Arloth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Bir toyren druid olarak 1-2 şey söylemek istiyorum. NERF SHAMANS... Siz night-elfı ırkı olarak lütfen bizi ezmeyin ve dışlamayın bizde bu evrenin bir parçasıyız , sırf görünüşlerimiz yüzünden ve seçtiğimiz taraf açısından bize böyle kötü bakmayın kırılıyoruz. Biz varolan acıları dindirmeye , dünyayı iyileştirmeye çalışıyoruz...(HAHAHA YALAN...) ay bu sabahda çok eylendim cık cık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Birincisi Warcraft dünyası ile FR DND gibi dünyaları karşılaştırmak ve kıyaslamak mantıksız ... En basitinden horde'ları druidleri geçtim trollara bakınız.. Burası Warcraft dünyasıdır kendi kuralları kendi düzeni vardır.. Ayrıca druidler Dünyayı korumak gibi bir amaç gütmezler, onlar yeşile doğaya ve dengeye inanırlar.. dünyayı değil dengeyi korumaya çalışırlar.. Ayrıca lütfen artık şunu kabul edin Horde'lar kötü felan değildir.. Insan olunca iyide Orc olunca kötümü oluyoruz ? Asıl kötülüğü Taurenlerden değil insanlardan bekleyin ki biraz taurenlerin felsefesine bakarsanız özellikle ruhların ve doğanın bir bütün olduklarına atalarının ruhlarına çok önem verdiklerine ve günlük yaşamlarında dahi ruhların onlara yol gösterdiğine inanırlar.. bunun kötülükle yıkımla ne alakası var ? Humanlar ve Drawflar undeadleri yok etmek istemeleri iyilikte Undeadlerin herkesi undead yapmak istemelerimi kötülük oluyor? Buna yaşam denir yaşamak için rekabet denir.. Bide dip not eklemek isterim bu oyunu DND ile kıyaslayanlara... Öncelikle Druidin Horde minion olup olamayacagını kıyaslayacagınıza gidip Undead Priest nasıl oluyor ve Holy büyülerle kendini nasıl heal ettigini tartışın bence :) DND ile kıyaslayacak olursanız en büyük sakatlığın burada oldugunu anlarsınız.. Lütfen artık Disiplinleri , Büyü Okullarını classların ve bunun gibi şeylerin bir "Warcraft" dünyası eseri olduğunu ve dunun ne DND ne FR nede başka bir dünya ile kıyaslama yapılmasının ne kadar gereksiz birşey olduğunu anlayın ve bırakın her dünyanın ve sistemin kendi kurgularının oldugunu anlayıp ona gore oynandıgının farkına varın.. Horde'lar kötü Allience iyi değildir.. Burning Legion lar ve Demonlar kukla ve efendi ... Horde ve Allylar ise rekabet içerisindeki iki ittifaktır bu kadar basit[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Bu tartışmanın önüne ancak yeni instance'larla geçilebilir bence :) Tekrar burning legion gelir, bir instance'a yerleştirilir(mc ayarında şöyle) ardından oyunculara denir ki; arkadaşlar siz burda kardeşsiniz, her iki faction birbiriyle birleşip raid yapabilir, önemli olan epic eşya değil maksat dostluk pekişsin. Ben biraz daha yüzeysel bakıyorum bu iyi/kötü tartışmasına ve basit örnekler vericem kendimce... 2 Karakterim var ikiside insan ama insanların iyi olduğunu düşünmedim hiç. En başta paladinlerin kötü olamayacağından bahsedilmiş ama scarlet manastırından az çekmedim şahsen -ki stratholme'da bu elemanların kontrolünün balnazzar elinde olduğu anlaşılıyo. Yine wc3'te Cairne Bloodhoof'u veya thrall'u hatırlayın hele ki thrall o kadar saf şekilde gidiyodu ki... İki tarafıda nötr kabul edip iyi/kötü ayrımını oyuncular arasında yapmak en iyisi. Örneğin ogrimmar'ı merak edip lvl 1 troll'le gezmek için gitmiştim, 1 priest ve 1 paladin ve 1 warrior alliance(1 elf/2 human), girişin önünde kendilerinden lvl'ca düşük undead priest'le alay ediyolardı resmen. Asıl bombaysa olayın ne olduğunu anlamaya çalışırken paladin'in bana duel teklif etmesi(lvl 1'e) ve kabul etmeyince rude çekmesiydi. Eğer biraz role play oynuyorsa o adamın paladin'likle alakası yok kesinlikle veya priest'in. İki tarafında ne iyi ne de kötü olmadığının en iyi örneği high lvl instance'ların 2 faction tarafından da kullanılması, düşünceler ve yaşam tarzı başka fakat davaları aynı eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bütün orclar kötü değildir, bütün elfler de iyi değildir çünkü wc lotr değildir.[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vipercum Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Bütün bu okuduklarımdan sonra şu kanıya vardım. Hordelar Kötüdür !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 yanlız bu frozen thornenin sonunda bir ateşkes oratmı vardı bu geçen 10 yıl içerisinde savaş nerden patlak verdi?Bunun evabını bir kaynaktan edinen var mı?Ayrıca horde kötü değildir ama humanlarada kesinlikle iyilerdir diyemem kendi saplantıları ve yozlaşmış tutkuları var bir çeşit faşist ırkçı bir politika güdüyolar horde karşı savaşı onlar bile başlatmış olabilir (bkz:jainanın babası) ayrıca w3de night elflerin human ve orclara saldırmasının sebebi gromun onlar için yarı tanrı sayılan cenarionu katletmesi ve bilinçsizce ormanları sömürmesinden kaynaklanıyor.Biraz daha objektif bakalım lütfen...[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür [Bu mesaj Engin2 tarafından 05 Temmuz 2005 15:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Vipercum, 05 Temmuz 2005 14:38 tarihinde demiş ki: Bütün bu okuduklarımdan sonra şu kanıya vardım. Hordelar Kötüdür !!! Sırf münakaşa olsun diye mesaj attığına inanıyorum. çünkü bu noktadan sonra hala aynı şeyi söylemek ya bağnazlık sonucudur ya da "hadi milleti sinir edelimde biraz eğlenelim"ciliktir.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Maksat gönüller bir olsun.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW: Shab, Tauren Shaman of Warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj atan arkadaşa aynen katılıyorum , Hordelar kötüdür ayrıca Tauren Druidler saçma ve onlardan cacık olmaz.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Olaya çok geç dalmış olacam ama. {ben bunu daha önce söylemiştim gibi şeyler atılmasını istemiyorum benim postumla ilgili bunlar benim fikirlerim zaten söylenecek çok fazla şey kalmamış sadece kendi fikirlerimi açıklıyorum} D&D de kötü paladin yoktur. Bu biline. Paladin sadece good olabilir. O kötü paladin dediğimiz kişiler blackguarddır ve İyileştirme değil zarar verme gücüne sahiptir. Druid Tanrıları Nötrdür dediğiniz gibi druidler evil yada good olabilir ve doğanın dengesini bozmaya çalışanları kestikçe[yada güzellikle ikna ettikçe bkz: gidiş yolu çokda önemli değildir] druid olarak kalacaklardır. Ayrıca fallen paladin yada fallen blackguard sadece kötülük yaptıkları için değil nötr lük yaptıkları içinde düşebilirler. örneğin senin baş blackguardini önünde paladinler keserken durmak hiçbi yardım etmemek yada kaçmak gibi. Blizzard wowda 2 taraf oluşturacam diye hikayede bir çok kopukluk oluşmasını sağladı. Örneğin taurenlerin Ne lerle Ölümüne savaşmaması, Bir Ne druidle bir warlockun kesinlikle aynı grupta bulunmaması aksine birbirlerine direk oalrak saldırması gerketiği gibi. Ayrıca Good yada Evil konusuna gelirsek. iyilik yada kötülük Irksal değildir. Kişi kendi belirler o anki Kötü davranışı yada iyi yolu. O yüzden HORDELAR KÖTÜÜÜ!!! Çok saçma bi düşünce bence.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Horde kaka Alliance cici aferim böle devam et milleti gıcık etmek için yazmışsın beni ettin bravo[signature][hline]FOR THE HORDE FOR THE HAMMERHEART Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 D&D ' de Kötü paladin vardır.Her sınıfın kendi izlediği bir yol vardır ve bu yol oyuncunun verdiği kararlara göre gelişir.Kötü yola sapan/sapmış olan paladinler vardır , kendi dediğin gibi onlar artık paladin olmak tan çıkar içindeki kötülük ve nefret yüzünden holy güçlerini kullanamaz ve death'e başvurur , kısacası ölüm büyüsü kullanmaya başlarlar. Bundan sonra anladımki Horde'lar kötüdür ve Druidin horde olabilmesi mantıklı değil ama fiziksel açıdan olasıdır.Valla ben Frpnin ucundan gelen bir oyuncu olarak bu soruyu yanıtlamaktan gurur duydum , peki ya siz Frp'nin İçinden Gelenler olarak ne düşünüyorsunuz?[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 D&D de kötü paladin diye bişey yoktur Bu sallamadır :). Kötü paladin olarak adlandırdığınız şeyin adı Blackguarddır Evil paladin değil. Eğer paladin olarak kötülük yaparsanız fallen olursunuz Blackguard değil....... Yani bu şu demek Kötü tanılara tapan paladin olamaz. Blackguard olur[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Spawn aynı şeyden bahsediyoruz galiba ben anlatamadım :). Kötü yola düşen paladinler , paladin sıfatını yitirir fallen paladin olur.Holy büyülerini/güçlerini kullanamazlar ve sonuçta Kötü olan aslında daha önce Paladinlerde varder.Blackguard zaten kelalaka. Bundan sonra anladım ki horde lar gerçektende kötü ve ben amacımı buldum oyundaki bir paladini kötü yola düşürücem auehuahe ;) , nasıl olucaksa artık... Buarada topici açan arkadaşı tebrik eder , gönülden kutlar sağladığı bu mantıklı tartışmalar zinciri içinde ayrıyetten öperim.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bu arada dnd üzerinden konuşuyorsak, evil paladin diye birşey olmaz. blackguard da paladin değildir. paladin, adaleti iyiliği doğruluğu ve saflığı savunan ve koruyan kişilerdir. bir nevi şair edasıyla dolaşmakta ve iyilere yardım etmektedir. paladin kurallarını hiçe sayabilen, veya çevresindeki davranışları görüp iyiliğin çok yararlı birşey olmadığına kanaat getirebilen paladinler çıkabilecektir. işte bunlar fallen paladin oluyor. ancak fallen olan paladin evil olduğu için fallen paladin olmaz. neutral good veya lawful neutral gibi ufak sapmalar da senin fallen paladin olmana neden olur. bir fallen paladin, warrior, fighter, knight gibi konumdadır. paladin büyülerini yapamassın. bunun sebebi de içindeki saf iyiliği yitirmiş olman. büyüleri bu saf iyilikten gelmektedir. bu durumda "evil paladin" gibi birşeyden bahsediceksek, paladin'in saf iyiliği savunması gibi, "evil paladin" in de saf kötülüğü savunması lazım. oysa blackguardlar, şeytani güçlerle anlaşma yapmış savaşçılardır. bir "evil paladin" olamazlar. basit "kötülüğün şovalyesi" konumundadır. evil paladin diye birşey yoktur. olsa bile ortada Spider-Man'ün düşmanı Carnage gibi dolaşan psikopatlar gibi olacaktır. Ama hiç rastlamadım böyle birşeye. Saçma olacaktır. warcraftta ise paladinlik, dnd kurallarından çok daha farklıdır. said: Arloth, 05 Temmuz 2005 15:49 tarihinde demiş ki: Bundan sonra anladımki Horde'lar kötüdür ve Druidin horde olabilmesi mantıklı değil yani o kadar konuştuk ama bunu çıkardın? özet olarak söylemem mi gerekiyor illa? 1- horde kötü değildir. yani Thrall'ın kurduğu ve WoW'da bizim oynadığımız horde kötü değildir. 2- druid bir paladin değildir iyilikle işi olmaz, doğanın çocuğudur, iyiliği değil doğayı savunur. 3- horde evil olsa bile horde arasında druid olmasında sakınca yoktur çünkü good druid olabileceği gibi evil druid olmasında da sakınca yoktur.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Hmmm demekki Horde kötü diyecek biri yine ve ben intahar edicem....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Bonecrusher, 05 Temmuz 2005 16:08 tarihinde demiş ki: bu arada dnd üzerinden konuşuyorsak, evil paladin diye birşey olmaz. blackguard da paladin değildir. paladin, adaleti iyiliği doğruluğu ve saflığı savunan ve koruyan kişilerdir. bir nevi şair edasıyla dolaşmakta ve iyilere yardım etmektedir. paladin kurallarını hiçe sayabilen, veya çevresindeki davranışları görüp iyiliğin çok yararlı birşey olmadığına kanaat getirebilen paladinler çıkabilecektir. işte bunlar fallen paladin oluyor. ancak fallen olan paladin evil olduğu için fallen paladin olmaz. neutral good veya lawful neutral gibi ufak sapmalar da senin fallen paladin olmana neden olur. bir fallen paladin, warrior, fighter, knight gibi konumdadır. paladin büyülerini yapamassın. bunun sebebi de içindeki saf iyiliği yitirmiş olman. büyüleri bu saf iyilikten gelmektedir. bu durumda "evil paladin" gibi birşeyden bahsediceksek, paladin'in saf iyiliği savunması gibi, "evil paladin" in de saf kötülüğü savunması lazım. oysa blackguardlar, şeytani güçlerle anlaşma yapmış savaşçılardır. bir "evil paladin" olamazlar. basit "kötülüğün şovalyesi" konumundadır. evil paladin diye birşey yoktur. olsa bile ortada Spider-Man'ün düşmanı Carnage gibi dolaşan psikopatlar gibi olacaktır. Ama hiç rastlamadım böyle birşeye. Saçma olacaktır. warcraftta ise paladinlik, dnd kurallarından çok daha farklıdır. said: Arloth, 05 Temmuz 2005 15:49 tarihinde demiş ki: Bundan sonra anladımki Horde'lar kötüdür ve Druidin horde olabilmesi mantıklı değil yani o kadar konuştuk ama bunu çıkardın? özet olarak söylemem mi gerekiyor illa? 1- horde kötü değildir. yani Thrall'ın kurduğu ve WoW'da bizim oynadığımız horde kötü değildir. 2- druid bir paladin değildir iyilikle işi olmaz, doğanın çocuğudur, iyiliği değil doğayı savunur. 3- horde evil olsa bile horde arasında druid olmasında sakınca yoktur çünkü good druid olabileceği gibi evil druid olmasında da sakınca yoktur. Bonecrusher horde sözlerimi ciddiye aldığına halen inanamıyorum auehuahea , çok eğlendim aeuahu. Halen ısrar ediyorum paladinlerin kötüye sapmış olanları vardır , adlarınada fallen paladin denir.kalan kısımlar zaten aynı(büyüler vs.).Blackguard ben bahsetmemiştim ama madem açtınız konuyu BlackGuard fallen paladinler daha sonra gerekli şartlar sağlanır ise BlackGuard olurlar. Fallen paladinlere gelince bu yeterli olacaktır sanırım; Tarlyn was once a low-ranked member of a drow surface-raiding party. When his group attacked a small elven settlement, they were unlucky in that a human trading party was present, and his group was defeated with the help of these unexpected elven allies. Tarlyn was the only survivor, and he was taken in by Ralarth, a cleric of Lathandar. Amazed that someone from the surface (and allied with the hated surface elves) would tend to his wounds and not enslave him, the dark elf listened to the human's words and began studying the ways of the Morninglord. Eventually he took up the mantle of paladinhood. When he and other followers of Lathander struck into the Underdark to smite a group of drow trafficking in slaves and undead, Tarlyn was captured by the mercenaries guarding the slavers - Seldszar's company. After much torture and coersion, the poor paladin turned away from the light. Although at the time he had commited no evil act, in his despair he had lost his faith and the strength it gave him, and his old ways caught up with him, and has since acted in accordance with his renewed evil nature. Now a fallen paladin, Tarlyn serves with Seldzar, bitter and hopeless. He particularly hates Dhaunae, for her goddess represents everything that Lathander opposed, and her very presence reminds him of all that he lost. If he survives, he will once again gain levels as a fighter. fazla bilgi istiyorsanız kendiniz kurcalayın akşam akşam daha fazla kasmayacağım. wc'ı 2 serisinden beri oynuyorum kimin iyi , kimin kötü olduğunu gayet iyi biliyorum merak etme :) , sadece dalga geçiyorum ve bazılarına gönderme yapıyorum bu kadar ciddiye almayın. Anladım ki Horde lar kötü uaheua...[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- [Bu mesaj Arloth tarafından 05 Temmuz 2005 16:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Horde kötüdür, kesmesi farzdir. Period.[signature][hline]ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Bakalım Bu Kaç Sayfa Olcak Horde Olarak Çektiğimiz Nedir Be Kardeşim.Shamanlar Bitti Tauren Druidler Başladı.Off Off. Yok Zaten Bize Healerda Haram. [Bu mesaj shippy tarafından 05 Temmuz 2005 18:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ne dnd'si yahu uçmayın.. sanki dnd kalite kontrol standardıymış gibi.. her fantezi dünyası kendi kurallarına, tarihine, kültürüne sahiptir.. tauren druid olmaması için hiç neden yok.. ha genel geçer bazı şeyler vardır, mesela undead'ler turn undead'den etkilenmezken paladinlerin fear yemesi çok komik birşey..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Undeadlerinde Ölmesi Saçma O Zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 undead'ler ölmez, yokedilir ama humanoid yapmışlar işte, saçmalık.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Fefe, 04 Temmuz 2005 21:17 tarihinde demiş ki: BenCE demiştim bana ters geliyor.Belki başkasınada gelebilir.Bu mu oluyor seviyeli ve mantikli tartismak; her karsi dusunceye "bence oyle degil kardesim, herkesin fikri kendine" gibi bir cevap verip, sonra millete kendi dusuncelerini inatla diretmeye calismak, verilen aciklayici ve detayli Warcraft tarihi bilgilerine ragmen dedigim dedik bir tavir takinmak falan? Iyiymis..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 salak bi oyun bu be yani şöle topii baştan bi okudumda. abi o kadar mantık hatası varki oyunda birbirinize laf anlatmanız imkansız çünkü hepiniz haklısınız. ayrıca günümüzde öle bi hal almışki kimse iyi kimsede kötü deil. yani o muhabbet eskidenmiş be abi. şimdi kime sorsan o dünyanın en iyi adamı. dağda çocuk kesen terörist bunu halkı için yaptıını söler. kuranın üstüne işeyen amerkalı askerde öle. hepsi iyidir kendilerine göre. önemli olan bu durumda kime göre iyi olup olmadıkları... bence artık iyiliği ve kötülüğü unutup çıkarlarını düşünmeye başlamış herkes. ama ego işte. gene iyiyim gene iyiyim diyo ne yaparsa yapsın. edit: baggio abi çocua verilen cevaplardaki uslüpları niçin gözardı ediosun? [Bu mesaj cenx tarafından 05 Temmuz 2005 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bişey düştü içime. şimdi demişsin ki , leveldan okudum. böyle böyle. yani level'da "taurenler bnedir" yazsa buraya da onu mu yazacaksın , bir çok kaynaktan araştırmak varken tek kaynağa güvenmek ne kadar doğru bilemem. zaten orada da horde kötüdür yazıyorsa buna gülerim. ayriyetten , "bence" diyorsun bu düşünceleri savunurken bence bunlar "levelce".[signature][hline]valandil ownz j0o! and i exhale , causing the oceans` endless waves. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar