Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Havuz

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

said:
Helcaraxe, 11 Temmuz 2005 03:32 tarihinde demiş ki:
O havuza 1 muslugu 2 saniede 1 litre su akıtıorsu , b muslugu 7 saniede dolduorsa nolur ? :P

[Bu mesaj Helcaraxe tarafından 11 Temmuz 2005 03:33 tarihinde değiştirilmiştir]

musluklar özdeşse havuz 3.5 litre[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fastreload, 11 Temmuz 2005 03:28 tarihinde demiş ki:
ne tehlikesi olcak ki

millet marmarada yüzüyo

böyle fıskiyeler fln görsel efektler ışıklandırmalar yapılıyorsa elektrik olma ihtimali yüksek[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.

[Bu mesaj ultrAslan tarafından 11 Temmuz 2005 03:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ultrAslan, 11 Temmuz 2005 03:38 tarihinde demiş ki:böyle fıskiyeler fln görsel efektler ışıklandırmalar yapılıyorsa elektrik olma ihtimali yüksek

Höh! Elektrik olabileceğine inanıyo musunuz ya o havuzlarda, olsa elin değse suya ölürsün. Adamlar girmek yasak demiş, elini sokmak yasak dememiş... :)[signature][hline]Mekteb-i Sultani
Sosyal ağlarda paylaş

Yazın bodruma fethiyeye gitmek yerine şehrin göbeğindeki havuza giriyor üşengeç kırolar.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 11 Temmuz 2005 13:39 tarihinde demiş ki:
Yazın bodruma fethiyeye gitmek yerine şehrin göbeğindeki havuza giriyor üşengeç kırolar.

fedaykin boşver en azından kirli olan yerleri daha bi kirletiyolar
gidipte oraları kirletmesinler bi de[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Sosyal ağlarda paylaş

Kinaye için yanlış yer anlaşılan bu diyarlar...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saykoleo, 11 Temmuz 2005 10:59 tarihinde demiş ki:
said:
ultrAslan, 11 Temmuz 2005 03:38 tarihinde demiş ki:böyle fıskiyeler fln görsel efektler ışıklandırmalar yapılıyorsa elektrik olma ihtimali yüksek

Höh! Elektrik olabileceğine inanıyo musunuz ya o havuzlarda, olsa elin değse suya ölürsün. Adamlar girmek yasak demiş, elini sokmak yasak dememiş... :)

ya ben örnek verdim =)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

ayrica görsel efekli isiklandirmali havuz bizde nerdeee.... ancak 5 yıldızl otelerde özel sektör yapar devletin yaptigida kesin kacaklı olur ein degdiimi elektrik carpar :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

türk milleti soyle türk milleti boyle mesajlari benim canimi cok sıkıyor .

adamlara olimpik havuzda yuzecek imkani verdin mi ? egitim kaliten zaten ortada .

ülken fakirse gorecegin mazarada budur .

duzelir ulkenin refahi arttikca .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...