ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Ya aslında hiçbir şey belli değil, gruplarla görüşmeler var ancak belirlenmiş olan bir grup var ki bugüne kadar söylediğim bütün sözleri yutturabilir bana Kimdir bu Sürpriz Grup gerçi status barda gözüküor ama böyle daha hoş oldu bir kaynaga göre(ben de tanımıorum kaynagı açıkçası) radiohead in gelmesi oldukça muhtemelmiş, görüşülen grupların başında geliyormuş şu anda biletlerimizi alalım o zaman 3 eylüle:D:D:D[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 aradım ama topici bulamadım bu arada daha önceden açılmış olan[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. [Bu mesaj Zaugna_Khaldun tarafından 25 Mayıs 2005 18:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Acıkcası bende şoka girdi o haberi duyunca, hatta tek gunluk bilet almayı bile planlıyorum, 3 gun rock istanbul bi gun roke'ncoke falan yapıcam sanırım =) Ama ikilem cidden can yakıyo sölenen o kadar şeyden sorna Rock n coke'da Cure...... bilemiyorum[signature][hline]Beş Hececiler
VentoChild Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 rock'n coke'a gidilmez ya rockistanbul yada rock open air festival a gitmek lazım.[signature][hline]C'est incroyable comme le temps passe vite.
duende Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 oha okudugum anda mutluluktan monitore sarildim bagira bagira boys dont cry diyesim geliyo[signature][hline]jimmy was so high he could kiss the rainbow slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b]
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Cure gelirse tek gun bilet alıp giderim ama radiohead gelirse bi kamyon dolusu kola alabilirim. Ama saka herhalde radiohead saka...[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
othinn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 korn da gelecek diyorlar, hayırlısı bakalım. benim ilgimi çekmiyor ama zaten çalışacağım için orada şöle bir bakarım göz ucuyla konserlere.
Lagwagon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 istihbaratlarıma:D gore Korn,The Offspring ve The Cure dan ikisi gelcek.The Cure kesinlestigine gore geriye 1 bos yer kalıyor.. bakalm ilerleyen gunler bize ne gostercek...[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy [Bu mesaj Lagwagon tarafından 26 Mayıs 2005 16:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Umarım offspring gelir . GErçi ben gidemicem ama olsun gelsin isterdim :P[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 sucks. Rock'n Cock desek daha dogru olur, neresi rock oldu ki bu güne kadar bu festivalin[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü
Maxuth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 LP RULZ.. Gelirler işallah... Sanki öyle söylentiler duymuştumda...[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar...
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 2senedir Rock şişede durmaz diye bas bas bağıran birisi şimdi rock'n coke a mı gideceğim diyor?hatta bunun için topik mi açıyor?? yoksa bana mı öyle geliyor :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 26 Mayıs 2005 20:35 tarihinde değiştirilmiştir]
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 2.sine gittikten sonra kendime, tek bir tane güzel grup getirseler daha barışarock yerine rockncoke a gideceğimi söyledim. söylediğim sözü tutucam bu sene[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 yemişin rock n coke u aptfal denyolar 50 cent çıkardı şimdi cure çıkcak ha allah iyiliklerini versin[signature][hline]orochi
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 50 cent sux rock'n coke sux. pop/clup gibi türleri içermekten çekinmeyen bir rock festivali. ankarada mis gibi rock station varken zaten...[signature][hline]Beş Hececiler
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 offspring ve korn kesin gibiymiş..ama gibi..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
UrZa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 10 konser vardir gittikten sonra mutlu bir sekildeolebilecegim. nick cave ve muse u dinledim. radiohead ve cure vardi umarim olacak oasis ve franz ferdinand vardi. franz ferdinand geliyor. bide jeff buckley dirilip istanbulda koprude konser verirse konser sonunda soyunup baliklama atlarim.
UrZa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 cure a laf edenin agzi burnu yamulsun.
hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ben her durumda gidioz beles bilet var oooh :)[signature][hline]parçala behçet [b]Cheetser | Sözlük |
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 diger bütün gruplar bir yana muse gelsin, atlarım serefsizim ben geçen seneden zaten içimde bir ukde var, görmeden ölürsem cayır cayır yanarım herhalde[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 muse radiohead cure uclusu super olur valla :-)[signature][hline]parçala behçet [b]Cheetser | Sözlük |
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 gelmeyin ey ahali, kim zorluyorki sizi? gidiyorum her sene, gayet mutlu mesut donuyorum ben. gecen sene iggy icin gittim, bu sene cure var. sevmeyen gelmesin sonrada (hatta onceden de) bik bik etmesin yani. cure yani bu. baska bisiy degil. omru hayatimda bir daha gorurmuyum o bile belli degil. kaciramam.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
duende Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 cure kesin dierlerini nerden ogrencez rockncoke.com da yok nerden ogrenebilirz yaa??[signature][hline]jimmy was so high he could kiss the rainbow slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b]
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 rockncoke grupların %75 i falan belli olmadan update olmuyor o yüzden gelmesini tahmin ettiğiniz grupların sitelerini takip etmek mantıklı bir çözüm olabilir[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Bi dakika muse lafını duydum burda? Sakın bana geliyolar demeyin? Cure ile ard arda cıksınlar bi de kendimi intihar ederim konser bittiginde o anda sahnede. [signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. [Bu mesaj Saendul tarafından 26 Mayıs 2005 23:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar