MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 en çok sewdiğiniz fast food restoranı hangisi? 1- mcdonalds 2- burger king 3- kentucky fried chicken 4- pizza hut 5- dominos pizza 6- çin lokantaları (nerden aklıma geldiyse) not1: en ünlü restoranları yazdım. kristal büfe, barış büfe, şöhretler gibi yerleri yazmayın dalga geçer gibi not2: geleneksel fast food (a.k.a simit sarayı, börek kalesi vsvs..) zamazingoları da ankete dahil deil yazmayın[signature][hline]a.k.a "bay bomba" [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 01 Haziran 2004 01:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Arby's[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Arby's favorimdir (bif en çedar) sonra bir de mcdonald's[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 24531 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 burger king dominos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 2-5-3=1-4-6[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Madem sıralama yapıyoruz kfc pizza hut dominos[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... [Bu mesaj Chemical tarafından 01 Haziran 2004 03:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 kfc pizza hut dominos[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 ehehe ildeniz abim kfc sevmicekde ne sevicek:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 arby's güzeldir de. doymadığım bir menüye 9 milyon vermek koyuyo[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 ankara sakaryadaki hosta döner hehe et döneri güzeldir (büfe değil bura bu arada böle dönerciler zinciri gibi bişey her yerde var ankarada) [Bu mesaj EagleEye tarafından 01 Haziran 2004 03:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 tabii ki beşiktaş'da ki damak :)[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 al işte[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Pizza Pizza Sultanahmet kötecisi mmm war baya yaw... ama yemeyin :P Fastfud şişmanlatır ona göre...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 tabi mumiyede katılıyorum konyadaki vazgeçilmez yemek kaynağımız pizza pizza hehe ayrıca hemne otogarın orda bi etliekmekçi var orasıda zamanında her daim beslendiğimiz yerdi(büfe diil buralar :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 ehe yemek yiceksen dışarda,iyi bir lokantaya gitcen... yok atıştırıyım geçiyim dersende,bir ekmek arası-ayran... olmadı,etliehmek yada mevlana yaptırıp yumulcana köşeye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 yok abi adam gibi yemek yiyeceksen annenin yemeklerini yiyeceksin ötesi kesmiyor hehe baydım ben 2 senedir bu arada pizza hut derim ben pizza olayında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 O çok çok büyük ihtimalle Pizza Plaza dır genelde gözden kaçan bi ayrıntı oluyo ama Pizza Pizza da olabilir tabi..[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 1- subway: hastayım subway'e, hastayım resmen.. Susamlı ekmek çok severim var orda. Pizza sub ve eritme peynirli, susamlı ekmekte yiyceksin. Eritme peynirli için marul, zeytin ve domates koydurcaksın, soğuk sandviç gibi, ama susamlar da ekstra tat katçak.. Pizza sub da çok güzel. Bir sürü salam felan koyuyorlar, mis gibi tadı oluyor.. Kurabiyeleri ayrı bir lezzet. Gidince en azından 2 tane yiyorum kurabiye.. 2- pizza house: pizza hut'tan ucuz ve daha büyük. güzel de pizzaları 3- mcdonalds: mcchicken, mcflurry, mcturco felan var şahane şahane.. gidip yiyesim geldi. 4- pizza hut: eve servisler kötü de, gidip restoranda yersen adamlar çok daha iyi pizza yapıyor restoranlarda.. kaşarı böyle akıyor resmen, deli bişi.. 5- tadım pizza: buranın da pizzaları çok güzel. üstteki kadar olmasa da.. spagetti ve salataları da ayrı bir hoş. not: kentucky fried chicken'a kafam girsin.. Hem çok pahalı, hem de acı yapıyor adamlar.. Hadi acıya rağmen gidip yiyceksin, 3 tane buda 15 milyon mu ne veriyorsun.[signature][hline]geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 pizza hut'ta yemek yiyen birisi kfc'nin fiyatlarına laf ediyorsa bu işte bir terslik var demektir. ben 10-11 milyona gayet de güzel doyuyorum kfc'de. ama pizza hut veya dominos'da 1 orta boy pizza 14 milyondan başlıyo...[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Pizza Hut gerek ortamı olsun gerek malzemesinin oranı olsun beni pek hoşnut bırakmıyor bu aralar. Tadım Pizzaya bu aralar değişmem pizza hut'ı. Burger King Tadım Pizza Mc Donalds Pizza Hut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 pizza hutun neresi fast food be yarım saatte geliyor piza restorandayken nerdeyse[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 1)Dominos Pizza 2)Kfc 3)burger king Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Ben acılı adana yapılmayan, yanında acılı ezme ve ayran olmayan yere restorant demem :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 ehe pizza hut süperde göbegimi büyüttü alçaklar o yuzden bayadır ugramıyorum burger i mc donals a tercih ederim ama şuda bir gerçek burger ın hamburgerleri mc donalds ın patatesi süper çin restoranına gidiyorum bayadır galeriadaki oglen saatlerinde acık büfe sınırsız yemek 8.5milyon 15 çeşit yemek ouyor bi 7-8 çeşidini baya severek yiyorum süper hem kilo yapmıyor dier fastfodlar gibi hemde tadı çok iyi :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar