Elcia Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Bir Zaga Programı > >... > >müslüm gürses - ben şimdi düşünebildigime göre varım tabi. > >okan bayülgen - bunu birisi daha söylemişti baba > >müslüm gürses - olabilir, bizden duymuş söylemiştir mümkündür o da >bizim kardeşimizdir. > > > >************************** > >seren serengil: ay cok guzel soylediniz, yani kendimi jiletleyesim >geldi > >muslum gurses: ne jileti, milenyuma girdik > > > >************************** > >reha muhtar-muslum bey, van kedilerine sizin muziginizi >dinletiyorlarmis. yorumunuz nedir, efenim? > >muslum gurses- eeee, burdan butun van kedilerine selam ediyor onlari >opuyorum. > > > > > >-hangi takimi tutuyorsunuz efendim? > >-besiktas, yok yok fenerbahce > > > >muslum gurses ilk sahneye ciktigi kiyafetinin renginin lacivert >oldugunu iddia eder, karisi duzeltir mordu diye: > >-canim ha lacivert ha mor. ne farkeder? > > > >*************************** > > > >bir konserinde paramparçayı söyledikten sonra seyircilere: > >"yaw kasedim çıkalı daha iki gün oldu hepiniz ezberlemişsiniz parçayı >hel al olsun" diyerek milleti gülme krizine sokan adam Müslüm Gürses > > > >*************************** > >> >hakan taşıyan ilk çıktığnda "arabeskin yeni peygamberi benim" diye bir >açıklama yapar. müslüm gürses'e de bu açıklama hakkında ne düşündüğünü sorarlar. > >cevap: > >-ben öyle bir peygamber gönderdiğimi hatırlamıyorum
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 oha sonuncuda manyak koymuş lafı:)[signature][hline]I will soothe you if you fall I'll be right there if you call You're my greatest love of all [i]My Website,My playlist,And My Love...
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 sonuncusu süper....[signature][hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Eee sonuncusu harbiden ağır bi laf :D
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Bu komikmiş :)[signature][hline] Part metal, part bone and all death.. Pati Savaşı! (Klavyem bozuk değil!) [Bu mesaj zlorwf tarafından 07 February 2004 01:01 tarihinde değiştirilmiştir]
cyclad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 adam ayaklı komedi yaa :)[signature][hline]------wazzup?-------
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 muhauah bu adam bu kadar sayko muydu yaw?![signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Aslında bi iki tane daha var ama baya ağırlar buraya koyamadım.. .benimde favorim sonuncu..
quamor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 yaw muslum baba ayrı bir ekoldur. laf sokmayalim sokanları uyaralim ![signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 hepimiz Muslum babaya saygı ve de sevgi gosteririz. Dİ Mİ? *!Saygıyla el sallar*[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy
Norton_Antor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 rocker potansiyeli görüyorum ben bu adamda muhahahah
armra Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 hangileri gerçek bilemiycem de! sonuncusu için; öyle bir fıkra var zaten.[signature][hline]Show No Mercy
cyclad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 ne yani sn şimdi müslüm babaya taklitçi mi demek istiosun?[signature][hline]------wazzup?-------
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Evet sonuncu .. HAHAH[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Ruler of fizX and graphX
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 yuh öle bi laf yok yani yuh taptım adama ( sonuncu laf ) ![signature][hline]Adım Boojack, ben yaparım kek. Icq:161010949 p ?
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Müslüm babamıza laf edeni hiç hoş karşılamayız yani. Sadece sonuncusu mu hepsinde koymuş lafı ki sonuncu zaten olaya son noktayı koymuş.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
ivan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 bi insan bu kadar mı düşünür cevap verirken yaa hehe[signature][hline]Philip the Marksman @ Kettemoor (active) Remzi the Bard LVL 48 <Terra Dominus> @ Excalibur|Hibernia [b](inactive)
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 said: LeadeR, 07 February 2004 01:58 tarihinde demiş ki: bi insan bu kadar mı düşünür cevap verirken yaa hehe mesut yılmaz? bir ara adam konuşurken reklam koyarlardı sonuncuda çok pis lafı sokmuş tapasım geldi herife =p
Holy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Gazeteci : Sayın Mesut Yılmaz. Son seçimlerde ne gibi bir seçim politikası izlemeyi düşünüyorsunuz. Mesut Yılmaz : Eeeee.... Şimdi Eeeeeee.... biz eeeeee... bu eeeee.... seçimlerde eeeee... Gazeteci : Tamam Sayın Mesut Yılmaz. Teşekkür ederiz. Mesut Yılmaz : eeee... önemli eeee... değil.[signature][hline]Holy
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 purnikçi o adam içip gidiyor programlara euha[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım
Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Müslüm babayı severim. Türklerden pek fazla şarkıcı sevmesemde Müslüm gürses i severim. Keşkee death metal yada black metal söyleseydi. Düşünsenize arkada sert bi bateri aynen o tonda gitar USTAAA BEN NAPAYıIMM ustaaa .
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 haha sonuncu süper ama o lafı o adamın dedigine inanmam ben :) ya da dogaclama deildir, ezberlettirmişlerdir :P
Apex Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 abi oyle demek istememistir , o kadar akillica bi lafi ya yanlislika soylemistir ya da cedayin dedigi gibi ezberletmislerdir :) ama saglam laf soylemis lol
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 *son lafa yarılır*[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Öne çıkan mesajlar