jacabo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ablam ıngılterede ya$ıyor , ı$ gorusmesıne gıtmıs ılk once bı gorusmusler demısler begenırsek bı fırmaya gondercez senı ama adını solememısler sonra cagırmıslar begendık dıye ablam sormu$ hangı sırket dıye mıcrosoft demısler ablam hobaa olmu$ ardından bugun bı daha gıttı mıcrosoft a dıyor hertarafta xbox fılan war :p sonra bugun yıne aramı$lar bundanda gectın dıye son 3. goru$meye gidecekmi$ salı gunu dua edın gırsın ama ablam dedı kesinle$ti nerdeyse diye cunku 1 kac ki$i kalmı$ zaten 2 3 kı$ı alcaklarmı$ :p sevincimi payla$am dedim artık sagda solda hava atarım bu arada ablam 2 senelık bılg programcısı trakya den eger turkıyede olsaydı bole unı kotu oldugu ıcın fazla bısey yapmazlardı ama ıngılterede unı ye deıl ı$ı nası yaptıgına bakıyorlar... buda ulkemızın sacmalıklarından ondan iyiki ingiltereye gitmi$ :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Tebriklerimi ilet ablana. Hayatını kurtarmış :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Tebrikler.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ablan programcılığın hangi alanıyla ilgili daha çok biliyor musun? yani x-box'la mı ilgili yoksa windows, office filan mı acaba? :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 tebrikler[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Tebrikler ne mutlu =)[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 tebrikler. ablana söyle de bari doğru dürüst, çökmeyen patlamayan bi sistem yazsın da görsetsin o gavurlara program nasıl yazılır :D[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ehehe inşallah =P[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 beleş bi şeyler getirebilcekmi acep :)[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ulan artik aaz tadiyla microsoftada küfür edemicez.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: Sam, 27 June 2003 17:17 tarihinde demiş ki: ablan programcılığın hangi alanıyla ilgili daha çok biliyor musun? yani x-box'la mı ilgili yoksa windows, office filan mı acaba? :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Microsoftta cayci bile olsam guzel :)[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 microsoftun yeni kraliçesine basarılar dilerim[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ablan acisindan uzuldum, keske sun microsystems vs ciksaymis firma.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com - dark abi parasal sorunum var. - sen kendini parasal soruna dusuruyosun olm al eline bi sarap, bi de kalem kagit acil sokaklara. yapicagin bu ekstra ordiner yolculuk, aslinda zihninde gerceklesek ve ic dunyani kesfetmende cok yardimci olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 maşşşşaaalllahh koçum ablan be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 lol unity sen sabancının sağ kolu filansın herhalde acıdığına göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 oha yaaaaaa oranın çalışma ortamı süper böhühühü ablana tebrikler :) mesai saati diye bişey yok, istediğin saatte girip çıkabiliyosun, binaları gökdelen şeklinde deil genelde en fazla 5 katlı falan bööle üniversite kampüsü gibin. Her binada kendi caféleri falan var herşey bedava. Ayrıca sadece sana verilen işi zamanında bitirmen bekleniyor o kadar ne zaman yaptığın önemli deil mesai yok süper yaa. Adamların ayrıca her binada bilardo - hede hödö oyun salonları falan war bööle istedikleri gibi giyiniyolar aaaaaahhhh aaaaaaahhhhh inşallah kazanmışımdır üniversiteyi hehe[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki: En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =) A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: Ouz_UFO, 27 June 2003 18:38 tarihinde demiş ki: oha yaaaaaa oranın çalışma ortamı süper böhühühü ablana tebrikler :) mesai saati diye bişey yok, istediğin saatte girip çıkabiliyosun, binaları gökdelen şeklinde deil genelde en fazla 5 katlı falan bööle üniversite kampüsü gibin. Her binada kendi caféleri falan var herşey bedava. Ayrıca sadece sana verilen işi zamanında bitirmen bekleniyor o kadar ne zaman yaptığın önemli deil mesai yok süper yaa. Adamların ayrıca her binada bilardo - hede hödö oyun salonları falan war bööle istedikleri gibi giyiniyolar aaaaaahhhh aaaaaaahhhhh inşallah kazanmışımdır üniversiteyi hehe[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki: En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =) A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) hmms abi iş ortamımı cenentmi o analttıgın yer karıştırmılş olmalısn :) eger anlattıklarında bir hata yok ise şu uniyi bi bitireyim direk programcılık üstüne bide master sonra microsotf bekle beni :) *!gazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz*[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 unity100 +1 microsoft çalışma ortamı olarak öyle ahım şahım bi yer değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 keşke tam kesin olmadan söylemeseydin. inşallah girer ben genelde böle şeyler kesin olmadan söylenince uğursuzluk getireceğine inanırım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 çok iyi ya işallah bende becerebilirim böyle birşey[hline]Justin (09:56 PM) : olm nickin ne die okunuo baal diyemem ben öle kro gibin Behran (02:34 PM) : bu arada baal nası okunuyo Sam (25:85 AM) : baal de beal de fark etmez nası okursan oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 eheh her gün yeni bi klavye deiştirir yeni bi mause "sıkıldım be bundan ne biçim klavye bunun ğ si yumuşak " :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 saolun dedi sole msn messenger gıbı bıseyler ustune dedı tam anlamadım da bu kontrol etcekmıs programları dedı 2313213 tane program fılan war dedı delı seyler dedı :p bır gırsınde bele$e bıseyler getırmeye calıscam :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ona 1 kac tane xbox caldırtırım zaten :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ablan adına sevindim :) yalnız ilginç olan millet ms i bile begenmiyor. kendileri nerde calısıyo merak ediyorum, ya da calısıyorlar mı :) ms bu boru deil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ulan bizim abla üniversiteyi bıraksın gezsin tozsun sen şu aplalara bak ne hayırlı aplalar var bea!!! :)[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar