Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hangi fast food?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
burger king.alevde ızgara yapıyor adamlar.hiç olmazsa mcdonaldsdan daha sağlıklı.mcde içinde yiyeceklerın kızartıldığı yağların kaç gün boyunca arka arkaya kullanıldığını biliyormusunuz?ya da o yağın daha uzun süre dayanması için içine hangi kanserojen maddelerin atıldığını?neyse bilmeyin daha iyi hiç olmazsa yerken mideniz bulanmaz...[signature][hline]Yukarda yazılan tüm saçmalıkların telif hakları yazan salağa aittir.Yazardan izin alınmadan quote edilmesi, editlenmesi veya silinmesi halinde bu eylemleri gerçekleştiren kişiye yazar çok pis Beddualar edecektir.Bedduaların işlememesi olasılığına karşı yazarın bu eylemi gerçekleştiren kişiyi h3kl3m3 hakkı saklıdır.Copyright @ 2001, PUMA.
Mesaj tarihi:
burger king ve kfc. amaaaa yine de kebap rulzzzzzzzzzzzz[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına
Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?

Mesaj tarihi:
Bızım Arka Kahvenın onundekı tutkuruk koftecısı kulakalrı cınlasın halıl amcanın[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 01 Haziran 2004 06:33 tarihinde demiş ki:
not: kentucky fried chicken'a kafam girsin.. Hem çok pahalı, hem de acı yapıyor adamlar.. Hadi acıya rağmen gidip yiyceksin, 3 tane buda 15 milyon mu ne veriyorsun.

lan espirisi o zaten
acı acı seviyoruz biz
oyşşşşş misssss
fiyatı fazla ama ossun
baharatlı baharatlı[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
kentucky de walla ben doyuyorum hatta yiyemiyorum bırakyorum ehe
nese

mc
pizzahot
kfc
burger[signature][hline]

[Bu mesaj Diablo tarafından 01 Haziran 2004 13:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kokoreçci Osman :)[signature][hline]
_o_ _o_ _o_ _o_
..| ....|.....|.....|
./ ./ ../ ../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..

Mesaj tarihi:
Ankarada sakarya caddesinde Profesör adlı kokoreççinin üstüne tanımam. Ne şampiyon ne atatürk orman çiftliği nefret ettiğim kokoreçi aş erdiricek duruma getirdi profesör.
Mesaj tarihi:
1- pizza hut
2- burger king
3- mcdonalds
4- çin restoranı (wonton uslü karides mi ne vardı züper)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Mesaj tarihi:
bone abi o nası mesaj öle..

"hem acıya rağmen yiyeceksin hem de para vericeksin.." acı sevenler için yapmış olmasınlar onları yoksa :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Mesaj tarihi:
walla bone arada bir menü alana kincisi bedava kuponu veriyorlar o zaman normal fiyata geliyor :)

ama bir dsüre sonra bir oturuşta 10 tane hotwins insano kesmiyor...

bir ara bucketlardan alacam böle kova dolusu[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Mesaj tarihi:
Rumelinin önündeki fast servis yapan balık ekmekci :)[signature][hline]
Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki:
Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin.
Mesaj tarihi:
BURGER KING!
mükemmele yakın.
KFC çok pahalı oluo ve doymuom ya! :(
bi de PATSOS fena değil :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
bence pizzahut

bi 15 milyon veriyom. servis olduğu için 2 tane büyükj boy pizza alıyorum. biri beleş oluyo sadece bi tanesi için ödemiş oluyosun . 2 büyük boy pizza ile de rahat rahat doyuyom yani.[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki:
git elini yıka. !!!
Mesaj tarihi:
Fast Food dersek Kfc .. PizzaHut ve Little C. derim gerisi gereksiz bir KAZİK(tamam bunlarda ucuz degil ama en azindan doyuyorsunuz yedimi bisiler).......[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle ....
Mephisto D'loethe

-Bitmeyen sarki istiyoruz !!!
Mesaj tarihi:
be nu me
bereket
tek büfe

yatıl ıadam bunları sever tabi :)[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....

blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
kodurtma noktaya
Mesaj tarihi:
said:
Aket-Atum, 01 Haziran 2004 16:21 tarihinde demiş ki:
be nu me
bereket
tek büfe

yatıl ıadam bunları sever tabi :)

aket nerde abi buralar. okul cıkısı gideyim bigun?[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki:
git elini yıka. !!!
  • Yeni Oluştur...