Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir grup vardı - Yabancı Anime -

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hatırlayan varmı bilmiyorum ama bi grup vardı hatta bi şarkısı " one more time " idi . pembe adamlar vardı anime'ydi. Bu grubun adı neydi ? Pink'li bişiydi galiba punkluda olabilir. hatırlayan varmı[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]

Mesaj tarihi:
blue diye bisi wardı
I am a baby girll diye sakrıalrı wardı
anişme bi onu haıtlrlıyom[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 29.06.2005

Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 11 Temmuz 2005 04:22 tarihinde demiş ki:
daft punk

+1

o gurup fazla satmadığı için kaset şirketiyle olay çıktı..zaten peq sewmezdim :D[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
Bone Çok Thnkx ! Daft Punk eet .. şimdi ay mast bunun müğuzikslerini dovnloğad yapmam lazım vit ares[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]

Mesaj tarihi:
o Daft Punk'ın klibi değildi , başka bi grubun klibiydi...Daft Punk'ın bir albümünün tamamının klipleri bahsettiğiniz formatta hazırlanmıştı çok hoşuma gitmişti...[signature][hline]peace!
Mesaj tarihi:
looo gorilaz yazmısım ben msjın tamamını okumadım da :D neyse deıstıreyım dedım msjı

[Bu mesaj Hardter tarafından 11 Temmuz 2005 11:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
elvyn demiş ki:
Pink Floyd?

ehehe anime? evet daft punk. tarzları electronica.[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Mesaj tarihi:
Abi senin diğidiğşn sincaplı olan beöle evri baadi .... oooooo diye dimi :) hatta şöle ooov yee vi doing davn tavn :)
ehue hatırlamaya çalışıyorum:)))[signature][hline]Blind Guardian
[Ophélia, Human Warlock - Ragnaros]
  • Yeni Oluştur...