rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 oy oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 holy fuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Towers of Midnight Chapter Eight gel kasım gellll X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Chapter 1 of ya harika olmuş acaip heycan yaptım geçsin şu bir ay çabucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 oha hemen istiyorum bu kitabi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 BU BEKLEYİŞ DAYANILMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=nGBZuf3mvy0&feature=player_embedded lyrics Now there is no end The wheel will turn, my friend I'm in flames Cause I have touched the light It pulls me son we shall be one Forevermore That's all I want It's all I need Everything is fixed There's no chance There's no choice It's calling me "Saidin" So precious and sweet My mind keeps fading away It's scratching deeper My sole reliever How can I find you now? Passing through the flames I see How terror will rise It soon will be over Oh Father of lies Like foul winds at twilight It's coming over me What was and what will be? What is? I don't know Driving me insane Just feel the heat Madness creeps in I'll tear it down There's no end Wheel of time It keeps on spinning There's no beginning Turn the wheel of time There's no beginning Just keep on spinning Light - it binds me Light - it blinds me Light - it finds me Light denies me now I creep along So desperate and tired Let me ask you Why? I am what I am Prophecies I am the chosen "Taveren" The flame will grow Feel the heat I'll keep on breathing After all there's no tomorrow Wheel of time Save my soul, find a way And if I fail, will it all be over Oh wheel of time The vision So fleeting and vague Once again I will bring down the mountain One last glimpse It is constantly slipping away The young man said "I will never give up" The inner war I can hold against it My mind, my mind My mind's in darkness The young man says "I will never give in" The prophecy Behold It's true I conquer the flame To release the insane I'm crying I cannot erase I'm the dragon reborn and in madness I soon shall prevail Twice I'll be marked and Twice I shall live The heron sets my path And name me true Twice I'll be marked and Twice I shall die My memory's gone But twice I pay the price wheel of time Save my soul find a way May it be as the pattern has chosen Oh, wheel of time Turn the wheel of time It keeps on spinning There's no beginning There's no end, wheel of time There's no beginning Just keep no spinning Shine on Embrace and deny me Turn on, wheel of time Shine on You've burnt, now guide me Weave on, wheel of time Oh wheel of time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 az zaman kaldı baya. insan hem bitmesini istiyor hem bitmesin diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 bitmesin abi istemiyorum sonunu okumak =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Aynen, bitmesin, biz alırız her kitabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Abi lisedeydim ilk kitabı okurken yüksek yapıyorum şimdi hala bitmedi, bitsin artık... Kitapla öğrenim hayatımı ilişkilendirdim, sanki seri bitmeden öğrenciliğim bitmeyecekmiş gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Chapter 2: “Questions of Leadership” kitap çıkana kadar her hafta 1 bölüm çıksa ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 nayirr okumayacagimmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Açık ve net, okumuyorum. Gebersem de meraktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 şu kadar gün kalmış okursam şeyetsinler beni. ebook versiyonunu aynı gün çıkartırlar mı acaba? bilen var mı? postayla uğraşmadan alıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Çıkartırlar. Gelmişken söyleyeyim: bunu sevenler bunu da okusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ebook ne zaman çıkacak belli değil galiba. aynı günde olmadığı kesin gibi. bu arada kitaplar yollanmaya başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Gelsin bir kitap kokliyim , saçma saçma ezberlediğim wot haritasina bir süre bakiyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Bu pazar başladığım rereadde 4. cilte geldim. Ne mükemmel seridir ya. Bu arada ben de haritayı ezberlemişim yıllar önce, bir kere bile bakma iktiyacı duymadım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Beyler 2si. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 umarım kitap d&r a geçen sene gibi hemen gelir,bilgisayardan kitap okumak hoşuma gitsede sayfaları çevire çevire okumak gibisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 said: Just read some good news for Ebook readers. Brandon Sanderson tweeted that he asked Harriet to move up the ToM ebook release, and she agreed. It will now come out in February. poff bir sene den daha iyiymiş şubatta çıkacak olması. ebook olayı yurtdışında bile tam oturmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Yok, oturmuş. Bu garip. Şimdiye kadar beklediğim neredeyse tüm kitapların ebook'unu çıktığı gün aldım. Dresden, Sanderson'un öteki kitapları, Passage, Murrey'in son kitabı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 gel kitap gel ne olur gel ya amazon estimated delivery olarak 17sini vermis dalga mi geçiyorlar anlamiyorum ki istiyorum ulan bu kitabi be quick with it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 audiobook versiyonu dün nete düştü bugün meraktan indirdim akşam dinlemeye başlayacağım pdf halide en geç 1-2 güne nete düşer heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar