Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gozlerim kararıyor..

Helcaraxe

Öne çıkan mesajlar

said:
BOccOB, 13 Temmuz 2005 01:20 tarihinde demiş ki:
yok amaa hastati doktora gidin dedi...

doktora gidin, check-up olun, MR çektirin, röntgen çektirin, by-pass ameliyatı olun, kaplıcaya gidin, şifalı hoca okusun üflesin...

bu yaşta tansiyon kötü ne de olsa di mi...

:D

Aslında tam olarak şikayetleri neymiş bi anlasak. Ama anladığım kadarıyla beniimkilerle aynı. Ben gittim birşey çıkmadı. Dolayısıyla onun gitmesine gerek yok dersem çokmu hanzosal bir tavsiye olur acaba?[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
Sosyal ağlarda paylaş

banada olur . aslında nerdeyse herkeze olur . yataga uzan kal bi saat yat sonra aniden kalk birden başın döner gözlerin kararır normal birşey . yanlış olabilir ama birden beyne kan gitmesi gibi birşeymi die mrk ettim ?[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Death is just depth of chaos

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
elaidi, 12 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
git doktora sor.

kaılıyorum
ciddi bir durumda olabilir
ihmale gelmez
forumda tıp ta okuyan birkaç kişi var aam doktor yok diye biliyorum
diğer kişiler az cok genel kültür ve yüksek oranda salla bişiler mantıgı ile cevap verecektir. klavye başından tahlil yapacak halleri yok. tansiyon vb olabilir Allah korusun ama başka birşeyin habercisi olmadığı ne malum?
doktora gitmek en iyisi[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

Vucut kan basıncımız ayakta duruken beyine yeteri miktarda kan yollayacak şekilde ayarlıdır kalp ile. Biz yattığımızda bu kan miktarı yerçekimi direnci azaldığı için (dikey yerine yatay ponpalayacağından) beyine daha fazla miktar kan gider. Ve siz birden kalkınca haliyle normalde ayakta dururken olmaması gereken kadar kan ile ayağa kalkmış oluyorsunuz ve bu da baş dönmesi yapıyor bir süre kan beyinden yerçekimi ile aşağılara giderken.
Veya
Ayakta iken damarlardaki kan basıncı daha yüksek çünkü beyine kan pompaslanması yerçekiminden dolayı daha zor ama siz yatınca bu işlem basit. Birden ayağa kalktığınızda kalp hurrra diye kan pompalamayı arttırıyor ve bu da tansiyonu yükselterek geçici baş dönmesi yapıyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

yeri gelir, ufacık sorunlar zamanında iyileştirilmesse gelecekte çok kötü sonuçlar verebilir..bencede doktor tavsiyesi iyi olur..

yaşam oyuncak değil..[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream..

I have a problem that i cannot explain..
I have no reason why it should have been so plain..
Have no questions but i sure have excuse..
I lack the reason why i should be so confused..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
elaidi, 12 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
git doktora sor.

yapman gereken $eyın cevabı.herkes kafasına gore $udur budur yazmı$tır okumadım tum postları ama kucucuk bır sorun bıle gıbı gorunse herkesın vucudunun tepkısı farklı olucagından tehlıkelı durumlar yaratabılır.[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...