dwight Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 BL de oynayanlar grimsoul legion guildini bilirler.Bu guildi, elemanların tavırlarını uzun zamandır ben de duyuyorum özellikle dehdarın bizim mc raidinde ninjalamasından sonra.Ama gmi nereli fln bilmiyorum.Sorun şu griz fridge gibi bir kaç kaliteli türk oyuncu bu guildde.Tabi ki bu onların tercihi burada spesifik olaylar üzerinde durmıcam ama üyelerinin etiğe uymayan davranışları sizi de rahatsız etmeli...[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Thoare Cla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 türk guild'i olan cursed'in elemanları aynen grimsoul'a da geçmişti. sevdiğim birçok oyuncu var. sparkcaster, mirage, huun gibi. ancak bir süre guildsiz dolaşmak istediğimden ayrılmaya karar vermiştim. nedeni grimsoul'un kötü olup olmamasından değildi, tersine iyi bir guilddi. ayrıca kalabalık, epey kalabalık, her yerde grimsoul legion'a üye insanlara rastlamak mümkün. yani baya güçlü bir guild. isveç ve türk oyuncuları ağırlıkta bildiğim kadarıyla. tabii kalabalık olduğundan tek tek oyuncular üzerinde kontrol ne kadar efektiftir onu bilemiyorum. yine de bir kişinin yaptığı birşeyi tüm guilde atfetmek yanlış olduğunu düşünüyorum. grimsoul legion ne iş yapar? diğer guildler ne iş yapıyorsa, grimsoul da aynı şeyleri yapıyor yani :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Dehlar ı aldıklarından beri o guilddeki herkese kılım ( griz e zaten kıldım o ayrı :P ) Oyunu bilen sağlam oyuncuları var anlıyorsunuz adam oyunu biliyo ( griz den bahsetmiyorum o bilmez :) )[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Bende Zamanında Curseddaydım Sonra Grime Transfer Olduk Dogal Olrk.2-3 Ay Takılıp Athanla Kavga Edip /gquit Çektim. Neden Kavga Ettin Diince(Belkide Demiosunz).Adamdan Arcane Crystal Almak İstedim Geçen Gün 10 Tane Satıodu(Mount Parası Lazım Maksat Adama Yardım Etmek).Adamın Bana Verdiği Cevap."I Don't Care Any Shit I Got My Epic Mount".Tarzı Bişi Dedi.Bu Kadder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Vazgoth daha ünlü ninja konusunda.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 valla diğerlerinin ne yaptığı bizi bağlamaz , biz kimseye bir kötülük yapmadık . Çoğunu doğru düzgün tanımıyorum guildde olmama rağmen , yani bilmiyorum ninjamıdırlar , ne yaparlar bilemem . Omen , kam , dizzle , briseis ... gibi gayet muazzam türk oyuncuları bünyesinden bulundurur (gerçi kam ile omen bu aralar pek ortalıkta gözükmüyor sıkıldılar zannedersem oyundan ) . İşte böyle birde bu aralar MC ye kasıyorlar majordomoya kadar geldiler 2 hafta sonra falan ragnarosu indirirler diye düşünüyorum . Senin karakterin ne dersiniz , Thufrohn - druid, yardıma ihtiyacınız olursa /w thufrohn ile ulaşırsanız elimden geleni yapmaya çalışırım , bu aralar yanlız kaldım oyundan falanda soğudum valla ne isterseniz yaparız yeterki ulaşın :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Delyyyy, 05 Temmuz 2005 23:57 tarihinde demiş ki: bu aralar yanlız kaldım oyundan falanda soğudum valla ne isterseniz yaparız yeterki ulaşın :) valla böyle dedin başına bela arıyorsun :) iyi o zaman benden çekeceğin var diyim... muhabbet, adventure, yeni yerler keşfetmek felan iyi olur aslında :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 gelin balik tutalim abiler . aciyorum birami altta mp3 verdim kendimi baliga[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 dehdarı almaları büyük hataydı.barındırdıkları tek ninja dehdar değil.ancak grimsoul da böyle insanlar olduğu gibi çok sevdiğimiz saydığımız insanlar da var. yani her grimsoul'a komple kaka diyemeyiz hele paticik de bu kadar güzide üyesi varken bu çok yanlış olur.[signature][hline]SBGG! - Headshot Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 dehdarı alıp almamak ıcın guıld forumlarında poll acıldı. cogunluk hayır alınmasın dıyodu ama tam o sıralar nıhılumun "eger dehdarı alırsanız guıld olarak banlıstımıze gırersınız" tehdıtı uzerıne ınadına guılde aldık onu memnunuz gayet yararlı bı uye guıldımızde uyeler ıyı ama yonetım sux. cok acemıler o konuda[signature][hline]waiting for the twelfth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert1014 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 grimsoul mevcut bünyesini korusaydı mükemmel bir guild olabilirdi ama guilde yeni adamlar alarak karizmasını ve kaliteli oyuncularının yerine dandik oyuncularla instance yapar bir guild oldu benimde bu guildden ayrılmam kendini bilmez tiplerin oyun zevkimin içine etmesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 en kralı ben varım işte daha ne olsun[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Yine aynı görüş, yine aynı hata. Kalabalık olmak, kuvvetli olmak değildir arkadaşlar. Basit bir örnek vermeye çalışiim. 15 tane Grimsoul Legion üyesi, Teremus the Devourer'ı alamadı :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Yanlış yapmışlar bence, şimdi neredeyse büyük Horde çoğunluğu Dehdar yüzünden Grimsoul'a karşı önyargılı. Dehdar denen adamda akıllı birşey değilki kardeşim. Abuk subuk konuşuyor, gören sanki o değilde başkası gidip Warlock Set itemini ninjaladı sanır :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 grimsoul kalabalik dedigin su anda 130 kisiyiz.90-100 arasi lvl 60 var birde cogu kisinin alt char i da guillde dehdar alma nedenimizi de yazmis arkadas.nihilum un tehdidi üzerine inadina aldik iyi ki de almisiz.dehdar bizim nese kaynagimiz.mc de waterwalking ile lavda yürümeye calisan baskasi yoktur heralde.dehdar i seviyoruz.:) bunun disinda pve olarak süper kaliteli oldugumuzu söyleyemem ama kesinlikle kötü degiliz.domo ya kadar olan boss lari cok rahat kesiyoruz su anda.domo yu da 1 kez denedik onda da 3 add i kalmisti sanirim.bütün boss larin video lari var.isteyene linklerini yollayabilirim. grimsoul cok kendi halinde bir guild.cok asiri action larimiz yok.cok fazla sayida casual oyuncumuz oldugu icin guild olarak cok fazla aktivitede bulunamiyoruz.belki bu ilerde degisir bilemiyorum. bunun disinda bizimle ilgili bir problemi olan arkadas varsa guild forumlarimiz herkese acik.www.grimsoul.co.uk/forums[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- [Bu mesaj xrex tarafından 06 Temmuz 2005 04:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 <3 Dehdar! :D[signature][hline]Fity 60 Rogue BL Hayat zor! Sizce de Öyle deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: ascraeus, 06 Temmuz 2005 01:05 tarihinde demiş ki: guıldımızde uyeler ıyı ama yonetım sux. cok acemıler o konuda katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheFury Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Guilddeki polonyalı bir grup var..Bana çok ama çok büyük bir yanlış yaptılar 4-5 kişi aynı anda ayrıldık.Bana epic görünce degişmeyecek bir guild lazım..Fakat bünyelerinde kaliteli türk oyuncular var onuda belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Nihilum Dehdarı alırsanız banliste girersiniz demekte %100 haklı. Sevmiyorsan guildi ayrıl arkadaşım, MC'de ninjalık yapıp 39 kişinin emeğini neden bok ediyorsunki. Yarın bu adam ben grimsoul'un kurallarını beğenmedim deyip ilk majordomo chestinizi temizleyip başka bi guilde girerse o guilde karşı tepkiniz ne olur biraz düşünün bakalım. Alliance ünlü azuregos ninjası sqpp, bırakın guilde girmeyi kimsenin partsine bile giremedi ninja olayından sonra. Aynı şeyi horde'un da yapması lazım.[signature][hline]Odium [60 Mage - Burning Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 oyunda ninja konsepti fazla abartiliyo bence. isin ozunde bunu da grief play olarak adlandirabiliriz ve oyunlari sadece bunun icin oynayan, bundan zevk alan insanlar var. bunlara karsi tavir almak ne kadar normalse, bu insanlarin da digerleri gibi oyunlarina devam etmeleri de normal karsilanmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Horde'da vardı aslında bu dayanışma. Official EU forumlarında, bir yaptırım uygulanması için açılan Petition'a neredeyse bütün Horde guildlerinden destek geldi. Uzun bir süre Dehdar bir guilde giremedi, gitti "Notorius Gankers" diye kendine ait bir guild açtı, lowbieleri topladı vs. Sonrasında tekrar gördüğümde, MC General chatte insanlara yine o abuk subuk tavrıyla laf atıodu. İnsanların anlamadığı şu, Dehdar Nihilum'da iken, kötü birisi değildi, muhabbetlere katılır hatta eğlenceliydi ama durup dururken, ortada neden yokken (Nihilum'a yeni katılmış olmasına rağmen) Zion'un çok fazla puanı olduğunu, kendisinin hiç puanı olmadığını, bunun haksızlık olduğunu söyleyerek tam bid esnasında ünlü ninja olayını gerçekleştirdi. Anlatılmak istenilen, bunu her an sizin guildinizde de yapabileceği.. Biz gereken uyarıları yapalım, siz yine bildiğinizi okuyun. Ama herhangi bir olay gerçekleşirse, guildinizle ilgili çok iyi şeyler söylenmeyecektir, bunu da bilin.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: odium, 06 Temmuz 2005 09:32 tarihinde demiş ki: Alliance ünlü azuregos ninjası sqpp, bırakın guilde girmeyi kimsenin partsine bile giremedi ninja olayından sonra. Aynı şeyi horde'un da yapması lazım. Adam typhoon uyla bütün gün SM de para kasıyo garibim ya : Gerçektende ben Dehlar olayını anlamadım. Ki Dehlar Nihilium a ne kadar bok attı çıktıkdan sonra. Jihanla KR anlaşıp Cont. Point kasıyor bile dedi. Sonrada Yine forumlarda "yaa şey affedin beni salak salak yazılar yazdım ninjalık yaptım pls bap" şeklinde yazılar yazmıştı. Hani adam yanlışlıkla alır bi itemi, aslında iyi biridir falan anlarım ama "zohahahah ne çöktüm iteminize" diyen bi adam ilginç geliyor bana :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: odium, 06 Temmuz 2005 09:32 tarihinde demiş ki: Nihilum Dehdarı alırsanız banliste girersiniz demekte %100 haklı. Sevmiyorsan guildi ayrıl arkadaşım, MC'de ninjalık yapıp 39 kişinin emeğini neden bok ediyorsunki. Yarın bu adam ben grimsoul'un kurallarını beğenmedim deyip ilk majordomo chestinizi temizleyip başka bi guilde girerse o guilde karşı tepkiniz ne olur biraz düşünün bakalım. Alliance ünlü azuregos ninjası sqpp, bırakın guilde girmeyi kimsenin partsine bile giremedi ninja olayından sonra. Aynı şeyi horde'un da yapması lazım. birincisi nihilum un banlistine girmemiz hic umurumuzda bile degildir.ikincisi de froumlarda poll vardi.dehdar i alalim mi diye.hayir önde giderken bir nihilum un bu tehdidi gelince insanlar alalim diye oy verdi alindi.üyelerimizin demokratik bir secimidir :)[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: ratrex, 06 Temmuz 2005 06:47 tarihinde demiş ki: said: ascraeus, 06 Temmuz 2005 01:05 tarihinde demiş ki: guıldımızde uyeler ıyı ama yonetım sux. cok acemıler o konuda katılıyorum yönetim ile ilgili sorunlarinizi daha aciklayarak grimsoul forumlarina(buraya degil) yazarsaniz sevinirim.böle sux deyip birakmakla olmuyor bu isler.[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: dwight, 05 Temmuz 2005 20:58 tarihinde demiş ki: BL de oynayanlar grimsoul legion guildini bilirler.Bu guildi, elemanların tavırlarını uzun zamandır ben de duyuyorum özellikle dehdarın bizim mc raidinde ninjalamasından sonra.Ama gmi nereli fln bilmiyorum.Sorun şu griz fridge gibi bir kaç kaliteli türk oyuncu bu guildde.Tabi ki bu onların tercihi burada spesifik olaylar üzerinde durmıcam ama üyelerinin etiğe uymayan davranışları sizi de rahatsız etmeli... guildın çekirdek kadrosu gerçek yaşamdan da arkadaş olan 10 kadar sanırım liverpoollu ingiliz. (ne dediklerini anlamak arada sorun oluyor bu yüzden :P). deomass, luzier, indar, zarek, athan, doho.. web sitesidir raiddir ventirillo dur bunlar ilgileniyorlar. benim için haftada iki gün mc raidleri dışında bi guildda olduğumu hissetiren bi aktivite olmuyor. sıradan bi oyuncu olarak bu aslında işime geliyor. mc de de fena gitmiyoruz. o yüzden halimden memnunum. tek tek kişilere gelince zaten kimseyi guildına sıfatına milliyetine göre değerlendirmem. iyi kötü bireyseldir.[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar