Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow da yeni patch mi cıktı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
wildpervert, 13 Temmuz 2005 14:16 tarihinde demiş ki:
akşama doğru hızlanır ben bırakıp gidiyom, neti mahvediyo, sizde gidin tv falan izleyin :P

bu hizla neti mahvetmek ;p[signature][hline]Lets Turn and Burn...!!

Ucandaire - Night Elf - Burning Legion
Mesaj tarihi:
her patch de aynı sorunu yaşıyoruz sorunumuzu bildirelim Blizz adam gibi dağıtsın şu patchleri[signature][hline]Lok'tar ogar For The Horde
Wolfsore Lvl 60 Orc Shaman
Grimsoul Legion
Mesaj tarihi:
1.7 mb download 5 mb upload
yerin lan ben bu programı[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Mesaj tarihi:
merak etmeyin zaten oyunda su an hickimse yok lag desen coşmuş ping desen 500lerde bişi kaybetmiyosunuz yani :) bugün oynanmaz pek.[signature][hline]ne davamıza göre bir kız bulduk
ne davamızdan vazgeçtik
kız dedigin istanbul gibi olmalı
fethi zor fatihi tek.

Mesaj tarihi:
saniyede 2 kb ile indiriyorum...

saol blizzard, sayende 3 mbit baglantimin tadina varabiliyorum... dusunsenize! 2 kb/s! devrim niteliginde bir hiz, blizzard downloader saolsun... cok yasa blizzard[signature][hline]RKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
Mesaj tarihi:
Tam çekiyor hop duruyor.Durmalar çok mu sizde ?[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır...
Mesaj tarihi:
For Orgrim Doomhammer!
%11 oldu heyt be :D[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 13 Temmuz 2005 14:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
çinli hatun japon değil... 5mb down 12 mb up ne iş yaa[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Mesaj tarihi:
ottan boktan kar etmek mantiginda dusunen bi sirket,kullanici icin de "bize ne,parasini veriyor nasilsa ekiki" seklinde dusundugu icin dandik torrent programlarina kaliyoruz.Henuz baska bir MMO da patch icin boyle bir sistem kullanildigini gormedim(olur mu olur ama,allah korusun)[signature][hline]Blissfully Ignorant.
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 13 Temmuz 2005 14:24 tarihinde demiş ki:
bu aksama BWL prequestini yetistirmem lazim!

su an guildde partyler hazır oyuna girmeyi bekliyoruz quest için:)[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir.

Thoare
Cla
Mesaj tarihi:
%13 hadi bakalım if koprude buluşalım patiler:D[signature][hline]Lianna Human Paladin
İşleri oyun yapmak Blizzard firmasının Nasıl oyunları dersen Eğlencelidir Lakin hizmeti çok Eziktir Rahat rahat oynayamazsın
Akrostiş made by mADmaXimus:D
  • Yeni Oluştur...