MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 banada oluyor çok hızlı kalkınca öyle bence abartılacak birşey yok.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: BOccOB, 13 Temmuz 2005 00:41 tarihinde demiş ki: kılınız dönse doktora gidiyosunuzdur siz... Döndü benim kılım.gittim.ameliyat oldum geldim.10 gündür işkence çekiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 tansiyon banada oluo... ve boccob evet kılım dönse doktora gidiorum (ayrıca kıl dönmesi tehlikelidir enfeksiyon, iltihap yapma potansiyeli yuksektir)[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: BOccOB, 13 Temmuz 2005 01:20 tarihinde demiş ki: yok amaa hastati doktora gidin dedi... doktora gidin, check-up olun, MR çektirin, röntgen çektirin, by-pass ameliyatı olun, kaplıcaya gidin, şifalı hoca okusun üflesin... bu yaşta tansiyon kötü ne de olsa di mi... :D Aslında tam olarak şikayetleri neymiş bi anlasak. Ama anladığım kadarıyla beniimkilerle aynı. Ben gittim birşey çıkmadı. Dolayısıyla onun gitmesine gerek yok dersem çokmu hanzosal bir tavsiye olur acaba?[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Tansiyon ve kansızlıktan olabilir... Laf aramızda, tansiyon şakaya gelmez. Ne düşüğü ne yükseği.. Devamlı varsa bu problem, doktora görünmekte yarar var.. Kırk yılda bir oluyorsa, fazla dert etmeyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 kıl dönmesiyle ne alakası var ki.. kıl dönmesi ciddi bi olay, bende 1.5 saatlik bi operasyon geçirdim. ilk bi haftası işkenceydi ondan sonrasında ise iyi ki ameliyat olmuşum safhası başliyor.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 G Power :P[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 banada olur . aslında nerdeyse herkeze olur . yataga uzan kal bi saat yat sonra aniden kalk birden başın döner gözlerin kararır normal birşey . yanlış olabilir ama birden beyne kan gitmesi gibi birşeymi die mrk ettim ?[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bende oksijen gitmemesi diye hatirliyorum, gerçi kan gitmemesiyle aynı kapıya geliyor ama emin olmadiğim için belirtmemiştim.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: elaidi, 12 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: git doktora sor. kaılıyorum ciddi bir durumda olabilir ihmale gelmez forumda tıp ta okuyan birkaç kişi var aam doktor yok diye biliyorum diğer kişiler az cok genel kültür ve yüksek oranda salla bişiler mantıgı ile cevap verecektir. klavye başından tahlil yapacak halleri yok. tansiyon vb olabilir Allah korusun ama başka birşeyin habercisi olmadığı ne malum? doktora gitmek en iyisi[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 geçen yaz her sabah başıma geliyodu bu olay , yataktan kalkıyodum 5-10 saniye sonra gözlerim kararıyodu yere düşücek gibi oluyodum.bu yaz yok allahtan öyle bişey.bi doktora git yine ne olur ne olmaz...[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Vucut kan basıncımız ayakta duruken beyine yeteri miktarda kan yollayacak şekilde ayarlıdır kalp ile. Biz yattığımızda bu kan miktarı yerçekimi direnci azaldığı için (dikey yerine yatay ponpalayacağından) beyine daha fazla miktar kan gider. Ve siz birden kalkınca haliyle normalde ayakta dururken olmaması gereken kadar kan ile ayağa kalkmış oluyorsunuz ve bu da baş dönmesi yapıyor bir süre kan beyinden yerçekimi ile aşağılara giderken. Veya Ayakta iken damarlardaki kan basıncı daha yüksek çünkü beyine kan pompaslanması yerçekiminden dolayı daha zor ama siz yatınca bu işlem basit. Birden ayağa kalktığınızda kalp hurrra diye kan pompalamayı arttırıyor ve bu da tansiyonu yükselterek geçici baş dönmesi yapıyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 pompalar güclü yani saglıklısınız masallah.[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 tansiyon mu nedr bilmem ama bana da oluyo.başım dönüyo.herkese oluyomuş öğrendim,içim rahatladı=)[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: 555, 13 Temmuz 2005 10:40 tarihinde demiş ki: herkese oluyomuş öğrendim,içim rahatladı=) oley hepimiz ölücez! oh be bende bitek ben gidiciyim sanıyordum çok mesudum! :)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bendede oluor normal.sabah daha bi felaket oluor 2-3 saniye sürüor.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 yeri gelir, ufacık sorunlar zamanında iyileştirilmesse gelecekte çok kötü sonuçlar verebilir..bencede doktor tavsiyesi iyi olur.. yaşam oyuncak değil..[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream.. I have a problem that i cannot explain.. I have no reason why it should have been so plain.. Have no questions but i sure have excuse.. I lack the reason why i should be so confused.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 crisim dopum doru soluon tabi de normal olması gerek onun ama yine de gitmekte yarar var doktora.üşengeçlik sux tabiki. /styx[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Bu surekli oluor ama şole işte bir yerde atıom uzanıom sonra kalkınca oluo sonra gecio 2-3 sn sonra neyse soyleyek bizimkilere bakalım ne dicekler :P[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: elaidi, 12 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: git doktora sor. yapman gereken $eyın cevabı.herkes kafasına gore $udur budur yazmı$tır okumadım tum postları ama kucucuk bır sorun bıle gıbı gorunse herkesın vucudunun tepkısı farklı olucagından tehlıkelı durumlar yaratabılır.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar