi çıkıntı oluyor.

Tabi kaç ml olduğunu ölçmeye yarayacak alet de lazım. Sonra beynimi şeetmeyeyim :D
Mesaj tarihi:
Evde mis gibi içki varda, her içkinin daha dogrusu sisesinin başina takilan bu sekilde siseyi ters cevirip acabildigin ve her zaman belli bir miktarda dolmasini saglayan 3-5 kurusluk dunya harikasi bulustan mi yok ?
Malzemeden calmayin, adam akilli yapin : )
Mesaj tarihi:
Çok kısa bi tarif son 1 bardak içen abi cennet güzelmiş diye telefon açıyodu haberiniz olsn alkol bile yok :)

Akmarların birine gidiyoruz bebe cevizi olarak satılan ufak bi ceviz vardır 2 tane alıyoruz iyicene dövüyoruz böle un ufak olucak sonra
üstüne Portalak suyu içiyoruz tavsiyem sıkma olsun cappyde olur gerçe ama portakal suyu olması çok önemli ona göre

:) 1 gün sonra kendinize gelirsnz ağırdır :)
  • Yeni Oluştur...