Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Hatırlayan varmı bilmiyorum ama bi grup vardı hatta bi şarkısı " one more time " idi . pembe adamlar vardı anime'ydi. Bu grubun adı neydi ? Pink'li bişiydi galiba punkluda olabilir. hatırlayan varmı[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 daft punk[signature][hline]Beş Hececiler
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 blue diye bisi wardı I am a baby girll diye sakrıalrı wardı anişme bi onu haıtlrlıyom[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Bonecrusher, 11 Temmuz 2005 04:22 tarihinde demiş ki: daft punk +1 o gurup fazla satmadığı için kaset şirketiyle olay çıktı..zaten peq sewmezdim :D[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Bone Çok Thnkx ! Daft Punk eet .. şimdi ay mast bunun müğuzikslerini dovnloğad yapmam lazım vit ares[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 daft punk ın bitane klip li sarkısı vardı..dos oyunları gibi grafikleri...klibin sonundada bi sincap tip heryeri tnt ile patlatıodu,,neydi bu sarkı?
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 o Daft Punk'ın klibi değildi , başka bi grubun klibiydi...Daft Punk'ın bir albümünün tamamının klipleri bahsettiğiniz formatta hazırlanmıştı çok hoşuma gitmişti...[signature][hline]peace!
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 kafa peynir gibi... kiimin klibiydi yaa..oof takıldı kaldı yeminlen:-?
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 looo gorilaz yazmısım ben msjın tamamını okumadım da :D neyse deıstıreyım dedım msjı [Bu mesaj Hardter tarafından 11 Temmuz 2005 11:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Caglar35 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: elvyn demiş ki: Pink Floyd? ehehe anime? evet daft punk. tarzları electronica.[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
obacan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Abi senin diğidiğşn sincaplı olan beöle evri baadi .... oooooo diye dimi :) hatta şöle ooov yee vi doing davn tavn :) ehue hatırlamaya çalışıyorum:)))[signature][hline]Blind Guardian [Ophélia, Human Warlock - Ragnaros]
Öne çıkan mesajlar