Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

burun çatlaması...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2.5 gün önce burnumu duvarla tanıştırdım da. O an hayvan gibi ağrıdı, hatta gözüm yaşardı acıdan ama sonra geçti ağrısı. Ancak akşama doğru farkettim ki, burnuma değince az da ağrıyo/sızlıyo. Üstünden de şu anda 2.5 gün geçmiş durumda ancak hala burnuma dokununca ağrıyo. Çatlamış olabileceğinden şüpheleniyom. Bir arkadaşın burnu çatlamıştı diyor ki: "hiç boşuna doktora gitme, ben gittiğimde benle dalga geçmişti doktor "istersen düzeltelim burnundan memnun diilsen ama çatlak kendiliğinden geçecek" diye"

napiim başına gelen var mı? çok arada kaldım[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
Çatlamadı ama kırıldı

çok kötü ağrıyor
Çatlak olsa ağrısından gerçekten duramazsın ama yinede doktora gitmekte fayda var.

Bende geçen kapıyla kanka yaptım burnumu şimdi sıcakta kanıyor :([signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
Benim de kaburgam çatlamıştı.
Nefes alırken ağrı yapıyordu.
Ama doktora falan gitmedim hiç, kendisi geçti işte.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp
"Biz insan yakıyoruz."
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 10 Temmuz 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Kırılsa yamuluyor.
Çatlayınca şekil aynı oluyor ama acı çekiyorsun sadece yüzünü yıkarken, hapşururken, burnunu odunla karıştırıyorsan karıştırırken falan.

evet işte o yüzden kırık olmadığından emin gibiyim. yüzümü yıkarken, gözümü kaşırken falan ağrıyo ama mesela[signature][hline]Old loves they die hard
Mesaj tarihi:
gecene kadar maske cok iyi olur cunku insanlık hali ne kadar da dikkat etsen burnuna bisey carpabilir. Bende kucukken kırmıstım burnu :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
Mesaj tarihi:
Ben de burun çatlaması bir tedavi filan gerektirmiyor diye biliyorum.. Ben olsam gitmezdim doktora. Birde gece uyurken biras dikkatli olmanda yarar var bence dönerken filan yatakta zarar gelmesin burna aman.....[signature][hline]Eski _NoelBaba_ yeni SbNN...
Not:Aynı account sadece nick deişti..Yadırgamayın yanii!!..
Mesaj tarihi:
said:
Duke_Guybrush, 10 Temmuz 2005 21:09 tarihinde demiş ki:
çatlak olduğuna kesin teşhisi nasıl koydun bilmiyorum ama ne olursa olsun doktora gitmende yarar var.

mesajımı okumamışın.... çatlak olduğundan şüpheleniyorum diye yazıyor yukarda ..[signature][hline]Old loves they die hard
Mesaj tarihi:
benimkide çatladı zamanında, şuanda düz simetrik değil, yamuk biraz ve nefes alırken normal insan nefesi almıyom! daha zor nefes alıyorum, et var gibi ama yok et...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
Mesaj tarihi:
Damarlar çatladıysa işin zor en küçük bi darbede kanar ama bazıları bi süre sonra geçiyo geçmeyen damarlarıda yaktırıyosun ameliyatla[signature][hline] 4ever Be$ikta$
Quamen

Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki:
mp3 günah kullanmayın
Mesaj tarihi:
ha bu arada hiç kanamadı burnum... ne darbe anında ne de daha sonra[signature][hline]Old loves they die hard

[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 10 Temmuz 2005 21:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yaktırmak kaynak dediginzi sey ameliyat bile degil ya 2 dakikalik ufak operasyon basınıza gelirse ve hep kanıyorsa buyumeden gitmek gerek boku cıkınca 7-8 seansda anca duzeliyor[signature][hline]caddepiyasa.com
Mesaj tarihi:
dedim sana işte
yarın ilk iş git doktora göster
nolur nolmaz sen bi göster[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
Geçenlerde de benim başıma böyle bi olay geldi. Squash oynarken arkadaşım sağolsun yandan çok güzel bi yumruk attı burnuma. İlk günler kurcalayınca baya ağrıyodu ama şu an 5. gündeyim sanırım çok bastırırsam acıyor. ( Psikolojiye gel acısın diye uğraşıyorum )

Hiç bir tıbbi birikimim olmadan bi kaç gün daha bekle derim ben. Acın giderek azalıyorsa sorun yoktur.
Mesaj tarihi:
direk çarptıktan sonra gitseydin keşke vakit kaybetmeden
o zman müdahale etcek bir durum varsa halledebiliyolar, sonradan olunca ameliyat filan gerekebiliyor. gerçi duruma göre değişiyor ama genel olarak böle

bence git baksın, yamulma var mı içerde falan[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
  • Yeni Oluştur...