Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Müzik İsterem -- Diyenlere

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
HEEYYT DAGITIRIM ULEN BURAYI DİNLEYIN TAMAMMI ULEYN?[signature][hline]Bir değil bu dünyada dert
Bir değil çekilen hasret
Kalbimle oynama ne olur
Ya sev beni ya terket

Drogyn Owner
www.drogyn.com
Mesaj tarihi:
Konu dışı ve UO Emulatorune takılırım.yani sonuçta konu dışı serbest değil mi ? birde tamam mı ulan'ı matrak olsun diye söyledim ciddiyetim yok anlıyacagınız[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]

Mesaj tarihi:
Artiiisssss seni kapçık aaaazz lı :)..[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
su ulan nedemektir.. her theard acan ulan dese ne olur..birbirimize saygımız olsun azıcık yaw..[signature][hline]By Majesty.
msn: [email protected]
Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Mesaj tarihi:
TAMAM ULAN![signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Mesaj tarihi:
said:
Dwn, 07 Temmuz 2005 12:44 tarihinde demiş ki:
Ne alaka :)

bilen zaten anlamıştır :) !![signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 07 Temmuz 2005 20:07 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...