Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Helcaraxe, 11 Temmuz 2005 03:32 tarihinde demiş ki: O havuza 1 muslugu 2 saniede 1 litre su akıtıorsu , b muslugu 7 saniede dolduorsa nolur ? :P [Bu mesaj Helcaraxe tarafından 11 Temmuz 2005 03:33 tarihinde değiştirilmiştir] musluklar özdeşse havuz 3.5 litre[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: fastreload, 11 Temmuz 2005 03:28 tarihinde demiş ki: ne tehlikesi olcak ki millet marmarada yüzüyo böyle fıskiyeler fln görsel efektler ışıklandırmalar yapılıyorsa elektrik olma ihtimali yüksek[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. [Bu mesaj ultrAslan tarafından 11 Temmuz 2005 03:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 of orta okuldada hep havuz problemlerinden nefret ederdim. Paticiktede mi havuz problemi yaa :([signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Gerçek Türk[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Türk milleti havuza girerde bi problem varsa cözer tesisat musluk fln Yasak tanımaz cözemezsede acar... yapar oracıkta :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yüzsün genşler canım havalar sıjak...[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: ultrAslan, 11 Temmuz 2005 03:38 tarihinde demiş ki:böyle fıskiyeler fln görsel efektler ışıklandırmalar yapılıyorsa elektrik olma ihtimali yüksek Höh! Elektrik olabileceğine inanıyo musunuz ya o havuzlarda, olsa elin değse suya ölürsün. Adamlar girmek yasak demiş, elini sokmak yasak dememiş... :)[signature][hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 tipik türkiye tablosu..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 hayasızlar[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 sadece bursa da deil türkiyenin dört bi yanında aynı şeyi görebilirsiniz.[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ah hele o izmir!! karşıyakaya gelen kenar mahalleliler, çingeneler içine ederdi havuzlarımızın (süs havuzu) istanbulda da sarıyerde denize atlıyan tipler var:)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Yazın bodruma fethiyeye gitmek yerine şehrin göbeğindeki havuza giriyor üşengeç kırolar.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bu yine iyi izmir de cocuklar co$up montrö önünde tam yolun ortasındakı heykelin altındaki suya girip eglenıyorlar.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: fedaykin, 11 Temmuz 2005 13:39 tarihinde demiş ki: Yazın bodruma fethiyeye gitmek yerine şehrin göbeğindeki havuza giriyor üşengeç kırolar. fedaykin boşver en azından kirli olan yerleri daha bi kirletiyolar gidipte oraları kirletmesinler bi de[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ben olsam gider adamı yazının başına götürüp açıklama yapardım. foto çekmek gereksiz.. zaten bilinen manzaralar.. her yerde var cahil insanlar.. (türk meselesi yanlış olmuş)[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Orda havuzun kenarında oturup izleyenlerde belediye görevlileri sanırım. Girmekle kızmak arasında kalmışlar.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Kinaye için yanlış yer anlaşılan bu diyarlar...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Saykoleo, 11 Temmuz 2005 10:59 tarihinde demiş ki: said: ultrAslan, 11 Temmuz 2005 03:38 tarihinde demiş ki:böyle fıskiyeler fln görsel efektler ışıklandırmalar yapılıyorsa elektrik olma ihtimali yüksek Höh! Elektrik olabileceğine inanıyo musunuz ya o havuzlarda, olsa elin değse suya ölürsün. Adamlar girmek yasak demiş, elini sokmak yasak dememiş... :) ya ben örnek verdim =)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 asdasdasdasdas çanakkale cumhuriyet meydanı. bir havuz ve kara kuvvetleri:D kimi kast ettiğim açıktır umarım :-p[signature][hline] bi gidin ya... birakin olymposumuzu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ayrica görsel efekli isiklandirmali havuz bizde nerdeee.... ancak 5 yıldızl otelerde özel sektör yapar devletin yaptigida kesin kacaklı olur ein degdiimi elektrik carpar :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 türk milleti soyle türk milleti boyle mesajlari benim canimi cok sıkıyor . adamlara olimpik havuzda yuzecek imkani verdin mi ? egitim kaliten zaten ortada . ülken fakirse gorecegin mazarada budur . duzelir ulkenin refahi arttikca .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 niye yasakmış ki girmek? içinde timsahlar mı varmış yoksa?:)[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: fastreload, 11 Temmuz 2005 02:49 tarihinde demiş ki: madem türksün göster ürksün madem orcsun göster korksun! ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 olimpik havuz mu yaptilar da biz girmedik :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: fedaykin, 11 Temmuz 2005 15:43 tarihinde demiş ki: Kinaye için yanlış yer anlaşılan bu diyarlar... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar