neo_cortex Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Benim bir ps2'm var ve çipli değil.Ayrıca nickimden de anlaşılacağı gibi bir crash bandicoot hastasıyım.Geçen gün teknoSA da crash'in "Crash Bandicoot : The Wrath Of Cortex" adlı ,ps2 için oyununu gördüm ama orjinal oyun alacağım için bi gamespot dan araştırayım dedim.Ve orada rating olarak 6.6 fine almış.Okuyuculara göre de rating i 8.0. İçinizde almış oynamış veya detaylı bilgisi olan varsa ,yardım ederse memnun olurum.Almalı mıyım ? [Bu mesaj neo_cortex tarafından 28 June 2003 03:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 https://www.playstation.com/tr-tr/games/crash-bandicoot-n-sane-trilogy-ps4/ çocukluğumun oyununun yenisi çıkmış. ps4 te fifa'dan sonra oynayacağım 2. oyun olacak. psn'de 40 dolar. var mı takip eden başka ?
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 ps'in en içigüdüsel kontrol sistemine sahip adventure oyunu bu ya.
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Hafta sonu hem soda hem lirik oynadı. Çocukluğuma döndüm vallahi alicam ben de ama cok para ya. Keske crash team racing mi neydi o oyun gelse. Mario karttan 10 kat iyi oyundu
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Offf oyun çok zor ya. ilk oyunun 2. bölümünden kanser olmaya başladım. oyunun 2. tavşanlı boss unu öldürücem diye 30 tane hakkımı harcadım. nasıl bitirmişim lan ben bunu 8 9 yaşında eski macera oyunları vs kesinlikle çok daha zor.
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 BU NEYMİŞ ABİ BEN YENİ GÖRÜYORUM BUNU beleşten ps4 sahibi oldum dün ve crash bandicoot remaster yapılmış AWWWW YİSSSSSS ama neden 120 tele :(
knox Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 bir tane ps4'u olan arkadasla kardeslik isine gir.
Öne çıkan mesajlar