crudgel_05 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ya herkes paticik.i terkediyor galiba ne iş??!![signature][hline]Nobody is perfect!!!
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 yok bişi geçicek birazdan...[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
kabataslak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Tatile çıkıyor herkes.. O yüzden arkadaşlarıyla vedalaşıyorlar.. :)[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 elveda paticik, wow'a giriyorum.[signature][hline]- sauron is back frodo. - faking nuub!
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 sen takma kafana. boşver... hayat güzel.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do!
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 yok öyle bişey pls.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 :([signature][hline] "Bir Steel BrightBlade klasiği..."
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Her tatile çıkan bunu belirtmek için ayrı ayrı konu açıyor. Dolayısıyla geçici de olsa bir sürü ayrılık konusu üstüste geliyo o yüzden böyle görünüyo... Özel bir durum yok...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 burdayız[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
helena Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 paticik boş kalmaz hiç bir zaman, tatilin etkisi yoksa siteyi ciddi ciddi terkeden pek yok[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ne alaka ki.yok öle bişi[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 buralar eskiden dutluktu :P[signature][hline]peace!
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ben gitmyom bi yere burdaym[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 no panic:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Saeros, 09 Temmuz 2005 14:47 tarihinde demiş ki: elveda paticik, wow'a giriyorum. +1[signature][hline]Beş Hececiler
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 biri yoklamayı alsın bari[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 tatile gidiyor herkes normaldir...[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Saeros, 09 Temmuz 2005 14:47 tarihinde demiş ki: elveda paticik, wow'a giriyorum. wow'dan bi çıksan zaten..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 atta gidiyo onlar. gelirler yine[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
black_angel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 burdayız gitmeyiz....[signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik....
somebody Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: HymnOfSnuk, 09 Temmuz 2005 19:25 tarihinde demiş ki: buralar eskiden dutluktu :P :) buraları eskiden bu kadar prim yapmazdı evlat, bataklıktı her yer, esrarengiz şeyler olurdu ....[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yav wow mow yalan da :p bizim uzayda bizim türk şirketine gavurlar savaş açtı.. akşama savaş resmen başlıyo.. biz milli mücadele olayına girdk[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Öne çıkan mesajlar