Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Klavyede son nokta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
200 dolar olur diyorlar....[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
Mesaj tarihi:
Yok mu aranızda bi arkadaş bana bu klavyeyi hediye edebilecek ? :)

Benim makinenin kasayı satsan 200 $ vermezler be :([signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Mesaj tarihi:
yalnız buna kül düşse kave dökülse depresyona girerim ben. fazla narin duruyo[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
Mesaj tarihi:
harika bişey ya.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
içine karpuz çekirdeği ve kıl düşmeyecek şeklde dizayn edilmiş bir klavyeyi tercih ederim

ooy kirlere bak,topak topak...[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler
İçin dostlarım benim için
için için...
Mesaj tarihi:
cinliler sony i sunny die satan adamlar onlara patent koymaz:)[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
Mesaj tarihi:
ohaşşş dedimm mükemmel bir olay...

ama hakkaten vurulmaz o klavyeyede ya...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
said:
Rahan, 15 Temmuz 2005 14:50 tarihinde demiş ki:
yalnız buna kül düşse kave dökülse depresyona girerim ben. fazla narin duruyo

+1[signature][hline]Home Page
Yitirdiği yola kavuşan,ve o zamana dek boşuna dolaştığını anlayan biri gibi yürüyorduk ıssız vadide.
Mesaj tarihi:
harbi klavyeye vurmadan oyun mu oynanır bre... mouse aldık ona vuramıyor.. klavyeye vuramazsak artık kasa ve monitör kaliyo ama onlarda can yakar.. :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
  • Yeni Oluştur...