Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En beğendiğiniz ünite?

nbl_silencer

Öne çıkan mesajlar

battlecruiser!

"BATTILKURUYİZIR OPPEREYŞINIL KUMENDIR!"

yamato gelmiş geçmiş en büyük savaş gemisinin ismi, (ve en büyük kalibre toplara sahip) yamato gun ismini iyi bulmuşlar.. :horace:

şöyle 3-5 tane yamato çalıştırdın mı oooh, 25 göbeeme, 21 desteklenmiş zırhıma.. 8-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

boşuna Strateji Anlayışım Mammoth'tur demiyoruz..
sc yi bile en güçlü üniteden basmak zanneden bir vaka var karşımızda.ayrıca belirtmeliyim ki rica ediyorum sc den herhangi birşey sevme, sevdiğim şeyden şüphe duymama neden oluyorsun.[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane tamam büyüklük kompleksin var diye zergling'lere bayılıyorsun, anladık.. ama ne boyu ne işlevi kafi gelmeyen birimlerle işim olmaz benim; siege tank'ın aşağısını sana bırakıyorum, ne de olsa olmamış, ham meyvelere düşkünsün.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

istersen sen ultralisk git ben marine gideyim? :-p

"taş yerinde ağırdır" demiş atalarımız, bir bildikleri varmış herhalde.. :horace:

ha bu arada, sevmek parayla mı? sanki tek battlecruiser diyen benim heh[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

haydaa ne diye iki kere gitmiş ki.. reload beklemeden kapamıştım pencereyi, göremedim..

pasta yoksa ekmek yemek gerek tabii, battlecruiser yoksa siege tank da iş görür.. 8-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Bakınız konu baslığımız ne..en begendiginiz unite bu yuzden battlecruiser diyoruz yoksa kullanıslılık bakımından bırımlerıde oyunun safhalarına bolmemız gerekır..Her ne kadar bu konuda Sam e hak versemde,kendısının forumun bu bolumune gırmesının kesınlıkle yasaklanması lazım:)almayın starcraft bolumune!!! hatta tun blizz forumlarını kapatın kendısıne..öl sam öl :D

Haaa tabi 2 yıllık starcraft oyuncularından da laf yıycek halım yok..isteyen gencler gelsınler izmire bulsunlar balcovada güneş internet cafeyi..cafe benim zaten kazanana 1 ay bedava cafe buyrun bakalım..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

Ahh ahh ne guzel olurdu netten oynamak..ama ınsanın unıversıtesı kıbrısta ve koca unıversıte ınternet cıkısı tek ıp ustunden olunca hıc bı oyunu netten oynayamıyor..subatta olur ama sozunu unutma :)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dragonutopia, 15 Aralık 2004 10:49 tarihinde demiş ki:
Ahh ahh ne guzel olurdu netten oynamak..ama ınsanın unıversıtesı kıbrısta ve koca unıversıte ınternet cıkısı tek ıp ustunden olunca hıc bı oyunu netten oynayamıyor..

ah zavallı bizler, kapalı portlar, oynanamayan starcraft... :)

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 19 Aralık 2004 09:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 19 Aralık 2004 04:27 tarihinde demiş ki:bu konuda sabıkalı olup da tek diyen sensin mammothçu başı senii

need a light? :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...