Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 izlemediğim birşeye de hayran olabileceğim hiç aklıma gelmezdi ama capon yapmış.. :) konu ve karakterler sağdan soldan okudğum kadarıyla çok hoşuma gitti, izleyeceğim anime'ler listesinin en başında fakat o belldandy ne hoş bir çizimdir yahu. gelmiş geçmiş en iyi çizim değil elbette ama o karakter çok hoşuma gitti. needen bulur caponevladı bu fikirleri, adamların kafası sadece baskı devrelere değil hikayelere de süper çalışıyor o kesin.. ah my goddess'ı izleyen var mıdır, beğenmiş midir bir söylesin lütfen. kaç zamandır sorasım geliyordu bugün unutmadan yazdım..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 bende oh my goddess the movie var. fena diildi. izlediimde beğenmiştim. ama şimdi sen hatırlatana kadar varlığını unutmuştum :D[hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 unutulur mu ya belldandy, bana gelsin öyle tanrıça taparım herhalde bir ömür boyu.. :) fallout tactics, 1&2'deki ilk karakterlerimin ismini de belldandy koymuştum hatta, günün gereksiz bilgisi.. :-p[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 bunu başka izleyen yok mu buralarda ya? ille vurdu kırdı mı olması gerekiyor bir anime'in ilgi görmesi için? :) movie olanı da demiyorum özellikle, oav serisi varmış movie sonra çıkmış..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 sailormoonu da izlemez zaten onlar :-p the movie zaten oav dan sonraki bi dönemde geçiyo anladığım kadarıyla. belldandyle beraber kardeşleri de kalıyolar o elemanla beraber...[hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 medya imparatoru olayım gözün gözüne sokucam bunları milletin.. :) mis gibi romantik komedi ya, dur bakayım kaç mb'miş kazaa'da felan.. ne şanslı çocukmuş şu, ben onun yerinde olsam başka bişi istemezdim hayatta herhalde, gül gibi tanrıça kızarkadaşı ooh ne ala.. :-p *!muhabbeti azıcık cıvıklaştırır ki arcane dalsın post sayısı artsın, millet "neymiş bu yaf" deyip merak etsin sonra da izlesin. çok kurnazdır aklısıra..*[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Güzel seridir... Bu arada Mini Goddes serisi de var kısa bölümlerden oluşan komedi tarzı onu da tavsiye ederim..[hline]Dimi Cevat abi (evet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Mangayı okumaya şimdi başladım. Güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 3-4 bölüm bişi izlemiştim zevkli bi anime edit: oha 2003 ün konusuymuş =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Kim bumpladıysa iyi olmuş, Samin küçüklüğündeki zevkleri bir bir ortaya çıksın, AMG izleyenler intihar etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Niye? Manga'tı epey beyendim ben. Ciddi bir şey değil ama, zaman geçiriyor. Güldürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Mangasını okumadım ama eski dizisini, filmini hatta yeni çıkan ovası vardı 2 bölüm onları bile izledim. Ciddi ciddi vakit geçirmek için çok daha iyi şeyler bulabilirsiniz >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 neden ki? yılbaşı gibi iki yeni bölüm yaptılar, onların çevirisini bekliyorum. ne yapıldıysa hepsini seyrettim, evet beklediğimin hayli altında kaldılar ama belldandy yeter. bir de o hain kötülük tanrıçası, ismini unuttum. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar