Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doğu-Batı Berlin arasındaki Türk ?

Predator

Öne çıkan mesajlar

Bu olayı duymuştumda hiç araştırmak aklıma gelmedi. Hani bir zaman Berlin ikiye ayrıldı Doğu - Batı olarak. İşte bu iki yakanın ortasında kalan bölgede tarafsız bölge ilan edilmiş. Bi Türk amcamda kalkmış oraya bi güzel gecekonduyu kurmuş ağaçları ekmiş , duvarı örmüş etrafına. Şu an Berlin hükümetide dokunamıyomuş adama orası tarafsız bölge olduğundan. Yalan değil kesinlikle Discoveryde çıktı. Tam olarak olay nedir , elinde resim falan olan var mı? ciddi merak ettm[signature][hline]oh yeaa
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
resim flnda görmüştüm baya oldu tabi
kral bir olay yani yasalarda açık bulup sömürme konusunda aslında master programı fln da olsa yüksek maaşla diğer devletlerde göreve girebiliriz

-hacker babları bazı firmaların güvenlik açıklarını bulma konusunda yetkilendirip işe almaları gibi-[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

olabilir mi öyle bir şey.

dokunamıyorlarsa bizde gidip füze rampası dikelim.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
montezaus, 13 Temmuz 2005 13:16 tarihinde demiş ki:
olabilir mi öyle bir şey.

dokunamıyorlarsa bizde gidip füze rampası dikelim.

oldu bi tabur da asker koyalım:)[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Sosyal ağlarda paylaş

O değil sanırım da, ben büyük bir kilisenin (sanırım Kölner Dom) bahçesine gecekondu yapan Türkü biliyorum. Bi de çevresini aşlarla kapatıp bahçe yapmış domates mi ne ekip satıyo, çengelini de atmış kaçak elektriğini de çekmiş, adamlarda tabii zabıta falan diye bi kavram falan da yok, hükümet yetkilileri gelmiş adamlar hayatında ilk defa böle şeyle karşılaşmış tabii bön bön bakmışlar... Amcam ropörtaj yapıyodu bi de muhabirle "Bi kere geldiler de benim oğlanlarla tırmıklan kovaladık. Şuraları da şöölece kapatıp patates ekecem" diye anlatıyodu...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 13 Temmuz 2005 13:40 tarihinde demiş ki:
"Bi kere geldiler de benim oğlanlarla tırmıklan kovaladık. Şuraları da şöölece kapatıp patates ekecem"

ahah=)[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Sosyal ağlarda paylaş

sacma geldi

ole bi kulubenin varlığını sovyet amcamlar barındırmaz batıdakiler barındırsa,ki 2 duvar arasında o kadar geniş bir yer varmıydı,vede o adam duvar yıkılana kadar orda nası hayatta kaldı

kilise bahçesindeki olay daha saçma,adamlarda zabıtaılık görevini yapan denetçi birimleri var,var yani zabıta.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler
İçin dostlarım benim için
için için...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 13 Temmuz 2005 13:54 tarihinde demiş ki:
"Sivaslı Nuri burdaydı. Bi mala vuramadan dönüyo"

ahha bomba üstüne bombalar
bu en iyisiydi=)
şeye benzemiş bu,acun firarda programında leonardo da vinci'nin evini gösteriyodu,alakasız yerlere türkler bişiler karalamıştı bunun gibi,şömineye fln=)[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...