NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 AhahahahAHAHA!! Fıkralar güzel ya :D[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: TURBOFURKAN, 03 Temmuz 2005 03:02 tarihinde demiş ki: Bunlar çok belaltı espriler dolayısıyla Avrupa birliğine girmeye hazırlandığımız şu günlerde bir Avrupalı şu iğrenç fıkralarımızı okusa cümle aleme rezil kepaze oluruz. Senin açtıgın topic belüstü öyle mi ?[signature][hline]Level 32 Karus Mage [Xigenon] Ultima online Sphere serverimiz yakında sizlerle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: TURBOFURKAN, 03 Temmuz 2005 03:02 tarihinde demiş ki: Bunlar çok belaltı espriler dolayısıyla Avrupa birliğine girmeye hazırlandığımız şu günlerde bir Avrupalı şu iğrenç fıkralarımızı okusa cümle aleme rezil kepaze oluruz. Çok lazımlardı sanki, peh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 1. daha iyi diğerlerinden[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 haha güzelmiş : )[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 fıkralara bi gülemiyorum ben ya :([signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 2 fıkrada çok güzelmiş. Ama bence TUBOFURKAN 'nın yorumu daha güzeldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: TURBOFURKAN, 03 Temmuz 2005 03:02 tarihinde demiş ki: Bunlar çok belaltı espriler dolayısıyla Avrupa birliğine girmeye hazırlandığımız şu günlerde bir Avrupalı şu iğrenç fıkralarımızı okusa cümle aleme rezil kepaze oluruz. hiçte böyle bi durum sözkonusu değil, orda cinsellik mevzusu ayıp karşılanmıyor, kusura bakmayın bu tabirim için ama orda kimin eli kimin cebine belli değil doğruyu söylemek gerekirse, aksine öyle bir toplum bilincine sahip olmayıpta, böyle fıkralara sahip olduğumuz için mutluyum. ayrıca bi arkadasın dediği gibi bencede cok gerekli değil. fıkralara gelince cok beendim :-)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: TURBOFURKAN, 03 Temmuz 2005 03:02 tarihinde demiş ki: Bunlar çok belaltı espriler dolayısıyla Avrupa birliğine girmeye hazırlandığımız şu günlerde bir Avrupalı şu iğrenç fıkralarımızı okusa cümle aleme rezil kepaze oluruz. Asıl komedi olan bu!:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyRootS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 abi seni zorla buraya sokup gül die kastıran yok sen aaaa çok ayıp dşceksen girip okumazsın olur biter[signature][hline]Death is in love with me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ben fıkralardan çok su turbo olucak fake e ciddi ciddi verilen cevaplara guluyorum daha komik.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 O fıkranın değişik versiyonu var Aynı hikaye ama kadınını cinsel organını iğne iplikle dikiyolar adam geliyo "karıcım naptın sen" diyo - Bu da bişimi çık yukarı ananı makineye çekiyolar diyo =)[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ehi bende bi tane c*p ediyim =) Bu fikrayi bi kac sene önce okudugumda ,ailecek karnimiza kramflar girmisti de ,simdi o kadar komik gelmedi yinede.. BICIR KAÇ Bir gün bir kişi davet edildiği yemekte masa başında gaz çıkarmak ister ama çok utanır. Kendini biraz sıkar. Bir yandan da evin sahibinin köpeğine yemek vermektedir. Köpek tam ayağının yanında masanın altında yatmaktadır. Dayanamaz ve biraz kaçırır. Ev sahibi: -- Bıcııııır! der. Adam köpekten şüphelendiler diye sevinir ve bir daha gaz kaçırır. Ev sahibi yine; -- Bıcııııır! der. Adam artık iyice cesaret toplar ve kendini rahat bırakır. Büyük bir sesle yellenir ve ev sahibi: -- Bıcır kaç sıçacak!!, der[signature][hline]Hold me near, unravel the stars As I speed through the heavens Speed through the night For you are my blade and my rope You are my Lethe..You are my own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Çok kötü be.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Adamın birisi birgün askere gitmiş. Askerde iken karısının hamile olduğunu öğreniyor ve çok seviniyor. Hemen bir mektup yazarak "Karıcığım çocuk doğduğu zaman bisiklet geldi" diye mektup yaz diyor bunun üzerine aylar geçiyor, çocuğun doğum günü geliyor ve bir kız çocuğu meydana geliyor. Kadının Kocasına yazdığı mektupte ise "Bisikler geldi pompası" yok yazıyor. :)[signature][hline][b]Dün Gitti Yarın Gelmedi "Anı" Yaşayalım... Amor a.k.a Pawliger Pawliger Of Asgard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Anlamadım. Cümleyi yazarken hatamı yaptın ?[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: Loli-pop, 03 Temmuz 2005 01:19 tarihinde demiş ki: bi tane daha gzl bişey.. Bir escinsel spor arabasiyla yolda giderken bir kavsaga gelir. Karsi yoldan hizla gelmekte olan bir kamyon arabasina carpar, carpmakla da kalmaz arabanin on kismini tamamen parcalar. Escinsel arabadan iner ve sinirli bir bicimde kamyon soforune cikisir: -"Arabami mahvettin farkinda misin, senin sucun. Bunu odeyeceksin." Kamyon soforu umursamaz bicimde yanit verir: -"..arramı ye !.." Escinsel yanitlar: -"Hayir hayir, boyle tatli sozlerle beni kandiramazsin. Ben arabamin tamir parasini istiyorum." bu supermiş :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Yalnız fıkralar güzel de, haberiniz olsun belaltına fazla dalarsanız bayağı bi tartışma çıkar...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: Aegean, 03 Temmuz 2005 12:13 tarihinde demiş ki: said: TURBOFURKAN, 03 Temmuz 2005 03:02 tarihinde demiş ki: Bunlar çok belaltı espriler dolayısıyla Avrupa birliğine girmeye hazırlandığımız şu günlerde bir Avrupalı şu iğrenç fıkralarımızı okusa cümle aleme rezil kepaze oluruz. hiçte böyle bi durum sözkonusu değil, orda cinsellik mevzusu ayıp karşılanmıyor, kusura bakmayın bu tabirim için ama orda kimin eli kimin cebine belli değil doğruyu söylemek gerekirse, aksine öyle bir toplum bilincine sahip olmayıpta, böyle fıkralara sahip olduğumuz için mutluyum. ayrıca bi arkadasın dediği gibi bencede cok gerekli değil. fıkralara gelince cok beendim :-) Hahaha, adam ciddi ciddi yorum yapmış ya :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 hahahs ilki komikti[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 bi tane daha gzl fikra.. Adamin biri evine gelir ve posta kutusunda telefon faturasini görür. Bir bakar ki 3 milyar küsür lira fatura. Beyninden vurulmusa döner. Hemen ayrintili fatura ister. Fatura gelir. Aranan bütün numaralar adamin arkadaslarina ve dostlarina aittir. Adam : -"Bu nasil olur? Ödeyecegiz mecburen" der. O sirada gözü papaganina takilir. Bir an tereddüt eder. -"Yok canim hayvancagizin günahini aliyorum" der içinden ama süphe de devam etmektedir. -"Ya yapmissa", "Yok, yok yapmamistir...." Gece papagani gözlemeye karar verir. Papagan kafesinden çikar ve telefonun basina gidip rehberi açar, adamin arkadaslarini tek tek arayip saatlerce konusmaya baslar.Adam sinirden çildirmis bir sekilde papagani yakalar ve kanatlarindan duvara çiviler. Papagan çarmiha gerilmis bir vaziyette duvarda asili kalmistir. Adam sinirle papagani azarlar; - "Bir hafta burada asili kal da aklin basina gelsin. Çek bakalim cezani !" Adam gider. Papagan bir bakar karsi duvarda çarmiha gerilmiş Isa durmakta. Hemen muhabbete koyulur; - "Birader sen ne kadardir buradasin?" - "2000 yildir buradayim" der Isa. Papagan hayretler içinde kalmistir; - "Ohaaaa!.. Nereyi aradin lan öyle?"[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Loli-Pop çok iyiydi :D[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 sonuncu süper :)) [Bu mesaj Mirage tarafından 03 Temmuz 2005 21:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 bu da çok güldügüm bi fıkralardan biri... bir zenci ile bir beyaz batan bir gemiden birkaç parça eşyayla kurtulmuşlar.Aradan bir iki ay geçtikten sonra, sex yapamamaktan bunalan iki adam bu işi aralarında halletmek istemişler.beyaz olan ama önce ben yaparım ne de olsa sen zencisin ve seninki büyük demiş.ve zenciyi bir güzel domaltmış tam sokacakken zenci kafasını çevirip beyaz adamın elindeki küçük kremi görmüş ve ne olduğunu sormuş.oda yahu uzun süredir sex yapmıyoruz vazelin kullanayımda rahat girsin demiş.beyaz işini bitirdikten sonra zenci bir güzel domaltmış beyaz adamı tam sokacakken bu sefer beyaz adam zencinin elindeki şekeri görmüş ve ne olduğunu sormuş.zencideki cevap ise aynen şöyle.VİCKS VİCKS CİğERLERİN FERAHLAR.......[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 oy iyi güldüm :)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar