Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bayılana selam? Bak oda olabilir aslında, Hoş adam kododan indikten sonra elamanın tipi öle muhteşemdiki kendimden geçmiş olabilirim.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Cuce, 06 Temmuz 2005 15:09 tarihinde demiş ki: bayılana selam? Bak oda olabilir aslında, Hoş adam kododan indikten sonra elamanın tipi öle muhteşemdiki kendimden geçmiş olabilirim. bence arkasından 4-5 tane lvl 60 rogue gozuktu tekrar kayboldu... wariorda topuk yaptı :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 acımak yok mhaha. hatta bi laf vardı "acıma yetime hede dede" diye. ne güzel demişler :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 saeros'daki gaz kimsede yok zaten bu oyunu oynayan, adam clip rangeden horde gorunce uzerinde mobla kosuyor adama. :p[signature][hline]otkell lvl60 orc warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 esas üzerinde 2 mob ile yanımdan geçerken "level 60 oldum allah oldum"cu bi warlock saldırmıştı ruins of andorhal'da. level 56 mage olarak hakettiği şekilde yeri öptürmüştüm :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - faking nuub! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 herzaman dediğim gibi pvp sunucusu, o adamda oynadığı yeri biliyo, onun için ölünce refleksiv olarak laf etsede sonuçta durumun bilincinde, acıma, sonra gank yiyince "ulan ben kesmiyom bunlar böle dahada durursam!" şeklinde gaz olup sonra gene kesmeyip sonra gene ölünce vs vs kısır döngüye girmek kötü oluyo benim gibi :P düşük lvl muhabeti olmuşken, önümde hide rogue ööle bana bakarken görünce çok gülesim geliyo. bazen görmeden geçiyom bazen fear atıyom bi daha dönmüyo falan güzel şeyler bunlar, yapmak lasım :D[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yok artik direk gordugumde olduruyorum dun oyle 2 kisiye saldirmadik aradan piti piti vurdu veletler eheh aslinda en guzeli o dusuk level oyunculari gorunce bizdeki dusuk levellara haber vereceksin nasil coskulu saldiriyorlar gormen lazim abso eheh[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bide şey ikilemlerinde kalıyorum bazen, ashanvale de mesela bi lvl30 işte başka bi 30 a saldırıyo, horde yardım istiyo, şimdi dalsam bi, dalmasam bi, böle arada kalıyom bazen, sonra cheer çekip kesiyorum işte üzülüyom bazen :P[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 hehe dün beni 1 kere kurtardılar öyle. Yani grubun ortasında kalmışm bir anda bir suru ufak lvlın tam off be ölecez acı çeke çeke derken yerden bitti bizim ufaklar kurtardılar hehe.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Bi an goruntu aklıma geldide, cullanmış Orc'u undeadi trollü bi cucenin önüne, vuruyolar vuuryolar elleri acıyo falan zırha geldikce ama böle 1000 kişiler sakalını falan cekiyolar cücenin, sorna arkadan gnomelar humanlar falan geliyo, ellerinde club falan var sabanını kapan gelmiş, dokunmayın ona falan diye giriyolar olaya. hehe komikmiş.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 :) halk ayaklanması oldu o :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 düşmanınıza acımayın , çünkü oda size acımayacak[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 honor point veriyosa yada raid falan yaplıyosa keserim low levelları ama yolda görsem bırakırım garibanı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Absolut, 06 Temmuz 2005 11:41 tarihinde demiş ki: N,njalıkta dalacağın adama sen karar veriyorsun yani dusuk ise dusunme fırsatın var ama ranged olunca adamı gormenle saldırman arasındaki zaman 1 saniye var yok, tabe bu 1 saniyede adamı tıklamaya ugrasmakla geciyr LvL kontrolu yapamıyorsun. ninjalikla adam kesmenin alakasi yok =) ninja = mesela mage ringi cikti epic ama roguesun BoE direk satmak icin rolluyorsun yani birinin ihtiyaci varken direk aclik icin item alma[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Ninja master loota seçip tüm itemları lootlama diye biliyorum ben. Senin dediğinin pirate olması lazım.