Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Raidlerdeki son pişmanlık

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Askerde de durum böyledir, alt tertipken beni çok dövdü ipneler, bende üst devre olunca altımı dövüyorum :) Peki güzel kardeşim sen dövmesen de bu zincir bir yerinden kırılsa fena mı olur :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Ehehe abso bizde dövdük biliyoruz orasını da burada ilerler en azından dimi güzel kardeşim ;)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

dün crossroad a raid yaptık... 38 kişi falandık yabancı adamlar kurdu.. ilk 15 dakika süperdi... geleni gideni kaçanı ucanı.. sonra dogudan ve batıdan bi gurup geldi.. kestik kesildik.. geri donup reslendik.. bi baktık kuzey güne dende suru geliyor.. bizde 2 lvl 60 vardı.. hordelerin %70 i 60 idi ve en az 200 adam vardı etrafımızda.. bizde eve donme vaktı oldugunu anlayıp hemen yusuf mode on yaptık..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

geçende bir arkadaşımız ashenvalede gankleniyorum diye yardım istedi guild olarak yani o an online olanlar ashenvale e gittik birkaç elf kestikten sonra astranarı olduğu gibi temizledik eskiden beni 100 kez kesen o guardları ikişer ikişer kesmek müthiş bi duygu hehe[signature][hline]FOR THE HORDE
FOR THE HAMMERHEART
Disaster Orc Shaman
Disappear Undead Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

abso sen gittikten sonra undercity'den 1-2 saat daha devam ettik, sonra raidlerin neredeyse hepsi dağıldı 20 kişi filan kaldık. (yarısı bile 60 değildi bu grubun hep 40-50 arası) dedik napalım hadi çılgınlık yapalım, bindik zepline gittik orgrimmar'a! orada da girdik şehire lakin bakıyoruz bakıyoruz, kimsecikler mani olmuyor bize. 2-3 tane 18-24 filan geldi seyrediyor bizi. neyse bu sefer az kişi olduğumuzdan kimse civlere dalmamayı becerebildi. (gerçi bir kere yaptılar onda da uzaktan flagged açmayı yemeyen 60'lar daldı) bir de lvl 40-45 adamlar hiçbişi yapamıyor guardlara, elite guardları dövüyoruz bu arada horde 60'ları lvl 62 elite high warlord'un yanına toplanmış böyle seyrediyor civ keselim de guardlar zergleyince dalsınlar diye. nitekim de öyle yaptılar, neyse sonra herkes gitti pope ile ben kaldık, demin high warlord'un poposundan ayrılmayan 60 şamanlar, rogue'lar bu sefer aslan kesildi. neyse onları da arada kestik 3 tane tane alliance gelmişti 60 tekrar şehre kaçtılar sayıları denk hatta fazla olduğu halde. ceset başında kamp kurdular öyle 5-6 kişi ganklediler filan, (bütün akşam 200hk'ye 5-6 sefer öldüm, bunun üçü corpse campten, ikisi guardlardan, biri de teketek ya da ikiye bir kapışmada) en sonunda ne yaptım:

şaman, rogue, mage, hunter vardı, ben bunların üzerine atla koştum, indim ayraniç şamana /hi çektim, o da kamyonundan indi şokladı purgeledi kafadan daldı, ben /dance yaptım bunlar 3 kişi vuruyor şokluyor ben dance yapıyorum, hp %15 kalınca çektim shield'i, bastım HS'ye, animasyon sırasında bir de /bye, /rude, /moon'ladım ayraniç şamanı, (bir kere denkken çıkmadı takımlar hep uzaktan seyretti kendileri 3-4 katına çıkana kadar sayıları :-p) pope da stealth ile kahkaha atarak seyrediyor bunu çok komikti, Allah ne verdiyse vuruyorlar ellerinden kaçıracaklar diye.. :-)

napalım bizim 15sn cooldown'lı earthbind'ımız yok ama 1 saat cooldown'lu shield+HS'miz var.. :lol:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 06 Temmuz 2005 11:32 tarihinde demiş ki:
Dün Xroadsta bişiler var diye duyduk atladık gittik.

yol gecen hani oldu zaten xr . senin ne isin var kardesim xr da kapi onumu orasi ? horde iyice tokat oglani oldu ahahah

kendimden dusuk lvl allied goreyim kesecem diyorum her seferinde ama elim gitmiyor bir turlu . bir gun bende yapacam ama bi 60 olayim ironforge un onundeki koruda lvl 4-5 lere dalicam . 1 kere olsun yapmak lazim di mi ?[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

lvl ?? adamlar tarafından öldürülmek çok sinir olduğum birşey çünkü adamın karşısında hiçbir şansım yok. Ama etrafta gördüğüm shamanları (level 1 bile olsa) gözünün yaşına bakmadan öldürüyorum :) Çünkü gıcık oluyorum![signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
WoW:
Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 07 Temmuz 2005 13:26 tarihinde demiş ki:
server farki tabi sam in anlattigi . bl de o kadar kotu degil durum :D

yahu nasıl kötü değil, önceki gün staghelm'i öldürdüler. güya nüfus oranı bozuk diyorlar ama pek de öyle görünmüyor her nasılsa..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

benim başıma da şu şekilde olaylar geliyor. mesela bir yere gitmişim grind yapıcam, benim levelım da bir eleman hemen /respect /bow yapıyor. iyi diyorum bende ellemiyorum beraber takılıyoruz uzaktan uzaktan. sonra yanına başka bir arkadaşı geliyor ve ben mob ile uğraşırken bana attack veriyor. eh ne oluyor ben ölüyorum daha sonra gidip ikisinide rahat bırakmıyorum.

:)[signature][hline]mesela beş *oky
Sosyal ağlarda paylaş

ha bu arada biz pve sunucusundayız tabii, yoksa gidip 60 halimizle xroads'daki 15'likleri keserek vakit geçirmiyoruz. yanındaki 60'a güvenip flagged hale gelenler zaten razıdır kesilmeye, en güzel yöntem de bu. içim de rahat oluyor, kaç tane lvl 15-20'likler flagged olmuyor işlerine bakıyorlar, onlar rahat benim vicdanım rahat..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 07 Temmuz 2005 15:57 tarihinde demiş ki:
pvp den pve ya char tasimak var mi ?

gelecem kesecem absolutla sam i ehehe

ciddi ciddi soruyorum ama var mi yok mu ?

peh yeni char acin

gerci nerde o yurek pvp serverindan gelipte pvede yeni char acabilecek
hele arcane ve tayfasi hayatta yapamaz

yerseniz :P[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..

[Bu mesaj Popeye tarafından 07 Temmuz 2005 17:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

siz şamanları 60'layana kadar biz tepeden tırnağa mor oluruz, bizi kesemeyince "paladin overpowered nerf pliz" diye başlık açarsınız, aman gelmeyin.. :-p

ama arkanumon'u kesmeden şu oyunda içim rahat etmeyecek hehe[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hammerheart, 07 Temmuz 2005 10:19 tarihinde demiş ki:
pis adamlar 43üm diye Darnassus raidine almadılar beni :D
FOR THE HORDE
FOR THE HAMMERHEART
Disaster Orc Shaman
Disappear Undead Rogue

o_O...[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...

[Bu mesaj Disappear tarafından 08 Temmuz 2005 02:44 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Disappear tarafından 08 Temmuz 2005 02:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...