Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 canınız değişik fakat hareketli canlı şarkımı istiyor ?? O ZAMAN BANA GELİN !! BENİ BULUN !! BULDUNUZ ZATEN !! Radyoya sitesi için buna tıkla.Sitede yukarıda radyo için bi link var ona tıkla TAMAM MI ULAN !![signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 tamam abi de bu muzik bolumuyle iligili değil mi?[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b]
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ok[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream.. I have a problem that i cannot explain.. I have no reason why it should have been so plain.. Have no questions but i sure have excuse.. I lack the reason why i should be so confused..
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 TAMAM MI ULAN !! wtf?[signature][hline]go2hell
Daimon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 HEEYYT DAGITIRIM ULEN BURAYI DİNLEYIN TAMAMMI ULEYN?[signature][hline]Bir değil bu dünyada dert Bir değil çekilen hasret Kalbimle oynama ne olur Ya sev beni ya terket Drogyn Owner www.drogyn.com
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 atlamasız güzel çalıyor beğendim bunu[signature][hline]shinsetsu desu..
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konu dışı ve UO Emulatorune takılırım.yani sonuçta konu dışı serbest değil mi ? birde tamam mı ulan'ı matrak olsun diye söyledim ciddiyetim yok anlıyacagınız[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Haaayt ! ben radyo dinlemeyi sevmem , bi hergün gittiğimiz mekan var orda da Joy FM açıktır , paso onu dinlerim...[signature][hline]chuck!
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Daimon Sakin kendine gel :P[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Artiiisssss seni kapçık aaaazz lı :)..[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Daimon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Ok :)[signature][hline]Bir değil bu dünyada dert Bir değil çekilen hasret Kalbimle oynama ne olur Ya sev beni ya terket Drogyn Owner www.drogyn.com
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 aklıma katze geldi !![signature][hline]Beş Hececiler
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Ne alaka :)[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 su ulan nedemektir.. her theard acan ulan dese ne olur..birbirimize saygımız olsun azıcık yaw..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 wtf dedim ben zaten :)[signature][hline]go2hell
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 firefox desteklemiyor sevmedim burayı[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 TAMAM ULAN![signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Dwn, 07 Temmuz 2005 12:44 tarihinde demiş ki: Ne alaka :) bilen zaten anlamıştır :) !![signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 07 Temmuz 2005 20:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar