Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

23 Haziran Paintball Turnuvasi [INFO]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hard olayı bana da uyar.. ama "eğer hardsa ben gelmem" diyenler çoksa biraz yumuşatırız..[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!?

[b]DeSo[b] Was Here!!!
Mesaj tarihi:
valla ben hard a razıyım eşofmanla gelicem kontraplak takviye bile yapabilirim baldır bölgesine lol.
Kas soğutucu getiricem bide.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Mesaj tarihi:
en çok mermi yiyip acıyan yerleri söleyin armor getiriyim oralara ben eheh evde 1 metrekare kontraplak buldum nereye harciyim diye kaşınıyorum.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Mesaj tarihi:
said:
THARKAS, 16 Haziran 2005 00:13 tarihinde demiş ki:
deso=desolator?

geç oldu az ama evet :)
bende deiştirdim nickimi :)[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!?

[b]DeSo[b] Was Here!!!
Mesaj tarihi:
arkadaşlar takımlara iki kişi daha ekleyebilirseniz Kolomb ve bende gelicez.. takımları ayarlayamayız diosanız paticik uyesi olmayan birilerinide caarıcam.. ben organizator arkadaşımız topic sahibine tel noyu veriim o bana haber versin bi zahmet..[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir...

Ülker
Mesaj tarihi:
Yedek liste beni de yazarsanız sevinirim.[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

WoW : Xaenin-Night Elf İmam
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 15 Haziran 2005 21:18 tarihinde demiş ki:
Hard oynanmayacaksa dipçik legalleştirirsin.

Süngü tak bide ucuna ?

Bu herife dipçik demeyin . Aşar olayı mermisi biterse bilimum nesneyle beraber silahı da atar kafanıza yüksek tehdit altında kalırsa .[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

WoW : Xaenin-Night Elf İmam
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Mesaj tarihi:
hocam yer yok dionuzda sayısı esit olmayan takımlar var benimde ilk paintball deneyımım olcak rahatlıkla az sayıdaki adama sahip takımlardan birine alınabilirim.. kesin gelicem gerci katılmasamda gelicem :d
Mesaj tarihi:
iki takima 6 kisi alsak
bi ihtimal turnuva patlar

1takima almamiz lazim[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
  • Yeni Oluştur...