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 PvP realm için o kadar sıradan bişeyki bu abso, değişik gelmedi :P[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW: Shab, Tauren Shaman of Warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Merhametten maraz doğar adam savaş alanına girmişse öldürceksin lvl 1 yada 60 farketmez[signature][hline]Lok'tar ogar For The Horde Wolfsore Lvl 60 Orc Shaman Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 valla bende 24 um dun agzımın tadına vara vara ıkı tane lvl 18 elf pisliği kestim.Nihahahaahaha hep onlarmı ganklicek[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Dün de çok pişmanlık çektim :) Saat 2 gibi hobareyy UnderCity basacaz diye yell geçti. EE hobarey diyince işi gücü bıraktık IF toplanmaya başladık. Yaklaşık 2 raid grubu adam toplandı kısa sürede. Neyse buluşma yerlerine falan karar verildi silahlar bilendi yola çıkıldı. UC girişi tekrar buluşuldu ve bismillah denilip içeri daldık. Benim UC ilk gidişimdi o yüzden turistik bir anlamı da vardı :) Neyse Asansörlere kadar sorunsuz geldik. Asasör olayını bilmediğimiz için :) ufak aksaklıklar oldu tabi ama hep beraber alta inmeyi becerdik. Esas curcuna doğal olarak bu noktadan sonra başladı. Malum TM tayfasıda bizimle olduğundan içeride civilianları kestiler ve milyorlarca guard raidimize katıldı ve sonuç malum. Neyse dışarıda tekrar toplanıldı fakat bu sefer hordelarda toplanmışlar ve buluşmaya gelen Allyleri kesmeye başlamışlardı. Son karar mezarlıkta toplanıldı ve akına devam edildi. Bu sefer önce girişte biraz intikam aldık ve bizi kesenleri tokat manyağı yaptık. Sıra demin beceremediğimiz asansörden inilen ve diğer bölümlerdeydi. Gene asansörden indik ama bu sefer biraz daha bilinçli ilerlerken beklenen oldu ve guard amcalar gene üzerimize aktı. Tektat asansorden üst kata çıkıp bu kısım ve girişi elimizde tutmata karar verdik. Bundan sonrası çok çok keyifli idi. Asasörden yukarda ve dışarda guardlarda olmadığı için pek keyifli çarpışmalar oldu. Hordeların ciddi sayıda rogueu vardı ama pek bişi yapamdılar bu noktadan sonra çünkü grup genelde beraberdi. Yaklaşık 1 saat kadar herhalde UC giriş ve taht odası Ally tavla mekanı oldu. Asansörler zaten malum çıkan flagged ise aşağı sadece cesedi geri gidiyordu. Bu arada gene low Llv hordelar güme gitti ama bu sefer geçen sefer gibi pek üzülmedim çünkü evlerini korurken öldüklerinden şehit sayılırlar, biz sevaba girdik yani :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 pis adamlar 43üm diye Darnassus raidine almadılar beni :D[signature][hline]FOR THE HORDE FOR THE HAMMERHEART Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 düşük lvl görürseniz bana haber verin paladinimle gelim:P[signature][hline]WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue Sardokar-Human-Paladin DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Absolut, 07 Temmuz 2005 10:12 tarihinde demiş ki: Bu arada gene low Llv hordelar güme gitti ama bu sefer geçen sefer gibi pek üzülmedim çünkü evlerini korurken öldüklerinden şehit sayılırlar, biz sevaba girdik yani :) hahah süpermiş :D[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Level 16 Horde Shaman'ım ile 10'a yakın hk var zira ne zaman bir ally görsem allah allah nidalarıyla berserk modda dalıyorum. Genelde çizik atamıyorum vatandaşlara ama olsun bazen başka hordelarda tepesine binmiş oluyor bizde nasipleniyoruz :D Tek sorun karmaşa olduğunda ilk atılan aoe ile ölüyorum :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert1014 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bi zamanlar ben newbie iken beni çok kesiyorlardı bu yüzden bende lvl farkı bakmaksızın adamı kesiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Pve serverın bir başka güzelliği de flagged olan hak etmiştir deme şansımız. Bu arada insanı huylandıran birkaç noktaya da değineyim. Mesela taht odasında göbek etıyoruz tam o sırada 4-5 tane horde mage flagged halde değillerken gelip yanımızda durunca insan doğal olarak huylanıyor yani hepsi birden dalarmı vs vs diye ama öyle birşey olmadı :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar