Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benden Bu Kadar

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

...[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

össde basarilar. banada basarilar. napcaz bilmiyorum ama netten falan uzak olmak iyi gercekten bende bilgisayari kaldircam yakinda.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eagle_dnz, 09 Temmuz 2005 23:43 tarihinde demiş ki:
ya kucuk bir kısmı oss nedenlerden ayrıca dönmicem... signature][hline]=Demokratik Pati Örgütü=
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonuna Kadar Savaşacağız...

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 09 Temmuz 2005 23:44 tarihinde değiştirilmiştir]

kendı kararın saygı duyarız[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eagle_dnz, 09 Temmuz 2005 23:33 tarihinde demiş ki:
Aktif Paticik Hayatımı Bitirdim Herkese Elveda
sebepleri yazmıcam ama bu 4 topiği okursanız anlarsınız

1
2
3
4

bide oss falan filan nese elveda

''Aktif Paticik Hayatımı Bitirdim''
peki paticiğe bir gün teknik direktör olarak yeniden dönebilirmisin?[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Sosyal ağlarda paylaş

said:
eagle_dnz, 09 Temmuz 2005 23:33 tarihinde demiş ki:
Aktif Paticik Hayatımı Bitirdim Herkese Elveda
sebepleri yazmıcam ama bu 4 topiği okursanız anlarsınız

1
2
3
4

bide oss falan filan nese elveda

ne gereği vardı. bitirdim diye and içmeden de ayrılıp arada sırada uğrarsan hoş olurdu.
umarım dönersin :([signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

hımm

sadece şu son dört topic degildi senin(+benim, ve de bir kısmımızın) derdin, ama bunlar artık patlamana sebep olmuş

yaptığın hareketi geçmişini de bilen bir insan olarak sonuna kadar anlıyorum, kendi adına da en doğru kararı vermişsin, daha nice msn muhabbbetlerimiz, buluşmalarımız olacak ama sana hayatında başarılar dilerim...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...