Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Arama yaptım da topiclerden tatmin olmadım, ayrı bi başlık açayım dedim. Yeni format attım da bilgisayara, olabildiğince temiz ve güvenli bi p2p programı arıyorum arkadaşlar. Önerileriniz nedir?[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ares,imesh,bitcomet(torrent programı),DC++ hub,kazaa nın temiz setupını bulursan belki işine yarar,bende 2,4,3 vardı gayet düzgün. bi de bunlara takviye netlimiter yüklersin oldu bitti..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 eMule[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 DC++ RevConnect bunu indiriyoruz forumlarda arayıp ayarları yapıyoruz. üzerine cfosspeed kuruyoruz... ve şu anda 29kb Download 9kb upload çok rahat edersin[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Emule[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 revconnect olmazsa ;zdc++,ldc++,idc+,rmdc++,czdc++ da olabilir bunlarin hepsi leech merkezli clientlerdir (etik degil tabi ..)[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 abi i-meshden kaçın. Acayip spyware çıkarttı geçen gün. Emule, bittorrent, Ares dc++ daha iyi bence[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: robinson, 09 Temmuz 2005 22:14 tarihinde demiş ki: abi i-meshden kaçın. Acayip spyware çıkarttı geçen gün. Emule, bittorrent, Ares dc++ daha iyi bence imesh mi kaldi :) o tip programlari(kazaa lite,ares,imesh..) daha cok mp3 resim gibi kucuk medyalar icin kullanmak lazim[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 zaten bende format sonrası giden mp3 arşivimi yenilicem :) dc++ a bi sempati duydum, hayırlısı bakalım bi kaç dl var bitince hallederim onuda :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me [Bu mesaj Aegean tarafından 09 Temmuz 2005 22:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 mp3 icin torrent de kullanabilirsin saglam seeder oranlarinda program tanimaz meret[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 torrent de glba spyware de olmuyor dimi? peki her aranan bulunur mu torrentte?[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 elbette pek cok dosya turunu bulabilirsin zaten arsiv e p2pleri siralayacak olursak emule--torrent--dc++--kazaa lite die gider olmadi ayrica torrent adreslerini falan derleriz[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 dc++'nın da ftp gibin shared kısmını dolaşma olayı hoşuma gitti, hmmphh... neyse teşekkürler arkadaşlar, bu kadar bilgi yeterli olacak gibi sanki, lazım olursa uplarım gene :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ares lite[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 edonkey ares emule ve overnet ( gerçi artık overnet edonkey diye geçiyo ama bulursan ) adsl kullanıcısıyım 256kb adsl var edonkey ve ovnernette 33kb sınırını geçtiğim çok oldu.[signature][hline] [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 '256kb adsl var edonkey ve ovnernette 33kb ' program aldatmacisi; cfos yada cfosspeed ile ayarlasan bile max 6k ul 26 k da dl goreceksindir[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 eMule[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Troil, 10 Temmuz 2005 10:11 tarihinde demiş ki: dc++ bayabilir yanlız tikkat et abi çekicek dosya bulamıyorum yeni filmlerin hepsi var günde 1-2 film iniyor çekicek bişey bulamıyorsun Açıyorsun adamın file listi bi bakıosun aboowww Pink Floyd un sahne arkası çekiyim aboowww kaza görüntüsü çekiyim hep böyle =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Aslında en iyisi torrent ama genede bence en iyi Ares kur üstüne Ares Galaxy FastDownload kur tamamdır..[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Limewire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 aresle ,kazaa litenin farki ne ..[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 şarkıydı vidyoydu --> ares iyidir.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: streamin, 10 Temmuz 2005 19:45 tarihinde demiş ki: aresle ,kazaa litenin farki ne .. ares iyi, kazaa kötü :p en önemlisi kazaa'da son zamanlarda indirdiğim mp3'lerin yarısından fazlası bozuk çıkıyordu, ares'te nerdeyse hiç bozuk yok. araması da daha iyi kazaa'ya göre. filmler için torrent kullanıyordum ama şu dc++ i de çok övüyorlar onu da deniyeceğim en kısa zamanda.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Download.com dan limewireyı kurun çok güzel bir program .Çok kullanışlı..[signature][hline]Look my ram! I am an anatolian child, if i put you sit!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Emule Ionix mod 4.21 i cek. Bana pm at sana Preference dosyasini gonderim MSN den . Net limiter kurup 1kb UL verip 26-27 kb DL yapabilirsin. Aradigin herseyi de bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar