Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kenan Onuk'u kaybettik

streamin

Öne çıkan mesajlar

sporla alakalı bir işi olmasına rağmen,müzikle de alakalıydı. hatta bir müzik programı da yapıyordu bi aralar. bir de türkiyenin en iyi müzik arşivlerinden birine sahipti. bir gün gazetede okuyup albümlerini görüp çok etkilenmiştim.
üzüldüm bu habere gerçekten.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make...

All you need is love
Sosyal ağlarda paylaş

Tanrı günahlarını affetsin, huzur içinde yatsın.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
solda açılan resmi gördüm de
yahu ben şimdi ntv yi açtıgımda bişi eksik dicem sürekli
ciddi şu duruş öyle bütünleşmişti ki
ne diyim ilker yasinlerle uğraşırken birtek bu zatı muhterem destek çıkıyordu spor zevkimize
ondan birşeyler öğrenen birileri görevi devralır umarım, en azından kendisine böyle saygı gösterilir.

adamın sansaasyonu, saçma sapan haraketleri yoktu diye çok akılda kalan bir ismi yoktu ama resmi görünce herkezin düşüncesi bir oluyor, hem zaten demezler mi birisinin değeri öldükten sonra anlaşılır diye..[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

yaa bu vefat topiclerini girmeyi sevmiyorum, ama ismide çok tanıdık geliyor bir gireyim dedim köşe de resmi çıktı şok oldum ya, nerden hastalığı varmış 90 dakikayı sunuyordu son bir kaç program da başkası devralmıştı demek bu yüzdenmiş. başımız sağolsun cidden, çok üzüldüm ya[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

bayadır kanserdi zaten..gördüğü tedaviden yüzü fln şişiodu.teyzemin sınıf arkadaşı o yüzden ranırım da..gerçekten çok üzüldüm..çok büyük kayıp[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
pek tanımadığım veya sunduğu spor programını izlemediğim biriydi. fakat söylenene göre oldukça önemli biriymiş. bugün haberlerde duydum ve üzüldüm. allah rahmet eylesin :([signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

Denk geldigi zaman izlerdim pogramlarını , daha bir kez birine yağ çektiğini görmedim.belki bana yorumlamak düşmez ama seviyeliydi daima programları,
yakınlarina baş sağlığı ve sabır diliyorum...[signature][hline]Kar$ıyakalı Olmak Bi Ayrıcalıktır...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...