Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En beğendiğiniz ünite?

nbl_silencer

Öne çıkan mesajlar

dt assassin zaten[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD
Paticik StarCraft Forumları
--**--
SATILIK FENDER SQUIER

--**--
Not : İki gündür okumadan bana cevap yazan insanlarla muhatap oluyorum. Konuştuğum kelimeleri , cümleleri özenle seçiyorum , karşıdakini rencide etmeyecek şekilde yazmaya çalışıyorum. Ama en ufak yazdığım uyarı mesajında agresif tavır sergilemiş , hakaret etmiş oluyorum. Notum şudur ki , bundan sonra okuma bilmeyen , veya okuduğunu anlamayan , benimle muhattap olmasın , özel mesaj atmasın. Bende kendisini rahatsız etmem zaten daha fazla .
Sosyal ağlarda paylaş

Hep bi zerglingim olsun istemisimdir boyle basını oksayacam "git olum gazetemi getir" diycem hemen ucucak evin bi kosesinden digerine getircek.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saendul, 01 Aralık 2004 01:12 tarihinde demiş ki:
Hep bi zerglingim olsun istemisimdir boyle basını oksayacam "git olum gazetemi getir" diycem hemen ucucak evin bi kosesinden digerine getircek.

Bu dediklerini Ultralisk için de söle[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!..
Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Sosyal ağlarda paylaş

reaver + shuttle birinde 1 inci sinif ucaktan luks oalrak uccan reaverinda ustune binip gicik oldugun arkadaslarini patlatcan[signature][hline][ img ]http://images.google.com.tr/images?q=tbn:X76HDelhj5UJ:www.aoqz76.dsl.pipex.com/Web%2520Page%2520Components/Wallpaper/Music/Slipknot%2520Pain.jpg[ /img ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...