Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

burun çatlaması...

sabonis

Öne çıkan mesajlar

2.5 gün önce burnumu duvarla tanıştırdım da. O an hayvan gibi ağrıdı, hatta gözüm yaşardı acıdan ama sonra geçti ağrısı. Ancak akşama doğru farkettim ki, burnuma değince az da ağrıyo/sızlıyo. Üstünden de şu anda 2.5 gün geçmiş durumda ancak hala burnuma dokununca ağrıyo. Çatlamış olabileceğinden şüpheleniyom. Bir arkadaşın burnu çatlamıştı diyor ki: "hiç boşuna doktora gitme, ben gittiğimde benle dalga geçmişti doktor "istersen düzeltelim burnundan memnun diilsen ama çatlak kendiliğinden geçecek" diye"

napiim başına gelen var mı? çok arada kaldım[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

Çatlamadı ama kırıldı

çok kötü ağrıyor
Çatlak olsa ağrısından gerçekten duramazsın ama yinede doktora gitmekte fayda var.

Bende geçen kapıyla kanka yaptım burnumu şimdi sıcakta kanıyor :([signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 10 Temmuz 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Kırılsa yamuluyor.
Çatlayınca şekil aynı oluyor ama acı çekiyorsun sadece yüzünü yıkarken, hapşururken, burnunu odunla karıştırıyorsan karıştırırken falan.

evet işte o yüzden kırık olmadığından emin gibiyim. yüzümü yıkarken, gözümü kaşırken falan ağrıyo ama mesela[signature][hline]Old loves they die hard
Sosyal ağlarda paylaş

gecene kadar maske cok iyi olur cunku insanlık hali ne kadar da dikkat etsen burnuna bisey carpabilir. Bende kucukken kırmıstım burnu :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de burun çatlaması bir tedavi filan gerektirmiyor diye biliyorum.. Ben olsam gitmezdim doktora. Birde gece uyurken biras dikkatli olmanda yarar var bence dönerken filan yatakta zarar gelmesin burna aman.....[signature][hline]Eski _NoelBaba_ yeni SbNN...
Not:Aynı account sadece nick deişti..Yadırgamayın yanii!!..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Duke_Guybrush, 10 Temmuz 2005 21:09 tarihinde demiş ki:
çatlak olduğuna kesin teşhisi nasıl koydun bilmiyorum ama ne olursa olsun doktora gitmende yarar var.

mesajımı okumamışın.... çatlak olduğundan şüpheleniyorum diye yazıyor yukarda ..[signature][hline]Old loves they die hard
Sosyal ağlarda paylaş

Geçenlerde de benim başıma böyle bi olay geldi. Squash oynarken arkadaşım sağolsun yandan çok güzel bi yumruk attı burnuma. İlk günler kurcalayınca baya ağrıyodu ama şu an 5. gündeyim sanırım çok bastırırsam acıyor. ( Psikolojiye gel acısın diye uğraşıyorum )

Hiç bir tıbbi birikimim olmadan bi kaç gün daha bekle derim ben. Acın giderek azalıyorsa sorun yoktur.
Sosyal ağlarda paylaş

direk çarptıktan sonra gitseydin keşke vakit kaybetmeden
o zman müdahale etcek bir durum varsa halledebiliyolar, sonradan olunca ameliyat filan gerekebiliyor. gerçi duruma göre değişiyor ama genel olarak böle

bence git baksın, yamulma var mı içerde falan[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...