sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 2.5 gün önce burnumu duvarla tanıştırdım da. O an hayvan gibi ağrıdı, hatta gözüm yaşardı acıdan ama sonra geçti ağrısı. Ancak akşama doğru farkettim ki, burnuma değince az da ağrıyo/sızlıyo. Üstünden de şu anda 2.5 gün geçmiş durumda ancak hala burnuma dokununca ağrıyo. Çatlamış olabileceğinden şüpheleniyom. Bir arkadaşın burnu çatlamıştı diyor ki: "hiç boşuna doktora gitme, ben gittiğimde benle dalga geçmişti doktor "istersen düzeltelim burnundan memnun diilsen ama çatlak kendiliğinden geçecek" diye" napiim başına gelen var mı? çok arada kaldım[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Kendiliğinden geçiyor. Bir süre darbelerden koru burnunu.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Bence git doktora ihmal etme sonra yamuk fln kalır bak dikkat et.[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Çatlamadı ama kırıldı çok kötü ağrıyor Çatlak olsa ağrısından gerçekten duramazsın ama yinede doktora gitmekte fayda var. Bende geçen kapıyla kanka yaptım burnumu şimdi sıcakta kanıyor :([signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Kırılsa yamuluyor. Çatlayınca şekil aynı oluyor ama acı çekiyorsun sadece yüzünü yıkarken, hapşururken, burnunu odunla karıştırıyorsan karıştırırken falan.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Benim de kaburgam çatlamıştı. Nefes alırken ağrı yapıyordu. Ama doktora falan gitmedim hiç, kendisi geçti işte.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Alexi_Septimus, 10 Temmuz 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Kırılsa yamuluyor. Çatlayınca şekil aynı oluyor ama acı çekiyorsun sadece yüzünü yıkarken, hapşururken, burnunu odunla karıştırıyorsan karıştırırken falan. evet işte o yüzden kırık olmadığından emin gibiyim. yüzümü yıkarken, gözümü kaşırken falan ağrıyo ama mesela[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 doktora git bence. belki maske falan fişman bişey takar[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 gerekmez bence. her türlü kaynamasını bekliceksin zaten.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 gecene kadar maske cok iyi olur cunku insanlık hali ne kadar da dikkat etsen burnuna bisey carpabilir. Bende kucukken kırmıstım burnu :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Ben de burun çatlaması bir tedavi filan gerektirmiyor diye biliyorum.. Ben olsam gitmezdim doktora. Birde gece uyurken biras dikkatli olmanda yarar var bence dönerken filan yatakta zarar gelmesin burna aman.....[signature][hline]Eski _NoelBaba_ yeni SbNN... Not:Aynı account sadece nick deişti..Yadırgamayın yanii!!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ne olur ne olmaz git bence...[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 çatlak olduğuna kesin teşhisi nasıl koydun bilmiyorum ama ne olursa olsun doktora gitmende yarar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Duke_Guybrush, 10 Temmuz 2005 21:09 tarihinde demiş ki: çatlak olduğuna kesin teşhisi nasıl koydun bilmiyorum ama ne olursa olsun doktora gitmende yarar var. mesajımı okumamışın.... çatlak olduğundan şüpheleniyorum diye yazıyor yukarda ..[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 benimkide çatladı zamanında, şuanda düz simetrik değil, yamuk biraz ve nefes alırken normal insan nefesi almıyom! daha zor nefes alıyorum, et var gibi ama yok et...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Damarlar çatladıysa işin zor en küçük bi darbede kanar ama bazıları bi süre sonra geçiyo geçmeyen damarlarıda yaktırıyosun ameliyatla[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ha bu arada hiç kanamadı burnum... ne darbe anında ne de daha sonra[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 10 Temmuz 2005 21:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 yaktırmak kaynak dediginzi sey ameliyat bile degil ya 2 dakikalik ufak operasyon basınıza gelirse ve hep kanıyorsa buyumeden gitmek gerek boku cıkınca 7-8 seansda anca duzeliyor[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 dedim sana işte yarın ilk iş git doktora göster nolur nolmaz sen bi göster[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Geçenlerde de benim başıma böyle bi olay geldi. Squash oynarken arkadaşım sağolsun yandan çok güzel bi yumruk attı burnuma. İlk günler kurcalayınca baya ağrıyodu ama şu an 5. gündeyim sanırım çok bastırırsam acıyor. ( Psikolojiye gel acısın diye uğraşıyorum ) Hiç bir tıbbi birikimim olmadan bi kaç gün daha bekle derim ben. Acın giderek azalıyorsa sorun yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 git sen abi ne olur ne olmaz sağlık bu.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 direk çarptıktan sonra gitseydin keşke vakit kaybetmeden o zman müdahale etcek bir durum varsa halledebiliyolar, sonradan olunca ameliyat filan gerekebiliyor. gerçi duruma göre değişiyor ama genel olarak böle bence git baksın, yamulma var mı içerde falan[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 incinmiştir, gerçi çatladıysada geçer... ilk hafta arada bir, sonra haftada bir, daha sonrada darbe geldikçe ağrır, 3-4 aydan sonra bi daha ağrımaz[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bakalım yarın gidecem doktora heralde.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar