Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

www.zuxxi.com/geyiks

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Geçen gün nette gezerken bir şansımı deniyim dedim zamanında zuxxide en çok girdiğim bölümdü eski database'in hala kaldırılmamış olduğunu gördüm saatlerce okudum ve tekrar neşelenip güldüm sizlerede tavsiye ederim.
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
zuxxi açılmış ama yeni tasarımından hiç bişey anlamadım desem yeridir (saatte geç olmuş aslında)[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Mesaj tarihi:
said:
ultrAslan, 07 Temmuz 2005 13:55 tarihinde demiş ki:
güzel bir yere benziyor sanki

hahaha buna gülmek istedim affedersin ama :D

zamanının en iyi sitelerinden birisidir.
sanırım ekşi yokken bile vardı bu.
diablo 1 oynadığımız zamanlarda bize yoldaşlık yapmış bir sitedir. ilk gözağırlarımdan biridir.

elbet güzel bir yere benziycek. ama sankisi fazla :)[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
of ay geyikse kavuştuk ya yine ne kadar mutluyum anlatamam[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Mesaj tarihi:
"güzel, sanki bir yere benziyor" denmiş olabilir de olmayabilir de

ancak bonecrusher ın "aha ekşiye çakcam şimdi" diye comboya girmesi beni daha çok güldürdü hehe.ya başka bi yere benzetmişse ? :D[signature][hline]SBGG! - Headshot Studios
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 07 Temmuz 2005 21:25 tarihinde demiş ki:
ancak bonecrusher ın "aha ekşiye çakcam şimdi" diye comboya girmesi
ya başka bi yere benzetmişse?

anlamadım bunları arcane açıklarsan sevinirim :)
ekşiye çakmakla alakayı kuramadım ben. sadece aklıma ekşiden önce açılmış olduğu geldi de onu şeyettim. paticikten önce de vardı, gmail'den önce de vardı felan da diyebilirdim mesela ama ekşiyi örnek verdim sadece, çok fazla artniyet aramışsın :)

başka bir yere benzetmesini de anlamadım. kim neye benzetmiş ne yapmış ki?[signature][hline]Beş Hececiler
  • 4 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...