Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

google earth

Infeqted

Öne çıkan mesajlar

öeh google bi de araba garajında başlamıştı herşeye yuh yani ne hale geldiler herifler yaa.[signature][hline]You say you're nasty pirates...
...scheming, thieving, bad bushwhackers?
From what I've seen I tell you...
...you're not pirates! You're just slackers!
A pirate I was meant to be!
Trim the sails and roam the sea!
Sosyal ağlarda paylaş

Google' aştı ya; Dün şapkasında google yazan bir kargo elemanı geldi, reklamlardan kazandığımız 200 $ lik çeki verdi bir kaç yere imza attırdı, bende şapkaya oha filan oldum diyorsunuz ya öle oldum..[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 14 Temmuz 2005 16:25 tarihinde demiş ki:
said:
toggie, 14 Temmuz 2005 10:38 tarihinde demiş ki:
1 gb mailler

2gb hata yapmıyalım

2392.946072 megabytes hata yapmayalım :lol:[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok..
Sosyal ağlarda paylaş

google kendini aşmış artık uçarak gidiyor.. maşallah[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Throndor, 14 Temmuz 2005 16:39 tarihinde demiş ki:
said:
Zagg, 14 Temmuz 2005 16:22 tarihinde demiş ki:
reklamlardan kazandığımız 200 $ lik çeki verdi

Whaz that? Nasıl oluyor da oluyor..

Hani sitelerinsağında solunda google' reklamları oluyor ya onlardan alıyorsun, google'dan aldığın reklamın değerine göre click başına para veriyorlar kazandığın paradan 25 $ kargo parası kesiyorlar ve en az 100$ olması gerekiyor..[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok..

[Bu mesaj Zagg tarafından 14 Temmuz 2005 16:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...