syh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 enteresan olur 23 ank bekar aşşa yukarı 16 yaşımda başladım rpg ye, ad&d oynadık haliyle. 18 den itibaren de vampir veya generic oynuyorum. mage hakkında çok az tecrübem var, ama genel sisteme aşinayım. zaman ayarlayabilirsek oynarım. skype güzel bişi. mikrofon mevcut, adsl 256.[signature][hline]zeki, çevik ve ahlaksızım.
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Ben oynarım. 14 yasımdan beri mi ne frp oynuyorum soyle ya da boyle, iki yıl ara verdim lise2-3te ama aynen devam ettim oss bitince. Mage hic oynamadım ama sahsen toplulugumde (odtu bkft) her cuma gunleri oynanan sahane bi mage oyununu kacırmamaya calıstım. Bi de merak sarıp karıstırdım kitaplarını oynamak isterim acıkcası =) WoD'da cesitli oyunlar oynadım oynattım o konuda bi sıkıntım olmaz. Zaten bi yıl boyunca WoD kitapları okuyorum bulabildigimce. Mikrofon mevcut, msn skype bana uyar acıkcası. 19 İstanbul/Ankara bu arada Edit: Su anda istanbul ama eheh [signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... [Bu mesaj Venator tarafından 07 Temmuz 2005 02:03 tarihinde değiştirilmiştir]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 0[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 zamanında gayet hos bi mage karakter yarattıydım ama dm saolsun o oyuna bi türlü baslayamamıştı. varım ben bu işe[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Tamamda ben Dwarf warrior olup elimede two handed balta alıcam.[signature][hline]Beş Hececiler
OneWayStreet Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 world of darkness vampire ile ilgili biişiyi olan gelsin yardim ederim[signature][hline]if you dont ask me out to dinner I dont eat
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Yıllardır FRP oynuyorum. Olmuştur 5-6 yıl kadar. d20 sisteme fazlasıyla aşinayım. WoD'da ve kimi generic sistemlerde oynamışlığım. Çokça övülen mage sistemini de tanımak isterim. İstanbul'da oturuyorum. ADSL mevcut. MSN Skype v.s temin edilir :P[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 sadece dinleyici olarak katılmak mümkün müdür ? :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ben de dinlemek istiom ama gerekli ise 15-3 senedir oynuorum-kadıköyde ikamet ediom[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Değiştir|Gidiş|Önemli Bip bip düüt Bivrip...
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 LvL22 İzmir Male/Stajyer.... :) Excaliburda 2 sene DMlil yaptım..cocuklugumdan beridirde rpglerle ilgilenirim...frp bi yasam bicimidir..esas olayimsa Sarumanin ses tonuna sahip olmamdir :) Oyuna katılıcak zamanım yok ama izlemek icin ozel izin istiyorum...surekli bi katılımım olamayacagından boyle bır seyı ongordum fakat ara ara Bone un ısteklerı dogrultusunda katılım saglayabılırım tesekkurler..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Tmmdir..frp geyigi bile eglencelidir.. -önden girdim bi baktım mage..aldım agzıma fireball u :)))[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Eveeet efendim,girdik ,dinledik,sorduk.Biraz yorum getireyim merak edenlere: Bir kere daha önce d&d de takılmış olanlar ve oyunlarında gerçekten hayal gücü ve beynini kullanan arkadaşlar kesinlikle sevecektir lakin kuralı ıvırı zıvırı bir kenara bırakırsak herşey matıkta bitiyor,çok fazla seçenek olmasıda ağzımı sulandırmadı değil :) Oyun oynarken nasıl olacağını bilemiyorum ama herkes bir göz atsın derim.[signature][hline]Şino Mori. [Bu mesaj dreagloth tarafından 08 Temmuz 2005 02:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 dreg moruğu varsa ben de varım, tabi alırsanız:) 18 yaşındayım, orta 2'de başladım frp'ye. d&d tecrübem var ama Mage tecrübem yok, zaten buraya bunu yazma nedenim öğrenmek :) lise bitti bu arada, ne alakaysa belirteyim dedim. ha bide istanbuldayım.[signature][hline]beş hececiler H.B.E 10 Temmuzda!
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Efenim gayet guzeldi paltalk da guzelmis bayagı eheh bunu da anladık aksam da neyse =) Mage biraz biliyodum, bilmedigim noktaları da bonepart cok iyi doldurdu sagolsun. WoD sistemleri icinde en cok beyin gerektiren oyun, oyun oynarken cıvıtıp powerplay yapmak yerine adam gibi rol yapmak isteyen bulmaca cozer gibi oyun oynamak isteyen herkese oneririm. Mageler D&D buyuculerinden cok farklı olsalar da tecrubeli oyuncuların alısmakta zorluk cekecelerini sanmam. Hatta burda onemli olan d&d tecrubesinden cok parapsikolojidir, klasik runler vs, teknolojik buyudur, x-files vari olaylar iste. Boyle konulara ilginiz varsa da tavsiyem gelin dinleyin =)[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Bonepart,ben hayatımda hiç rpg oynamadım.Çünkü çanakkalede oynayacak/öğrenecek ortamım yoktu.Fakat birçok fantastik kitap,oyun gibi şeylerle tecrübe(lafın gelişi söylüyorum) edindim.Ama tam olarak bilgili değilim.Beni padawanın olarak kabul edersen karanlığa karşı bir mumda sen yakmış olursun.Yes,master...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Öne çıkan mesajlar