Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hangi fast food?

MrBomb

Öne çıkan mesajlar

en çok sewdiğiniz fast food restoranı hangisi?

1- mcdonalds
2- burger king
3- kentucky fried chicken
4- pizza hut
5- dominos pizza
6- çin lokantaları (nerden aklıma geldiyse)

not1: en ünlü restoranları yazdım. kristal büfe, barış büfe, şöhretler gibi yerleri yazmayın dalga geçer gibi

not2: geleneksel fast food (a.k.a simit sarayı, börek kalesi vsvs..) zamazingoları da ankete dahil deil yazmayın[signature][hline]a.k.a "bay bomba"

[Bu mesaj -MrBomb- tarafından 01 Haziran 2004 01:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Madem sıralama yapıyoruz
kfc
pizza hut
dominos[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...

[Bu mesaj Chemical tarafından 01 Haziran 2004 03:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe ildeniz abim kfc sevmicekde ne sevicek:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

1- subway: hastayım subway'e, hastayım resmen.. Susamlı ekmek çok severim var orda. Pizza sub ve eritme peynirli, susamlı ekmekte yiyceksin. Eritme peynirli için marul, zeytin ve domates koydurcaksın, soğuk sandviç gibi, ama susamlar da ekstra tat katçak.. Pizza sub da çok güzel. Bir sürü salam felan koyuyorlar, mis gibi tadı oluyor.. Kurabiyeleri ayrı bir lezzet. Gidince en azından 2 tane yiyorum kurabiye..
2- pizza house: pizza hut'tan ucuz ve daha büyük. güzel de pizzaları
3- mcdonalds: mcchicken, mcflurry, mcturco felan var şahane şahane.. gidip yiyesim geldi.
4- pizza hut: eve servisler kötü de, gidip restoranda yersen adamlar çok daha iyi pizza yapıyor restoranlarda.. kaşarı böyle akıyor resmen, deli bişi..
5- tadım pizza: buranın da pizzaları çok güzel. üstteki kadar olmasa da.. spagetti ve salataları da ayrı bir hoş.

not: kentucky fried chicken'a kafam girsin.. Hem çok pahalı, hem de acı yapıyor adamlar.. Hadi acıya rağmen gidip yiyceksin, 3 tane buda 15 milyon mu ne veriyorsun.[signature][hline]geek
Sosyal ağlarda paylaş

pizza hut'ta yemek yiyen birisi kfc'nin fiyatlarına laf ediyorsa bu işte bir terslik var demektir.
ben 10-11 milyona gayet de güzel doyuyorum kfc'de. ama pizza hut veya dominos'da 1 orta boy pizza 14 milyondan başlıyo...[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Sosyal ağlarda paylaş

Ben acılı adana yapılmayan, yanında acılı ezme ve ayran olmayan yere restorant demem :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ehe pizza hut süperde göbegimi büyüttü alçaklar o yuzden bayadır ugramıyorum
burger i mc donals a tercih ederim ama şuda bir gerçek
burger ın hamburgerleri
mc donalds ın patatesi süper

çin restoranına gidiyorum bayadır
galeriadaki
oglen saatlerinde acık büfe sınırsız yemek 8.5milyon
15 çeşit yemek ouyor bi 7-8 çeşidini baya severek yiyorum süper hem kilo yapmıyor dier fastfodlar gibi hemde tadı çok iyi :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
irc.quakenet.org // #gecevardiyasi
Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...