Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ah My Goddess ya da "esas merak ettiğim Belldandy de nasıl sorsam bilemedim"

Sam

Öne çıkan mesajlar

izlemediğim birşeye de hayran olabileceğim hiç aklıma gelmezdi ama capon yapmış.. :)

konu ve karakterler sağdan soldan okudğum kadarıyla çok hoşuma gitti, izleyeceğim anime'ler listesinin en başında fakat o belldandy ne hoş bir çizimdir yahu. gelmiş geçmiş en iyi çizim değil elbette ama o karakter çok hoşuma gitti. needen bulur caponevladı bu fikirleri, adamların kafası sadece baskı devrelere değil hikayelere de süper çalışıyor o kesin..

ah my goddess'ı izleyen var mıdır, beğenmiş midir bir söylesin lütfen. kaç zamandır sorasım geliyordu bugün unutmadan yazdım..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
Sosyal ağlarda paylaş

unutulur mu ya belldandy, bana gelsin öyle tanrıça taparım herhalde bir ömür boyu.. :)

fallout tactics, 1&2'deki ilk karakterlerimin ismini de belldandy koymuştum hatta, günün gereksiz bilgisi.. :-p[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
Sosyal ağlarda paylaş

bunu başka izleyen yok mu buralarda ya? ille vurdu kırdı mı olması gerekiyor bir anime'in ilgi görmesi için? :)

movie olanı da demiyorum özellikle, oav serisi varmış movie sonra çıkmış..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

medya imparatoru olayım gözün gözüne sokucam bunları milletin.. :) mis gibi romantik komedi ya, dur bakayım kaç mb'miş kazaa'da felan..

ne şanslı çocukmuş şu, ben onun yerinde olsam başka bişi istemezdim hayatta herhalde, gül gibi tanrıça kızarkadaşı ooh ne ala.. :-p

*!muhabbeti azıcık cıvıklaştırır ki arcane dalsın post sayısı artsın, millet "neymiş bu yaf" deyip merak etsin sonra da izlesin. çok kurnazdır aklısıra..*[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...