Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shaman

Vendus

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar merhaba.Belki hazırcılık gibi gelicek tamam ama bunu yazmam gerektigini dusundum.Shaman tutoriallerini okudum inceledim pvp taktiklerini öğrendim fakat;

Tamam hangi totemi nerede kullancaımızı yazmıssınız ama birde butun totemlerin turkce ne ise yaradıgı yazabilecek biri var mı sanırım benden baskalarınada yardımcı olur.Tşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

hmmm
simdi duruma gore deişir
genel olarak
pve ve instancelarda
earth: dmg absorb eden
air: + agi veren i kullancaksın

fire totemleri gereksiz aggreo cekebiliyo
eger cok mob gelirse yere area effect totem (magma deil otekisi)atabilirsin

pvp dede cok farkli deel
tek fark
kosak yada senin kosman gerekirse earth bind susurecegin ve her zaman dd vuran fire totem kullanman
3 ude azar amna oldugundan yeterli hızla yaparsan +40 agi ve dmg absorblar gayet isine yarıcaktır

su anda hic bi ise yaramayan mana ve health totemleri zorlamanın bir mantıgı yok ama atılabilir

eger grupta 2 inci shaman warsa
windfury totem
+str veren totem
kullanilabilir

sonucta duruma baglı
ama senin pvp serverindaysan
el,in,in altina olmasi gerken 2 totem war
+agi ve earthbind
dierleri olmasada olur
olursa enfes olur[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 29.06.2005

Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
Sosyal ağlarda paylaş

earthbind totem: 10 yarddaki her yurume duşmanın hızını azaltır

stoneclaw totem Aggro yaratır yanı duşmanlar sana değil totem'e saldırır doğu totemin aksine bu arkadaş'ın hpsi biraz fazladır. Bununla instance'larda falan tanklık yapmayı bekleme aslıdan pekde aggro yaratmıyo

Strength of Earth Totem Koyarsın yere 10 yarddaki herkeze bonus str verir

Fire Nova Totem patlar 10 yarddaki butun duşmanlara zarar verir, pek ahım şahım bişey değildir bence

Stoneskin Totem Aldığın melee dmg'ı azaltır (vede 10 yarddaki party mensuplarının)

Tremor Totem tatlı bi totemdir 30 yarddaki party mensuplarının sleep charm ve fearını kaldırı, pvp de hayat kurtarabilir.

Searing Totem oraya buraya ateş atan totem işte

Frost Resistance Totem 10 yarddakilere frost resist verir

Fire Resistance Totem 10 yarddakilere fire resist verir

Flametongue Totem flametounge weapon efektinin daha dandiğini butun party'e verir

Grounding Totem her party mensubuna atılan ilk buyuyu kendine ceker alan etkili buyulere bişey yapmaz

Healing Stream Totem 10 yarddakileri heal eden totem

Nature Resistance Totem 10 yardda nature resisit verir

Windfury Totem 10 yard'da dandik windfurry verir, flametounge totem'ın windfurry verisyonu iste

Sentry Totem bunu yere dikersin birisi saldırdığında haber verir, veya yukardaki buff iconuna tıklarsın bu elemanın gozundewn izlersin etrafı, işte şekil olsund iye koymuşlar, yuksek lvlda birisi koyou ilk vuruşta yamuluyo zaten 100 hp si var o yuzden izliyemiyosun hiç bişey =)

Magma Totem bunu dikiyosun durmadna 8 yardındakilere zarar veriyo.

Mana Spring Totem 20 yard'ın dakilere mana kazandırıyo, şua nda dandik yeni patch'le adam olucak diyolardı bakmadım notlara belki olmuştur.

Windwall Totem Stoneskin totem'im ranged için olanı

Disease Cleansing Totem bunu dikersin 20 ayrddaki her party member'ın ustunden 5 saniyede bir bi disease kaldırmaya calışır

Mana Tide Totem bunu talent'la alıyosun mana springin kalitelisi gibi.

Grace of Air Totem bonus agi verir hemde baya verir, ama windfurry toteim altında ezilir biraz gereksiz yere. bazen ben bunu tercih ederim acıkcası.

bu kadardır shamanın totemleri.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

windfury + grace of air oluyo
ama 2 grace of air olmuyo
yuksek olan geciyo cuce[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog

Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART

[Bu mesaj BonePART tarafından 13 Temmuz 2005 04:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

cuce orda zaten grupta 2. inci shaman warsa diyorum
yane
ilk shaman bence her zaman grace of air + stoneskini tercih ediyorum instancelarda
ama earth + airda olabilir sonucta cok melee warsa[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...