Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayrton senna kaza sorası vidyosu.

Arkansis

Öne çıkan mesajlar

said:
BOccOB, 03 Eylül 2004 21:52 tarihinde demiş ki:
lan ölümle burun burunasın elbette sıyırmak için herşeyi yapacaksın

seni yolda çevirse silahlı adamlar "bunların silahının menzili en az 500m dir ben kaçsam da ölürüm" diyip kaçmaz mısın?

kimse ölüm yaklaşınca o kadar mantıklı düşünecek kadar soğukkanlı olamaz, kimse...

tamam lan öyle olsun haklısın büyüksün[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

bu senna maldı değildi tartışmasını bırakalım da videoları atabilecek bir yer bulalım, anlaşıldı kahvehaneye dönecek burası da böyle giderse[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

laflarına dikkat et?
seviyesizliğe gerek yok

her konuda çıkıntılık yapmak zorunda değilsin, altı üstü adam gibi yazacaksın, burada senin babanın oğlu yok, sadece benim söylediğim bir şey olsa sorun bende derim geçerim, kimle ne tartışıyosan gereksiz laflar ediyosun, bi de inadına bunu sürdürüyosun yeter artık yani

[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 04 Eylül 2004 22:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 04 Eylül 2004 20:48 tarihinde demiş ki:
...ay yesinler seni mösyö kibar du süt

bi lan bozuyo sizi vay be

bunu dersen papara de yersin laf da yersin
bu ne yahu? adam gibi yazamıyo musun? sen kimsin peki böyle konuşabiliyosun ? sadece hoşlanmadığım kelimenin altını çizerek yazdım karşılığında bu yazdığın laflar yukarıdakileri yazmama sebep oldu

evet istediğini yazarsın, istediğini de savunursun ama üslubuna dikkat edeceksin evet, kurallar dahilinde edeceksin, LAN demene sadece dokundurma yaptım hadi neyse de yok mösyö yok süt yok bilmemne nedir ki? bu kadar mı acizsin yani alttan üstten yazmadan duramıyor musun hiçbir konuda?

terbiyesizlik ettiğim yeri göster özür dileyecem, hiçbir şeyi oynadığım da yok, sen kendini güçsüz, aciz olarak görüyorsan ve bunu sana verilemediği belli olan terbiye ile ispatlamaya çalışıyorsan kusura bakma anan değilim babam değilim sana bunu vererem, sadece yukarıdaki gibi uyarabilirim

uyarsın uymazsın tabi o da senin bileceğin iş, hiç hatalıyım diyebilecek birine benzemediğin izlemini çoktan edindim çünkü[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkansis, 03 Eylül 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
şu hosting işi olsada
3 vidyoyuda atsam

en iyisi bölme ile uğraşma, direk bana yollarsın ben öyle atarım ftp'ye

ayrıca bir arkadaş da şöyle bir şey demişti olmazsa onla irtibata geçersin;

said:
onlyreal, 25 Ağustos 2004 12:18 tarihinde demiş ki:
benle kontaga gec
sana istedigin kadar yer bandwitdh veririrm

icq 20196017
msn [email protected]

yalnız bişe var
sana lazım olan bw değil aslında
sadece alan gerekiyor, bw o kadar sorun değil kaç kişi çekecek ki sonuçta[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Ehe çok güldüm daha Sennanın doğru düzgün yarışını izlememiş insanların garip garip laflar etmesine...

Senna öldü F1 bitti diyip , Konuşucak arkadaşında en azından atıp tuttuğu kişi hakkında bişiler bilmesini dilerdim.[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz ,
Hiç kimse...

Sosyal ağlarda paylaş

Bu laf direk banaydı herhalde.
Neyi bilmiyormusum Szasstam?
Eğer açıklanmış olan ölüm nedeni hakkında bir şey bilmiyorsun diyorsan evet haklısın bilmiyorum çünkü aylar sonra açıklanmış olan şeyleri maalesef denk gelmedim ve de hiç araştırmadım. Yukarıda yazdığım ölüm nedeni senaryoları öldüğü yarışı seyrettikten sonraki gördüklerimin yorumudur. Bir nevi kendi tahminlerim. Onların da gerçek olmadığı hakkında söylenceler çıktıysa bilemiyorum gerçekler ortaya çıktıysa da olabilir ki ben de çok absürt bir şey söylemedim sonuçta arabanın içini görmedim ama seyrederken olan olaydan sonra geçerli bir yorum yapabilecek kadar çok yarış seyrettim.
Schumacher' in yarışma tarzını da seyrettim ve sahsen hiç zevkli bulmuyorum. Senna' nın yarışları kesinlikle çok daha heyecanlı idi. Bence F1 heyecanı onunla bitti. Bir Senna çıkana kadar da pek seyredeceğimi sanmıyorum.
Yine de söylüyorum bunları Senna fanatiği felan oldugum için de söylemiyorum. Senna yaşadığı sürece Senna' yı hiç sevmedim. Benim bugune kadar en sevdiğim pilot Alain Prost' tur. Fakat onu sevmiş olmam Senna' yı sevmiyor olmam Senna' nın gelmiş geçmiş en iyi pilot olduğunu inkar etmem demek değildir. Kör fanatik değilim.
Bunun dışında bilmediğimi düşündüğün bir şey var ise anlat ben de öğreneyim derim. Öğrenmeye hala açığım valla.

[Bu mesaj ghaldszar tarafından 07 Eylül 2004 00:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

niyekine patinajda sadece yıkama yağlama mı yapılıyor :P[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ghaldszar, 07 Eylül 2004 00:40 tarihinde demiş ki:
Bu laf direk banaydı herhalde.
Neyi bilmiyormusum Szasstam?
Eğer açıklanmış olan ölüm nedeni hakkında bir şey bilmiyorsun diyorsan evet haklısın bilmiyorum çünkü aylar sonra açıklanmış olan şeyleri maalesef denk gelmedim ve de hiç araştırmadım. Yukarıda yazdığım ölüm nedeni senaryoları öldüğü yarışı seyrettikten sonraki gördüklerimin yorumudur. Bir nevi kendi tahminlerim. Onların da gerçek olmadığı hakkında söylenceler çıktıysa bilemiyorum gerçekler ortaya çıktıysa da olabilir ki ben de çok absürt bir şey söylemedim sonuçta arabanın içini görmedim ama seyrederken olan olaydan sonra geçerli bir yorum yapabilecek kadar çok yarış seyrettim.
Schumacher' in yarışma tarzını da seyrettim ve sahsen hiç zevkli bulmuyorum. Senna' nın yarışları kesinlikle çok daha heyecanlı idi. Bence F1 heyecanı onunla bitti. Bir Senna çıkana kadar da pek seyredeceğimi sanmıyorum.
Yine de söylüyorum bunları Senna fanatiği felan oldugum için de söylemiyorum. Senna yaşadığı sürece Senna' yı hiç sevmedim. Benim bugune kadar en sevdiğim pilot Alain Prost' tur. Fakat onu sevmiş olmam Senna' yı sevmiyor olmam Senna' nın gelmiş geçmiş en iyi pilot olduğunu inkar etmem demek değildir. Kör fanatik değilim.
Bunun dışında bilmediğimi düşündüğün bir şey var ise anlat ben de öğreneyim derim. Öğrenmeye hala açığım valla.

[Bu mesaj ghaldszar tarafından 07 Eylül 2004 00:48 tarihinde değiştirilmiştir]

Virgülü yanlış yere koymuşum ben :=))
Sennadan sonra yarışları bırakan bir adamım :=P

ehuehu evet tekrar okudum baya ters olmuş hatalı imla ile
o cevap boş olmuş ben , kazayı izlemeden sürücü hatasıdır demek nasıl bir gaflettir , kaza yapmış kötü sürücü demek nasıl bir hatadır onu sölicektim :=)))

Hatta ve hatta sennayı yaşarken sevmezdim kısmını çıkarırsak yazdığın yazıya +1 yane :=P

*! Çalışırken hızlı mesaj atmamayı öğrenmeliyim cık derken arkasını döner *
[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz ,
Hiç kimse...

[Bu mesaj Szasstam tarafından 07 Eylül 2004 11:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 03 Eylül 2004 20:37 tarihinde demiş ki:
evet ama adam araçın tekerleri (arka taraf) havada iken basmış ve bu fayda etmemiş, sonra da çok geç olmuş zaten, direksiyondaki basınç değişimlerini inceliyorlar ve durumu farkettiğini ama o andan sonra normalin üzerinde bir yön değiştirme çabasına girmediğini söylüyorlar

bunu, hızını azaltamadığından zaten bir faydası olmayacağı için yaptığı yorumunu yapıyorlar

oha
yuh derim
vidyolarıo izlememişsiniz
adam çimlere çıkana kadar direksiyonu aksi yöne kırıyor.[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Sosyal ağlarda paylaş

onlyreal

adlı arkadaşa çok teşekkürler
bana ftp de yer açtı.

3 tane vidyo vardı
1 isi national geographic belgeseli

1 tanesi kore tv si sanırım spiker yarışı anlatıyor canlı yayın ve kaza oluyor, bu vidyoda birazdaha gösteriyor ondan sonra hafif belgesel havasında ayrton sennanın resimleri görüntüleri yer alıyor , yani adamın sedyeye konup götürülmesini göremiyoruz.

3. ve son vidyo yani bu gece upload etmeyi düşündüğüm vidyoda ise kaza olduktan ve ilk yardım ekipleri geldikten sonra sedyeye konup götürülmesi, bazı iğrenç sahneler ve arkada saçma sapan bir müzik var. umarım rahatsız olmazsınız.

ilk 2 vidyonun uploadu tamam
şimdi sonuncusu kaldı. Bu gece ona başlayacağım ve yarına burada linkini bulacaksınız. 3 ününde.

[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

[Bu mesaj Arkansis tarafından 09 Eylül 2004 12:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arkansis NG belgeselini izledim ben
ve ordaki analizde direksiyonu sonuna kadar kırdığını görmedim :)
zaten işin en garipsenen yanı da bu diyoları, pistten çıkmak üzereyken kırıyodu direksiyonu ve artık bi anlamı da kalmıyo kırmasının, frene bastıktan sonra bir süre devam ediyo ama kırmadan, sonuçta saniye bile sürmüyor bu olay, bu kadar kısa sürede herşeyi anlayıp reaksiyon vermesi de beklenemez pek

çünkü sürücünün o anda beklediği şey frene bastığı anda yavaşlayacak olması, ama bu olmuyor ve bunu anlaması da o kadar kısa sürede pistten çıkmak üzere olduğu noktalara denk geliyor artık

sen şunları bi yolla da daha fazla görüntü olsun gözümünüzün önünde madem :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 09 Eylül 2004 12:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkansis, 09 Eylül 2004 12:16 tarihinde demiş ki:
...oha
yuh derim..

bu arada Türkçe konuşalım mümkünse[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

www.langtolang.com

burada yabancı dil konuşmak yasakm ı ?

yukarıdaki siteyi kullanabilirsin.

Ayrton senna nın kazada hiç bir suçu yoktur , yere vakum etkisi olmuş aracın içinde 300 km sürat ile pistten çıkıyorsanız hiç birşey yapamazsınız. Ayrton senna nın şuuru yerindeydi, direksiyonu kırsaydı kurtulacakmıydı ? neyi tartışıyoruz ?[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkansis, 09 Eylül 2004 13:22 tarihinde demiş ki:
www.langtolang.com

burada yabancı dil konuşmak yasakm ı ?

yukarıdaki siteyi kullanabilirsin...

hiç komik değil
o adres var bende sağol

yani illa niye ortalığı kızıştırıyosunuz?
oha yuh ne yahu?
çok mu zor adam gibi yazmak
biri lan der biri oha yuh der, yuh sana artık ne diyim arkadaş

bişeyi tartışıyosak da adam gibi tartışalım
altı üstü olmuş bitmiş bir olayın arkasından yorum yapıyoruz şurda, ne var bunda? fikrimizi belirtmeyecek miyiz? benim seyrettiğim, belgeselde dinlediğim şey ne ise yazdım o kadar ve evet ben de diyorum ki kırdı veya kırmadı farketmez o kadar da, kırsaydı da kurtulamayacaktı ama bu onun kötü pilot olduğunu göstermez, ne aracın içindeydim ne de çok umrumda yani[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 09 Eylül 2004 22:29 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj BlackRose tarafından 09 Eylül 2004 22:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yuh dediğim post ta sinirle cevap verdiğini düşünüyorum.
Sana kasıtlı bir haraket yok. Terbiyesiz birşey demedim. Yanlış anlıyorsun.

Bu arada kazadan sonraki götürme görüntüleri olan vidyomu bulamıyorum
cd lerin arasında bir yerdedir
diğer 2 sinin linkleri hazır
eğer 3. sünü bulamazsam sadece 2 sinin linklerini vermek zorunda kalacağım[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Sosyal ağlarda paylaş

arkansis biraz abartmışsın tepkini, haklı olabilirsin ama hatalı biri varsa sensin ne yazık ki.. Dediğin doğru senna o virajda direksiyonu çevirip aracı döndürmek için sonuna kadar uğraşıyor ama williams'ta yapılan direksiyon mili kaynağı kırılmasıyla araç pist dışına sürükleniyor diye hatırlıyorum ben.. DC deki biraz saçma bi mantıktı, görüntülerle çelişmekteydi anlatılanlar..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...