Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 mekanı cennet olsun.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 akşam ntv'de anısına yayınlanan program çok güzeldi umarım tekrarı verilir yine izlerim...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 sporla alakalı bir işi olmasına rağmen,müzikle de alakalıydı. hatta bir müzik programı da yapıyordu bi aralar. bir de türkiyenin en iyi müzik arşivlerinden birine sahipti. bir gün gazetede okuyup albümlerini görüp çok etkilenmiştim. üzüldüm bu habere gerçekten.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 allah rahme teyleesin[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 allah rahmet eylesin yakınlarına sabır dılıyorum[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Tanrı günahlarını affetsin, huzur içinde yatsın.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 solda açılan resmi gördüm de yahu ben şimdi ntv yi açtıgımda bişi eksik dicem sürekli ciddi şu duruş öyle bütünleşmişti ki ne diyim ilker yasinlerle uğraşırken birtek bu zatı muhterem destek çıkıyordu spor zevkimize ondan birşeyler öğrenen birileri görevi devralır umarım, en azından kendisine böyle saygı gösterilir. adamın sansaasyonu, saçma sapan haraketleri yoktu diye çok akılda kalan bir ismi yoktu ama resmi görünce herkezin düşüncesi bir oluyor, hem zaten demezler mi birisinin değeri öldükten sonra anlaşılır diye..[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yaa bu vefat topiclerini girmeyi sevmiyorum, ama ismide çok tanıdık geliyor bir gireyim dedim köşe de resmi çıktı şok oldum ya, nerden hastalığı varmış 90 dakikayı sunuyordu son bir kaç program da başkası devralmıştı demek bu yüzdenmiş. başımız sağolsun cidden, çok üzüldüm ya[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: DynamicK, 12 Temmuz 2005 00:57 tarihinde demiş ki: yahu ben şimdi ntv yi açtıgımda bişi eksik dicem sürekli ciddi şu duruş öyle bütünleşmişti ki aynen kesinlikle bende ...[signature][hline]*Animelist.xls *Proud member of RELAXOLOGY *RELAXOLOGY @ GARAJ.ORG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bayadır kanserdi zaten..gördüğü tedaviden yüzü fln şişiodu.teyzemin sınıf arkadaşı o yüzden ranırım da..gerçekten çok üzüldüm..çok büyük kayıp[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Allah rahmet eylesin.. Çok yazık..[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 allah rahmet eylesin tvde sevdiğim kişilerden biriydi :([signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Allah rahmet eylesin.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Allah Rahmet Eylesin NTV'de adına duzenlenen programda ona karşı tek bir kötü söz,onu bırakın bir tek ufak laf bile çıkmadı.Onun gibisi gelmez. Allah Rahmet Eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 su les adamlarin elindeki spor haberciliginde sayili adamlardandi hatta fazlaydi bile. muzige ilgisi de ayri kilardi onu. buyuk kayip.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Çok yazık çok sevidiğim bir kişiydi kendisi. O duuşunu izlemeyi özleyeceğim...[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 pek tanımadığım veya sunduğu spor programını izlemediğim biriydi. fakat söylenene göre oldukça önemli biriymiş. bugün haberlerde duydum ve üzüldüm. allah rahmet eylesin :([signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Pati moderatörlerinede teşekkür ederiz ( en azından ben) böyle bir jest için.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ölümün sırayla olmadıgını gösteren bi olay daha. Allah rahmet eylesin[signature][hline]Rejim yapan aç pati... Adana Kebap , Pizza , Tekel Rakısı , Ton Balığı , Beyaz Peynir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Haşmet Babaoğlu'nun dediği gibi "Kimseyle savaşı yoktu, hastalığıyla bile..." Allah rahmet eylesin. :([signature][hline]"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 programini severdm ama onu ndnse cok sevmezdm ama olunce cok uzuldum demekki onuda severmisim Allah rahmet eylesn mekani cennet olsun[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ya ismini dolduracak baska bir isim yok :([signature][hline]SupeRock Kiteboard Company Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 valla ben de üzüldüm ya yoldaydım mola yerinde öğrendim başımız sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 allah rahmet eylesin[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Denk geldigi zaman izlerdim pogramlarını , daha bir kez birine yağ çektiğini görmedim.belki bana yorumlamak düşmez ama seviyeliydi daima programları, yakınlarina baş sağlığı ve sabır diliyorum...[signature][hline]Kar$ıyakalı Olmak Bi Ayrıcalıktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar