Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rock'n Coke 2005

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya aslında hiçbir şey belli değil, gruplarla görüşmeler var ancak belirlenmiş olan bir grup var ki bugüne kadar söylediğim bütün sözleri yutturabilir bana

Kimdir bu Sürpriz Grup

gerçi status barda gözüküor ama böyle daha hoş oldu

bir kaynaga göre(ben de tanımıorum kaynagı açıkçası) radiohead in gelmesi oldukça muhtemelmiş, görüşülen grupların başında geliyormuş şu anda

biletlerimizi alalım o zaman 3 eylüle:D:D:D[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Mesaj tarihi:
aradım ama topici bulamadım bu arada daha önceden açılmış olan[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..

[Bu mesaj Zaugna_Khaldun tarafından 25 Mayıs 2005 18:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Acıkcası bende şoka girdi o haberi duyunca, hatta tek gunluk bilet almayı bile planlıyorum, 3 gun rock istanbul bi gun roke'ncoke falan yapıcam sanırım =)

Ama ikilem cidden can yakıyo sölenen o kadar şeyden sorna Rock n coke'da Cure...... bilemiyorum[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Cure gelirse tek gun bilet alıp giderim ama radiohead gelirse bi kamyon dolusu kola alabilirim. Ama saka herhalde radiohead saka...[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
istihbaratlarıma:D gore Korn,The Offspring ve The Cure dan ikisi gelcek.The Cure kesinlestigine gore geriye 1 bos yer kalıyor..

bakalm ilerleyen gunler bize ne gostercek...[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you.
Lagwagon-Lazy

[Bu mesaj Lagwagon tarafından 26 Mayıs 2005 16:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Umarım offspring gelir . GErçi ben gidemicem ama olsun gelsin isterdim :P[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
sucks.
Rock'n Cock desek daha dogru olur, neresi rock oldu ki bu güne kadar bu festivalin[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54-
Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü
Mesaj tarihi:
2.sine gittikten sonra kendime, tek bir tane güzel grup getirseler daha barışarock yerine rockncoke a gideceğimi söyledim.

söylediğim sözü tutucam bu sene[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Mesaj tarihi:
50 cent sux rock'n coke sux.
pop/clup gibi türleri içermekten çekinmeyen bir rock festivali.
ankarada mis gibi rock station varken zaten...[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
10 konser vardir gittikten sonra mutlu bir sekildeolebilecegim.

nick cave ve muse u dinledim.
radiohead ve cure vardi umarim olacak
oasis ve franz ferdinand vardi. franz ferdinand geliyor.
bide jeff buckley dirilip istanbulda koprude konser verirse konser sonunda soyunup baliklama atlarim.
Mesaj tarihi:
diger bütün gruplar bir yana muse gelsin, atlarım serefsizim ben

geçen seneden zaten içimde bir ukde var, görmeden ölürsem cayır cayır yanarım herhalde[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Mesaj tarihi:
gelmeyin ey ahali, kim zorluyorki sizi? gidiyorum her sene, gayet mutlu mesut donuyorum ben. gecen sene iggy icin gittim, bu sene cure var. sevmeyen gelmesin sonrada (hatta onceden de) bik bik etmesin yani. cure yani bu. baska bisiy degil. omru hayatimda bir daha gorurmuyum o bile belli degil. kaciramam.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
rockncoke grupların %75 i falan belli olmadan update olmuyor o yüzden gelmesini tahmin ettiğiniz grupların sitelerini takip etmek mantıklı bir çözüm olabilir[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Mesaj tarihi:
Bi dakika muse lafını duydum burda? Sakın bana geliyolar demeyin?

Cure ile ard arda cıksınlar bi de kendimi intihar ederim konser bittiginde o anda sahnede.

[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

[Bu mesaj Saendul tarafından 26 Mayıs 2005 23:23 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...