Vendus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Arkadaslar merhaba.Belki hazırcılık gibi gelicek tamam ama bunu yazmam gerektigini dusundum.Shaman tutoriallerini okudum inceledim pvp taktiklerini öğrendim fakat; Tamam hangi totemi nerede kullancaımızı yazmıssınız ama birde butun totemlerin turkce ne ise yaradıgı yazabilecek biri var mı sanırım benden baskalarınada yardımcı olur.Tşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 hepsini yazması zor vallahi ama yaptıkları çok belirgin bence anklamak kolay[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 shaman konusunda uzman sayılmam ama. hangi totemi nerde kullanacağın biraz da kendi seçimine ve deneyimine kalıyor.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 hmmm simdi duruma gore deişir genel olarak pve ve instancelarda earth: dmg absorb eden air: + agi veren i kullancaksın fire totemleri gereksiz aggreo cekebiliyo eger cok mob gelirse yere area effect totem (magma deil otekisi)atabilirsin pvp dede cok farkli deel tek fark kosak yada senin kosman gerekirse earth bind susurecegin ve her zaman dd vuran fire totem kullanman 3 ude azar amna oldugundan yeterli hızla yaparsan +40 agi ve dmg absorblar gayet isine yarıcaktır su anda hic bi ise yaramayan mana ve health totemleri zorlamanın bir mantıgı yok ama atılabilir eger grupta 2 inci shaman warsa windfury totem +str veren totem kullanilabilir sonucta duruma baglı ama senin pvp serverindaysan el,in,in altina olmasi gerken 2 totem war +agi ve earthbind dierleri olmasada olur olursa enfes olur[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 earthbind totem: 10 yarddaki her yurume duşmanın hızını azaltır stoneclaw totem Aggro yaratır yanı duşmanlar sana değil totem'e saldırır doğu totemin aksine bu arkadaş'ın hpsi biraz fazladır. Bununla instance'larda falan tanklık yapmayı bekleme aslıdan pekde aggro yaratmıyo Strength of Earth Totem Koyarsın yere 10 yarddaki herkeze bonus str verir Fire Nova Totem patlar 10 yarddaki butun duşmanlara zarar verir, pek ahım şahım bişey değildir bence Stoneskin Totem Aldığın melee dmg'ı azaltır (vede 10 yarddaki party mensuplarının) Tremor Totem tatlı bi totemdir 30 yarddaki party mensuplarının sleep charm ve fearını kaldırı, pvp de hayat kurtarabilir. Searing Totem oraya buraya ateş atan totem işte Frost Resistance Totem 10 yarddakilere frost resist verir Fire Resistance Totem 10 yarddakilere fire resist verir Flametongue Totem flametounge weapon efektinin daha dandiğini butun party'e verir Grounding Totem her party mensubuna atılan ilk buyuyu kendine ceker alan etkili buyulere bişey yapmaz Healing Stream Totem 10 yarddakileri heal eden totem Nature Resistance Totem 10 yardda nature resisit verir Windfury Totem 10 yard'da dandik windfurry verir, flametounge totem'ın windfurry verisyonu iste Sentry Totem bunu yere dikersin birisi saldırdığında haber verir, veya yukardaki buff iconuna tıklarsın bu elemanın gozundewn izlersin etrafı, işte şekil olsund iye koymuşlar, yuksek lvlda birisi koyou ilk vuruşta yamuluyo zaten 100 hp si var o yuzden izliyemiyosun hiç bişey =) Magma Totem bunu dikiyosun durmadna 8 yardındakilere zarar veriyo. Mana Spring Totem 20 yard'ın dakilere mana kazandırıyo, şua nda dandik yeni patch'le adam olucak diyolardı bakmadım notlara belki olmuştur. Windwall Totem Stoneskin totem'im ranged için olanı Disease Cleansing Totem bunu dikersin 20 ayrddaki her party member'ın ustunden 5 saniyede bir bi disease kaldırmaya calışır Mana Tide Totem bunu talent'la alıyosun mana springin kalitelisi gibi. Grace of Air Totem bonus agi verir hemde baya verir, ama windfurry toteim altında ezilir biraz gereksiz yere. bazen ben bunu tercih ederim acıkcası. bu kadardır shamanın totemleri.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Bone iki windtotem 'im bonucları stack ediyo dimi bak hiç dikkat etmedim ona, ediyosa neden str of earth+windfurry grace of air+windfurry daha bi super.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 şimdi earth/fire zart zurt varya onların her birinden bi tane dikebiliyosunuz ve hepsinin etkisini alıyosunuz. Ama örneğin fire totemlerden ikisini ayn anda dikemiyorsnuz.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Yok onu biliyorum benımde var shamanım =9, ama mesela ben grace of air diktim başka arkadaş windfury dikti ikisndende bonus alıyomu 3. warrior arkadaş?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ha o kadarını bilmem ben test serverında oynadım sadece şamanla :P Ama sanırım oluyordur çünkü farklı paladinlerden farklı Blessingler alabilyorsun alliancede.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Amamesela windfury weapon'la flametounge toteminki stack olmuyo, sadece weapon ench'in iş goruyo.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Cuce, eline sağlık.. Site açılınca hatırlatıver de bunu da ekleyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Saol Eno, aslıdan taktiksel bilgi falanda ekliycektim ama patch'den patch'e shamanın orası burası değişiyo belli olmuyo ne olacağı.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Kimse söylememiş ekliyeyim. Her elementten sadece 1 totem kulanabilirsin Misal; Healing stream totem atarsan misal Fire resistance totem attiginda Healing stream yok olacakdir çünki ikiside Water totem.[signature][hline][Dreadlords] Regalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 windfury + grace of air oluyo ama 2 grace of air olmuyo yuksek olan geciyo cuce[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART [Bu mesaj BonePART tarafından 13 Temmuz 2005 04:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 cuce orda zaten grupta 2. inci shaman warsa diyorum yane ilk shaman bence her zaman grace of air + stoneskini tercih ediyorum instancelarda ama earth + airda olabilir sonucta cok melee warsa[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Cuce cok teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar