uncla Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: St_Dreamer, 10 Temmuz 2005 23:31 tarihinde demiş ki: gelen tepkinin düzeyliliğine bağlı [signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 omuz silkerim "daha iyisini yap da görelim, biz de yapalım" derim artık yaparsa çok güzel olur ben de faydalanırım yok yapamazsa yıkılaiblir karşımdan hiç mühim değil hatta kuyruğunu kıstırıp nemli kokuşmuş ağaç kavuğuna da geri dönebilir[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 adam gibi eleştirmesini isterim, sağlam eleştirirse iyi yönde olsun kötü yönde olsun iyidir benim için her zaman. her şekilde gelişen ben olurum çünkü. ama saçmalarsa ehe peki der dikkate almam. sallamam yani :-)[signature][hline]beş hececiler H.B.E 10 Temmuzda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 tepkiye bağlı. olumsuz ise direk uyuz olunabilir.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Karşımdakine "Gel kardeşim sen de yap bundan, oturalım eksiklerimiz neymiş görelim" derim, o da susup kalır. Ben misal, maket yapıyorum. İnsanlar da gelip "bu yaşta oyuncakla mı oynuyorsun, bu kadar uğraşıp bunu mu yapıyorsun" diyorlar. Ben de onlara "Abi buyur, bak malzemeler bunlar, mal bu, otur sen de yap bir tane, o zaman konuşalım nesi oyuncakmış" diyorum. Bununla ilgili güzel bir hikaye bilahare mailleri dolaşmıştı. Uzakdoğulu bir eleman bir ustanın yanına çekirge girer, konu resim yapmaktır. Neden sonra, çekirge artık ustalaştığına karar verir, ustasına gider der ki "Sensei bana son sınavımı yap". Adam da "Pekala, şimdi gidip bir resim yap, neyin varsa döktür. Sonra onu al, kasabaya in ve meydana koy, yanına da kırmızı bir kalem bırak, insanlardan hatalarını yuvarlak içine almalarını iste" der. Çekirge koşa koşa ustasının istediğini yapmaya gider, bir süre sonra surat beş karış geri döner. Ustası ne olduğunu sorar, "Kırmızı yuvarlaklardan resim görünmez halde" diye cevap verir çekirge. Ustası bunun üzerine "O zaman ikinci aşamaya geçelim, yine bir resim yap ve meydana koy" der, "ama bu sefer yanına bir fırça ve boyaları bırak, insanlardan hatalı yerleri düzeltmelerini iste". Öğrenci morali bozuk gider ustasının dediğini yapar, bu sefer keyfi yerinde geri gelir. Ustası ne olduğunu sorar, o da "Resme hiç dokunulmamış" der. Ustası da günün anlam ve önemini açıklar, ki demin yukarıda bahsettiğim şeydir. Eleştirmeye geldi mi kimse susmak bilmez bırbır konuşur, kalkıp yapmaya geldi mi tek babayiğit çıkmaz ortaya. Neticede lafla peynir gemisi yürümez, o sana kalkıp "Höhöhöhögöödödödö" gibi laflar ediyorsa, sen de ona "Gel baba yap bir tane de sen, çal aynı parçayı, yap aynı maketi, yaz aynı makaleden, oturalım konuşalım" de, emin ol karşı taraf o an susup, 5sn içinde sıvışacaktır. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir. Saygılarımla,[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 konuyla ilgili bilgisi olan birindense inceler dikkat ederim, gerekirse cevabını veririm. ilgisiz/bilgisiz biriyse eleştiri da haklı değilse gröööööaaaaaarrghhh falan yapıp öküzleşiyorum.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: RedallHoor, 10 Temmuz 2005 23:30 tarihinde demiş ki: Yaptıgınız bi işe bi emeğe sanata yalan yanlış bi laf gelirse ne yaparsınız acaba dövermisiniz sövermisin.. Merak işte allah kahretmesin.. konuyu müzik bölümündeki tartışmadan dolayı açtın heralde ben orda senin sanatına emeğine en ufak bir saygısızlık etmedim laf bile sölemedim boşu boşuna tartışmanın bir manası yok.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Bence yaptığım işe laf atması benden kat kat daha iyi o işi yapsa bile onun hakkı değil. Adam gibi eleştiri yapsın yeterli. Görsel sanatlarda bu çok oluyor. Bide hesap soran türleri var, biraz önce başıma geldi hatta...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... [Bu mesaj Ferrero tarafından 11 Temmuz 2005 01:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Eğer işe emek veririmde tepki alırsam pek çağdaş olamam o yüzden tepkim pek iyi olmaz... not: Şiddet içere bilir.[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu....." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 söverim tatli dilimden anlamazsa cizerim sanırrm herkezde aynısnı yapar :D nede olsa emek..[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yaptıgım ise baglı su forumda yuaptıgım muzik ve resimlerin hepsinini sadece can sıkıntısını alsın elenceli olsun diye yaptıgım goz onune alınırsa ciddiye alıncak bir urun sunana kadar gayet gayri ciddi davranırım ha ciddi bi urun sunmusum beenmemisse biri mantıklı sebebler sundugu surece anlasabiirz yk saece bi poha benzememiş derse ailesiyle ilgili kotu yorumlarda bulunurum[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yaptigim ise gore degisir, zaten umursamadan, boktan birsey yaptigimin farkindaysam kotu yorumu pek takmam. mizzahi icerigi olan veya dayanak belirten elestiri, iyi elestiridir. belki de 'sanat' kavrami dahilinde pek birsey yapmadigimdan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yalan yanlış bir lafsa makul bir dille uyarırım , yine aynı tepki gelirse "de get" derim :9[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mümkün oLduğu kadar herkese duymak istedikLeri şeyLeri söyLemeye çaLışırım her zaman.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: kingpin, 11 Temmuz 2005 01:40 tarihinde demiş ki: said: RedallHoor, 10 Temmuz 2005 23:30 tarihinde demiş ki: Yaptıgınız bi işe bi emeğe sanata yalan yanlış bi laf gelirse ne yaparsınız acaba dövermisiniz sövermisin.. Merak işte allah kahretmesin.. konuyu müzik bölümündeki tartışmadan dolayı açtın heralde ben orda senin sanatına emeğine en ufak bir saygısızlık etmedim laf bile sölemedim boşu boşuna tartışmanın bir manası yok. Abijim bak şimdi ben davulcu,sanatımı sonuna kadar yapan ve bu yolda bu şekilde ilerlemeye çalışan bi kişiysem sen bana kalkıp ''Kendini Davulcu Zannedenler'' şeklinde mesaj atamazsın... Ayıptır... Diyorsanki lafı ortaya attım gene bana patlıyor çünki ordaki en uzun yıl davulla uğraşan kişi benim Tony Royster ı bi kişi izler hayatta çalamam derken ben çalarım ne var diyebilirim.. LAf gene bana yani.. Bi kişiye ima ettim ben o lafı dersen çıkar dobra dobra o kişinin yüzüne söylersin sen kendini davulcu sanıyorsan git tony royster izle die bu tartışma die.. Yeri burası değil ama söylettiriyorsunuz.. Neyse..[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Cekirge hikayesi süpermis hakkaten.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 walla hoca dün bi adam geldi dosya dolduruyorum bunun. bana yanış söledi bende nası duydusam öle yazdım.ertesi gün gedi yannış yazmış yannış yannış falan diye beni patrona şikayet ediyo salak erif bende başladım bağırmaya. resmi kurum olmasa suratına tadilat çekerdim[signature][hline] bi gidin ya... birakin olymposumuzu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Estel_Anorien, 10 Temmuz 2005 23:31 tarihinde demiş ki: tepkiye bağlı.. insanlar yaptıkları işlere tepki gelmesini isterler. Sen mesela şu anda forum açmış attığın mesaja tepki gelmesini bekliyorsun. Eğer insani, medeni, yapıcı eleştiri içeren tepkiler gelecekse gelsin.. Zaten hayvan misali eleştiri yapanın eleştirisini de kaale almam. İlk postla threadi sonlandırmış bence.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Yaptığım işi en hakkını vererek yapan oldugumu düşündüğüm için kaale almam o arkadaşı. Hıı evet haklısın tabi der geçerim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Bir nevi Güç içinde.. Heee İçinde içinde sırf havayla çık..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Eğer gerçekten anlamadığını düşünüyorsam, Umursamam, ama eğer başkalarının konu hakkında düşüncelerini değiştirmeye etkilemeye yönelik cvp yazmışsa, onu rezil rüsva ederim...[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Gothic_Angel, 10 Temmuz 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Sıkardım... ahhaha[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar