Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hayat nedir!!!!!!!

gokayy

Öne çıkan mesajlar

Hayat fasist midir. Oyleyse onu fasist klaan hayati hayat yapan insanlarmidir yoksa doganin kanuunumudr ??

Bence hayat fasisttir ve onu öle yapan insanlardir kominzm warsa insanlarda kominizimi gelistirdiyse fasist duunyayida insanlar gelistirmistir bence. aama bir soru daha neden herkes esit olamyoki su hayatta benm eminemden ne farkm olabilirki ikimizinde 2 gözü 2 kulaa war neden onun kadar unlu olamyorum yada kari kiz gotremiorm yada onun kadar param olmuo ??
Sosyal ağlarda paylaş

Hayat dinamikleri diyebiliriz. Herkesin yetenekleri farklıdır dolayısıyla buradan eşitlik bozuluyor. Kimilerinin keşfediliyor kimilerinin içinde kalıyor. Çevrenin büyük önemi var.

İnsanlar genel olarak maalesef kaotikler, zorla mı böyle oldu yoksa içlerinden gelen bir güdü mü tartışılır. Tabi ki herkes böyle değil, ama toplumsal bilinç neyse ağırlık basan odur.

Şahsen ego barındıran olaylara çok bulaşmaktansa (ün, para, statü, karşı cinsleri götürmeye çalışmak vb. ) huzurlu ve kaygısız bir yaşam kurmayı tercih ederim. Dengeyi oturttuktan sonra bozacak fazlalığa gerek yok bence.[signature][hline]Erutan, 23 Haziran 2005 18:11 tarihinde demiş ki:Ben istersem duvara işerim,arkadaşım klozete zevk meselesi.

[Bu mesaj Mino tarafından 11 Temmuz 2005 01:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Her kez eşit yaratılıyor ama farklı olmak senin elinde...
Her kez aynı olsaydı bi tencerenin içindeki benzelye taneciklerinden ne farkımız olurdu.[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu....."

Sosyal ağlarda paylaş

"zamanın akışı içinde insanlık,bilimin ellerinden gelen darbelerle iki kez,naif öz sevgisinin incinmesinin acmasını yaşamak zorund kalmıştır.birincisi,Dünya'nın evrenin merkezinde olmadığını,akıl almaz büyüklükte bir dünyalar sistemi içinde bi nokta olduğunu anladığında...ikinsici,biyolojik araştırmalar özel yaratılmış ayrıcalığını elinden alıp,soykütüğünü hayvanlar alemine düşürdüğünde"
Sigmund Freud abimiz ne güzel söylemiş katılmamak elde değil[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one
Here we'll remain forever till our kingdoms one
Sosyal ağlarda paylaş

Senin açlıktan ağzı kokan biriyle ne kadar farkın varsa, "Eminem" le arandaki fark da o kadar işte...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Keyzar, 11 Temmuz 2005 09:31 tarihinde demiş ki:
Senin açlıktan ağzı kokan biriyle ne kadar farkın varsa, "Eminem" le arandaki fark da o kadar işte...

ama neden o herif de benm gibi bi insan ayni seyleri hakettiimizi dusunyorm yada ben onun kadar calismasamda trkiyede ki sarkici arkadaslarn ayni seeleri hakettiini dsnyrm en azndan[signature][hline]Gitar Sosu will be alive until foreveer..!!
Best of us is Gitar Sosudur arkadaslar :D
Sosyal ağlarda paylaş

gokayy
Şimdi olaya bende yok, onda niye var diye yaklaşırsan hata edersin. Çift yönlü bakman lazım bu işe bende var onda niye yok diye...

Ayrıca bazılarına Allah "yürü yaa kulum" der, o da gidebildiği yere kadar gider. Eşitlik kavramına inancın varsa ilk başta kendinde olmayanı değil, sende olup da başkasında olmayanı düşünerekten yola çık.[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

hayat bir sinavdır; süresini sen belirleyemessin, soruları sen belirleyemessin ama istediğini cevaplandırabilirsin bazılarınıda cevaplandırmak zorunda kalırsın, kağıtları topluyoruz dendiğinde 1 dk bişey daha yazayım diyemessin birde tükenmez kalem kullandığından her silgi işe yaramaz.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

said:
m3hm3t, 11 Temmuz 2005 21:55 tarihinde demiş ki:
hayat, insanın kendine yakışanı giymesidir.. her kes kendine yakışan elbisele giyse jölelerini sürse. cillop gibi , jön gibi olsa hayat ne güzel olur di mi :D

tam ben dicektim...[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...