xaty Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Kağıttan çeşit çeşit uçakların yapımını anlatan siteler: Zurqui.com Jline Best Airplanes.com JosephPalmer.com Peter Kunzmann'ın sitesi OmniWing[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 oy harika oldu :) eskiden bi de tübitak ın kitabı vardı ondan yapıp yapıp sokağı bombardımana tutardım :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 süper =)[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 katla ve uçur diye bir kitap vardı direk o geldi aklıma:D voyager diye bi uçak vardı hatta orda, okuldayken (taaa ortaokuldayken tey tey) attığımızda binanın en tepesine kadar yükselmişti de (3 kat) oeh demiştik. çok sağlam uçaklar vardı orda da. linkler için teşekkürler, keğıt bulabilirsem deneyecem:-)[signature][hline]beş hececiler H.B.E 10 Temmuzda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 katla uçur tarzında da elime geçti internette daha önceden ama demin aradım bulamadım. bulursam onları da koycam. direk printer'dan çıkartıp numaralara göre sırayla katlıyosunuz..[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 http://www.zurqui.com/crinfocus/paper/air-bld2.html Şurda 17-18lerde takıldım[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" WoW: Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 oo guzelmis[signature][hline]icq ¶ msn ¶ GvZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Sensible, 08 Temmuz 2005 11:11 tarihinde demiş ki: http://www.zurqui.com/crinfocus/paper/air-bld2.html Şurda 17-18lerde takıldım 17'de katladıktan sonra 18'de 17'de katladığın yerin uç kısmını (katladığın parçanın altındaki çizgi hizasına kadar olan yeri) kağıdı koyduğun yere dik tutup, içine katlıyosun sanırım. yapmadım ama resimden öyle anlaşılıyor. biraz karışık anlattım idare et.. anca :)[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 şimdi yaptım da,o uçak çok tatlı gidiyor hakkaten. 17-18 aslında kolay ama adam çok fena göstermiş anlaşılmıyo.[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Aegean, 08 Temmuz 2005 10:06 tarihinde demiş ki: oy harika oldu :) eskiden bi de tübitak ın kitabı vardı ondan yapıp yapıp sokağı bombardımana tutardım :) Off o kitaptan bende de vardı ya çok hoştu gerçekten. O uçakları yapan adamın biyografisi de vardı içinde..[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ehe saol :)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 hoşuma gitti cok saol :D[signature][hline]S.E.N. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 katla ve uçur gerçekten güzel bi kitaptır daha geçenlerde tekrar açıp uçak yapıp eğlenmiştim benim favorim gypsy moth'dur (hatta modifiyeli versiyonunu yapmıştım çıkıp babamla deli gibi özgürlük parkında oynamıştık ama ağaçta kalmıştı böhühühüh :))[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 tekrar çocuk olsam, arkadaşlarla oturup kağıt uçak felan yapsam üzerilene şekil şekil şeyler çizsem böyle atsam uçsa felan :) ne güzel olurdu[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 off okulda ve serviste ki ucak savaşları aklıma geldi =) şöföre fln carpardı kaza tehlikesi geçirirdk, ey gidi heyy...[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 süperler valla :)[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Tübitak'ın kağıt uçaklarla ilgili bir kitabı vardı, şimdi adını hatırlayamadım. Çok özel uçak modelleri ve kağıtları veriliyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deliTon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 waay. taqdir ve teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Maleboge, 08 Temmuz 2005 19:37 tarihinde demiş ki: Tübitak'ın kağıt uçaklarla ilgili bir kitabı vardı, şimdi adını hatırlayamadım. Çok özel uçak modelleri ve kağıtları veriliyordu... katla ve uçur[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Katla ve Uçur dan bi model yapmıştım. Sport salonu vardı bizim onun tepesine kadar ulaşıyodu süfer olmuştu.[signature][hline]oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ehehe süper oldu bu yahu cok saol[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 lise de ilgleniodum bende bu kait ucaklarla baya eglenceli bisey senliklere falan katilmistim bi radyo programinin ucak ucurma yarismasinda 1. olmsutm :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 vallahi teknikler hoş. biraz uğraş ister fakat kesinlikle zevkli olmalı. edit: yazım hatası tekinkler = teknikler [Bu mesaj orc_lord tarafından 09 Temmuz 2005 01:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psyk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 sorun bende heralde gecenın 4 unde kastım ama su sekıllı olanlardan bıtane yapamadım :D hewesım kursagımda kaldı ne dıyım tsk ama ugras cıktı :P[signature][hline]"][" u c i ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 çok saol ya.tam can sıkıntısında meraklısına iyi gidiyo ...[signature][hline]...:::Married With Children:::... www.valinor-uo.com Anadolu Üniversitesi FRP topluluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar