vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 hani , kücükken ya da gencken dinledigimiz baya hit olmus sarkilar var ya... mesela simdilik aklima gelenler...; mustafa sandal- bu kiz beni görmeli burak kut -bebegim gökhan kirdar -fayton tarkan -dön bebeim. demet sagiroglu - arnavut kaldirimlari emel -hovarda onlari dinleyip nostalji oluyo insan ya =P cok hos... sizde yazin ,akliniza gelen sarkilari... bazilari ne kadar gülünc gelsede artik kulaga , aralarinda cok kaliteli güzel olanlari da var... edik: lol 5 yasindan beri metalci olanlar yazmasin tabiiki ..[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır .. Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... [Bu mesaj vaniLLe tarafından 10 Temmuz 2005 20:01 tarihinde değiştirilmiştir]
asit Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 grup vitamin- turkısh cowboys ellere varda bize yok mu ?
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mustafa Sandal'ın şarkının bir kısmında "şöförü de vaaaar" yerine "förü de vaaaar" deyişi aklıma geldi bir anda.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
asit Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ya çeliğin bir şarkısı vardı ateş li bişi idi ismi neydi hatırlayamadım biri hatırlatsın.
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Grup Vitamin'in şarkıları[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: asit, 10 Temmuz 2005 20:04 tarihinde demiş ki: ya çeliğin bir şarkısı vardı ateş li bişi idi ismi neydi hatırlayamadım biri hatırlatsın. hercai? meyhaneci ? nazina ölüyorum ?[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır .. Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 askın nur yengının bı sarkısı vardıda hatırlıyamadım adını.[signature][hline] Chillin Killin Billin
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ay inanmiyorum ?[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır .. Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
asit Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 sankı üçüde doğru gibi : ) nese celiğin şarkıları bak ne nostalji olur. sanırım hercai çok dramatik klibi olandı : )[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu..
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: asit, 10 Temmuz 2005 20:04 tarihinde demiş ki: ya çeliğin bir şarkısı vardı ateş li bişi idi ismi neydi hatırlayamadım biri hatırlatsın. ateşteyim ateşte ateşte aklım gitti bir kıza işte hatırmı şermi bilmem ama... :) elalalırını elalarını Allah versin belalarını =)[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ya varya bu topici çok önce açmak aklıma gelmişti sonra unuttuydum kısmet valinyanınmış... ya bi kere başlıyım... Tarkan - vazgeçtim , dön bebeğim , inci tanem , unutmamalı Ferda Anıl Yarkın - unuttum şarkıyı söylerseniz çekiyim yauw Leman Sam tüm şarkılar İlhan İrem ya daha o kadar çok varki ... pfs :/[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Doktor Erol bey.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Cem Karaca - Tamirci Çırağı nostajide tek geçerim[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one
asit Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 eweet ewet ewet.. o şarkı. hatta klkibinde üstünde bol salak bir kazak vardı sanırım : )) heuheueh çok sağol walla..[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu..
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: blackchaos, 10 Temmuz 2005 20:18 tarihinde demiş ki: ya varya bu topici çok önce açmak aklıma gelmişti sonra unuttuydum kısmet valinyanınmış... ya bi kere başlıyım... Tarkan - vazgeçtim , dön bebeğim , inci tanem , unutmamalı Ferda Anıl Yarkın - unuttum şarkıyı söylerseniz çekiyim yauw Leman Sam tüm şarkılar İlhan İrem ya daha o kadar çok varki ... pfs :/ bende önceden düsündüydüm de simdi actim iste =P ferda anil yarkin - üzülme,sonuna kadar bide sibel alas -adam var soora yeni türküler ,ezginin günlükleri... fikret kizilok ,nazan öncel -misafir ol geel börekler acayim sana[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır .. Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
sir Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 kenan doğulu mu söylüyodu, deliyim gözü kara deliyim, yakarım romayı da yakarım :) bi de fatih erkoç'un çok efsane bi şarkısı vardı unuttum ya, birisi hatırlatabilir mi?haa şey miydi oynatmaya az kaldı, doktorum nerde, bir güzel kız yüzünden çıldıracağım :D[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Vitamin dediniz bi arıyım dedim başka şarkılar bunları buldum isteyen indirsin.. Güzel bi arşiv Abuzer Acaba bu ne baba be Acı Feryat Ah Be Güzelim Al aşkını sok gözüne Always Lili Yar Aman Fatoş Arabesk Aşkın gözyaşları Ayı (part1) Ayılana gazoz Baldız Bayıra Karşı Bir derste Bir garip aşk Bol vitamin Cep Telefonu Cezmi Deli Dolu Dokundur Elalarını Ellere varda bize yokmu Endişe-i muhabbet Genç olmak Hamiyet Hayriye İnsaf yok mudur İsmail İstanbul'da İstanbul'da (+Gökhan) Kurban Olayım Kurcalama Bozarsın Maganda Panther Lamia Rambo Rap beni ramizem Rap beni Ramizem (Last Version) Sen Sevgisiz Sepet Havası Şaşırmayın Şaşkın Demokrat Şimdi N'olcek Takmayacaksın Tedirgin Sazan Tedirgin Sazan (Club remix) (En bulunmaz parça.. Özel düzenleme..) Turkce Rap Turkish Cowboys Ula Kro Nere Orasi Üfürükten Teyyare Yakışırmı Yok devenin nalı Zeytinyağlı yaprak dolmasıhttp://rapidshare.de/files/2707919/Grup_Vitamin.part1.rar.htmlhttp://rapidshare.de/files/2710948/Grup_Vitamin.part2.rar.htmlhttp://rapidshare.de/files/2714715/Grup_Vitamin.part3.rar.htmlhttp://rapidshare.de/files/2751447/Grup_Vitamin.part4.rar.htmlhttp://rapidshare.de/files/2754146/Grup_Vitamin.part5.rar.htmlhttp://rapidshare.de/files/2755284/Grup_Vitamin.part6.rar.html[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]Gym-WorldBen gülüomuyum LAN!Dj XæRo - The Terror Blade
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Tüzmen - Son Defa Umay Umay şarkıları Nilüfer - Yeni Yine Yeniyineyini gibi birşey bilmiyorum adını...[signature][hline]peace!
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Ya bide böle Gay olması çok yüksek ihtimal olan bi herifin ''Ananı yiyolarr yee yeeee'' diye dandik bi şarkısı vardı hatırlayan var mı??[signature][hline]Eski _NoelBaba_ yeni SbNN... Not:Aynı account sadece nick deişti..Yadırgamayın yanii!!..
sir Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ohaa xaero ne kadar teşekkür etsem azdır yaa heryerde arıyodum bu şarkılardan bazılarını, çok sağol![signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bülent ersoy makber zeki müren deh deh düldül [Bu mesaj Glatheros tarafından 10 Temmuz 2005 22:47 tarihinde değiştirilmiştir]
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 dön bebeğim süper parçadır.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 valla dream tv de sadece türkçe dıe bı program var cok guzel orada sarkıların cogunu sevıorum :D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
irin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 tarkan-kimdi umay umay-dusmedim daha hatta klibin sonunda piyano yanardı ben pek bi uzulurdum. nazan oncel-sokak kızı,dillere dusecegiz seninle allahım ne guzeldi ya[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla.... iRiN bacınız
Bert Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 sibel alaş - adam ( sanırsam ismi buydu) klibini izlerken nedense çok tırsardım ürpertici bişiydi :)[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar