gokayy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Hayat fasist midir. Oyleyse onu fasist klaan hayati hayat yapan insanlarmidir yoksa doganin kanuunumudr ?? Bence hayat fasisttir ve onu öle yapan insanlardir kominzm warsa insanlarda kominizimi gelistirdiyse fasist duunyayida insanlar gelistirmistir bence. aama bir soru daha neden herkes esit olamyoki su hayatta benm eminemden ne farkm olabilirki ikimizinde 2 gözü 2 kulaa war neden onun kadar unlu olamyorum yada kari kiz gotremiorm yada onun kadar param olmuo ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Hayat dinamikleri diyebiliriz. Herkesin yetenekleri farklıdır dolayısıyla buradan eşitlik bozuluyor. Kimilerinin keşfediliyor kimilerinin içinde kalıyor. Çevrenin büyük önemi var. İnsanlar genel olarak maalesef kaotikler, zorla mı böyle oldu yoksa içlerinden gelen bir güdü mü tartışılır. Tabi ki herkes böyle değil, ama toplumsal bilinç neyse ağırlık basan odur. Şahsen ego barındıran olaylara çok bulaşmaktansa (ün, para, statü, karşı cinsleri götürmeye çalışmak vb. ) huzurlu ve kaygısız bir yaşam kurmayı tercih ederim. Dengeyi oturttuktan sonra bozacak fazlalığa gerek yok bence.[signature][hline]Erutan, 23 Haziran 2005 18:11 tarihinde demiş ki:Ben istersem duvara işerim,arkadaşım klozete zevk meselesi. [Bu mesaj Mino tarafından 11 Temmuz 2005 01:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 @gokayy abi saçmalıyosun sanki[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 11 Temmuz 2005 01:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Her kez eşit yaratılıyor ama farklı olmak senin elinde... Her kez aynı olsaydı bi tencerenin içindeki benzelye taneciklerinden ne farkımız olurdu.[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu....." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 "zamanın akışı içinde insanlık,bilimin ellerinden gelen darbelerle iki kez,naif öz sevgisinin incinmesinin acmasını yaşamak zorund kalmıştır.birincisi,Dünya'nın evrenin merkezinde olmadığını,akıl almaz büyüklükte bir dünyalar sistemi içinde bi nokta olduğunu anladığında...ikinsici,biyolojik araştırmalar özel yaratılmış ayrıcalığını elinden alıp,soykütüğünü hayvanlar alemine düşürdüğünde" Sigmund Freud abimiz ne güzel söylemiş katılmamak elde değil[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Senin açlıktan ağzı kokan biriyle ne kadar farkın varsa, "Eminem" le arandaki fark da o kadar işte...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 hayat liberaldir... yeni bazı şeyler senin tarafından belirlenmemiş olabilir... ama değiştirmek her zaman senin elindedir.[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 hayat her geçen an, hatıraların üstüste birikmesidir. ayrıca bi arkadaşın imzasında vardı, hayat cinsel yolla bulaşan ölümcül bir hastalıktır :)[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 hayat sudur :B[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: HymnOfSnuk, 11 Temmuz 2005 11:08 tarihinde demiş ki: hayat sudur :B iç iç kudur :)[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokayy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Keyzar, 11 Temmuz 2005 09:31 tarihinde demiş ki: Senin açlıktan ağzı kokan biriyle ne kadar farkın varsa, "Eminem" le arandaki fark da o kadar işte... ama neden o herif de benm gibi bi insan ayni seyleri hakettiimizi dusunyorm yada ben onun kadar calismasamda trkiyede ki sarkici arkadaslarn ayni seeleri hakettiini dsnyrm en azndan[signature][hline]Gitar Sosu will be alive until foreveer..!! Best of us is Gitar Sosudur arkadaslar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 gokayy Şimdi olaya bende yok, onda niye var diye yaklaşırsan hata edersin. Çift yönlü bakman lazım bu işe bende var onda niye yok diye... Ayrıca bazılarına Allah "yürü yaa kulum" der, o da gidebildiği yere kadar gider. Eşitlik kavramına inancın varsa ilk başta kendinde olmayanı değil, sende olup da başkasında olmayanı düşünerekten yola çık.[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 hiç bişey asla eşit olmaz ASLA.... hiç eşit sevdiğin iki insan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 hayat,hayatın ne olduğunu hiçbir zmn bilmeden yaşamaktır[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 hayat bir sinavdır; süresini sen belirleyemessin, soruları sen belirleyemessin ama istediğini cevaplandırabilirsin bazılarınıda cevaplandırmak zorunda kalırsın, kağıtları topluyoruz dendiğinde 1 dk bişey daha yazayım diyemessin birde tükenmez kalem kullandığından her silgi işe yaramaz.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: m3hm3t, 11 Temmuz 2005 21:55 tarihinde demiş ki: hayat, insanın kendine yakışanı giymesidir.. her kes kendine yakışan elbisele giyse jölelerini sürse. cillop gibi , jön gibi olsa hayat ne güzel olur di mi :D tam ben dicektim...[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar