Spidee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: fiona, 01 Haziran 2005 16:14 tarihinde demiş ki: ona karşı bişi hissettiğime gelince... Bence sen zaten burda bitirmişsin tartışmayı, sen de hissediyosun bu çocuğa karşı birşeyler. Belki sana olan ilgisi, belki bi heves vb. ama var birşeyler..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 hep erkeklerin kız sorunu olur sanırdım,en azından bu forumda öyleydi :)[signature][hline]Pyro Andoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 şu an bunu düşünüyodum ve heves olduğuna karar verdim.hayır bendeki yanlızca geçici bi heves çünkü onu özlemiyorum bile ne biliyim sevgilim veya hoşlandığım biri de yok.etkilenmiş olabilirim.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Carpe Diem be kizim, ne takiyosun kafani he de gitsin, evlencen sanki adamla[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 hayır olmas be biz çok ii arkadaştık onu kaybetmek istemiyorum:(ama bugün bi umut daha var gibi geldi.biraz düzelme vardı ..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bir daha adam gibi arkadas olamazsiniz öyle bir gercek var. bu sene aptalligim yüzünden cok yakin bir arkadasimi kaybettim mesela. Ha hala cok yakiniz, ama asla eskisi gibi olamaz yani olanlardan sonra : / Ve geri dönüsü yok cok aci birsey.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 biliyorum benim de başıma geldi ondan can çekişiyorum..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: fiona, 01 Haziran 2005 17:08 tarihinde demiş ki: hayır olmas be biz çok ii arkadaştık onu kaybetmek istemiyorum:(ama bugün bi umut daha var gibi geldi.biraz düzelme vardı .. Eğer zaten bu çocuk seni böyle "o beni seviyo diye tanıtırım" diye tehdit etmişse arkadaşlığınıza değer vermeyen biri demektir, amacı bellidir. Kendini ondan ne kadar uzak tutsan o kadar iyi...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 belki şaka yapıyodur..ama ben yine de korkuyorum.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Penthesilea, 01 Haziran 2005 17:14 tarihinde demiş ki: bir daha adam gibi arkadas olamazsiniz öyle bir gercek var. bu sene aptalligim yüzünden cok yakin bir arkadasimi kaybettim mesela. Ha hala cok yakiniz, ama asla eskisi gibi olamaz yani olanlardan sonra : / Ve geri dönüsü yok cok aci birsey. Geri dönüşü var aslında, ben de benzer bir durum yaşadım ve eskisinden çok daha bile samimiyiz. Hiç bir iz kalmadı, ama benimki çok alışılmışın dışında bir durumdu... Ha ben hala akıllanmadım o ayrı :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 özel diilse anlatır mısın?çok merak ettim.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Öehhm... Şey...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 anladım.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 haha süperdi : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Rewendor, 01 Haziran 2005 17:26 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 01 Haziran 2005 17:14 tarihinde demiş ki: bir daha adam gibi arkadas olamazsiniz öyle bir gercek var. bu sene aptalligim yüzünden cok yakin bir arkadasimi kaybettim mesela. Ha hala cok yakiniz, ama asla eskisi gibi olamaz yani olanlardan sonra : / Ve geri dönüsü yok cok aci birsey. Geri dönüşü var aslında, ben de benzer bir durum yaşadım ve eskisinden çok daha bile samimiyiz. Hiç bir iz kalmadı, ama benimki çok alışılmışın dışında bir durumdu... Ha ben hala akıllanmadım o ayrı :) Olanlardan sonra diye birşey yok. Hiçbirşey ilerleyen zamanda aynı kalamaz. Olağan üstü sıçışlar yaşanan bir ilişki buna günlük bir örnek. Aynı dere'de 2 kere yıkanamazsın, çünkü her seferinde dere'den farklı sular akacaktır, çünkü sen dereye yıkanmaya her gittiğinde biraz daha değişmiş olacaksın.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: AlexiSeptimus, 01 Haziran 2005 17:51 tarihinde demiş ki: said: Rewendor, 01 Haziran 2005 17:26 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 01 Haziran 2005 17:14 tarihinde demiş ki: bir daha adam gibi arkadas olamazsiniz öyle bir gercek var. bu sene aptalligim yüzünden cok yakin bir arkadasimi kaybettim mesela. Ha hala cok yakiniz, ama asla eskisi gibi olamaz yani olanlardan sonra : / Ve geri dönüsü yok cok aci birsey. Geri dönüşü var aslında, ben de benzer bir durum yaşadım ve eskisinden çok daha bile samimiyiz. Hiç bir iz kalmadı, ama benimki çok alışılmışın dışında bir durumdu... Ha ben hala akıllanmadım o ayrı :) Aynı dere'de 2 kere yıkanamazsın, çünkü her seferinde dere'den farklı sular akacaktır, çünkü sen dereye yıkanmaya her gittiğinde biraz daha değişmiş olacaksın. [signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 agabeyin falan yok mu? benim kardesime biri bole seyler soyleyecek boyle mesajlar atacak cenesini daitirim konusamaz parmaklarini kirarim mesaj yazamaz kardesimi birdaha gormemesi icin gerekirse gozlerini oyarim.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promecium Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 aman yalakalık yapan erkekten hayırmı gelir.erkek dediğin kızın ayağına gitmez kız onun ayağına gelir ve sululuk yapmaz.Nasıl erkekse bu.valla blackin dediği gibi işi oldu bittiye getiriyor. bence ona gerçeği soyle biraz ağır konuş ama bir kere konuşki sonradan çocuk sana bağlanır.ölme eşeğim ölme çok uğraşırsın.[signature][hline]Ekşın Time Forever Uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 öhüm yavaş birazcık .yakın arkadaşım diorum pat diye vazgeçemiyorum.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Promecium, 01 Haziran 2005 17:57 tarihinde demiş ki: aman yalakalık yapan erkekten hayırmı gelir.erkek dediğin kızın ayağına gitmez kız onun ayağına gelir ve sululuk yapmaz.Nasıl erkekse bu.valla blackin dediği gibi işi oldu bittiye getiriyor. bence ona gerçeği soyle biraz ağır konuş ama bir kere konuşki sonradan çocuk sana bağlanır.ölme eşeğim ölme çok uğraşırsın. tabi o ayağıma kapancak ona sözüm yok teklifsiz yapıyo amaç belli diil.sorun bu:-?[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: fiona, 01 Haziran 2005 16:14 tarihinde demiş ki: sabahtan akşama kadar aynı odadaydık.ve herşey normaldi.eskiden olduğu gibi göz falan kırptı gıdıkladı ve saçımı bozdu.bunlar zaten olağan şeylerdi..sonra elimi tutttu yani ben onunkini bozmıyım die ben de elimin acıdığını söyledim o da öpcem o zaman yanağından falan dedi e diyecek lafım yok. said: Penthesilea, 01 Haziran 2005 16:54 tarihinde demiş ki: Carpe Diem be kizim, ne takiyosun kafani he de gitsin, evlencen sanki adamla [signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 neye he diyim ortada bişi yok ki:-? o kendi yaşıyo herşeyi..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 şizofren bence :P[signature][hline]snuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Ama sen kesin bir tavırla ilişkinizin çizgisini çekmediğin sürece böyle devam edecek ve sana da zarar gelecek bu durumdan...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 e sen de "koklatıyor ama vermiyor"sun resmen. erkekler kızla tanışabilmek için aynı klüpe üye olmaya, aynı lokantada yemek yemeye felan çalışırlar da, anladığım kadarıyla bu resmen sana yavşıyor tüm gün, sen ise ses çıkarmıyorsun. çocuğun tavırlarını sevmiyorsan uzak dur ya da tavır koy. çocuk zevk alıyor demek ki sana sulanmaktan. ha zaten rew de demiş: said: Rewendor, 01 Haziran 2005 18:26 tarihinde demiş ki: Ama sen kesin bir tavırla ilişkinizin çizgisini çekmediğin sürece böyle devam edecek ve sana da zarar gelecek bu durumdan... [signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 01 Haziran 2005 18:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar