BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 philip mexes 'in transferinde usülsüzlük yaptığı gerekçesiyle 1 sene yerli ve yabancı transfer yapamicak roma... ztn ligde kötü zamanlar geçirdiler cassanonun juve ye gitmeside roma nın iyice çöküşünü gerçekleştirdi heralde..[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 geçen seneki formlarını devam ettirirlerse küme yolu gözüktü diyebiliriz..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 kümeye oynacaycak herhalde[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 :) iyi oLmuş Romaya[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 (gerçi fenerliyim ama) bunlar polisi de arkasına alıp girişmişti di mi gs'ye italya'da ? oh olmuş müstahak :)[signature][hline]Eski OguzAmca'yim ben ! Zamaninda gaza gelip almistik OguzAmca'yi ama 5 sene sonra dönüp bakıyorum ki olmamis. Oh be kendimi buldum thanx pati :P Paintball maniaX! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 transferde nasıl bir usulsuzluk varmış bilen varmı[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 off çok feci olmuş bnde haberlerde izledim :D bu sefer kesin küme düşer roma kurtuluşu yok bu arada philip mexes çok sağlam oyuncudur[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 darısı marsilyanın başına[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: codename_curse, 01 Temmuz 2005 23:10 tarihinde demiş ki: transferde nasıl bir usulsuzluk varmış bilen varmı Bildiğim kadarıyla Mexes'in sözleşmesini kulübünün tek taraflı olarak uzatma opsiyonu varken bunu kullanmasına fırsat bulamadan bitti diye Roma atlıyo kapıyo...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 İndirirler gibime geliyor bu ceza çok ağır.[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: Dorn, 01 Temmuz 2005 21:04 tarihinde demiş ki: (gerçi fenerliyim ama) bunlar polisi de arkasına alıp girişmişti di mi gs'ye italya'da ? oh olmuş müstahak :) valla iyi olmuş görsünler aslında bu ceza bize verilse bişi farketmezdi zati hiç oyuncu almıoz :lol:[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!! :rock:beynin durana kadar kafa salla:rock: karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Öyle deme, ragıp'ı aldık ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 aaa pardon unutmsm ragıpı kusra bakmayın özhan canaydınada ozur diliom :D transfer yapmış bi tane HELAL :lol:[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!! :rock:beynin durana kadar kafa salla:rock: karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Kenderleme, 10 Aralık 2003 15:31 tarihinde demiş ki: peki biz sizi ararız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Roma = Totti[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Roma adına üzüldüm tabi.[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Ben üzülmedim valla, oldum olası pek sevmem romayı... Bi de şu Marsilya belki tırsar bu karardan sora da GS'nin eline bi koz daha geçer diye ümit ediyorum ama hadi hayırlısı...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ozhan canaydın fair-play die marilyayı şikayet fln etmez fair play için aldıgımz oyuncuyu geri verdik daha neler cıkacak karsımıza gorcez :lol:[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!! :rock:beynin durana kadar kafa salla:rock: Chemical, 05 Aralık 2004 00:06 tarihinde demiş ki: koltuktan zıplarken kolumu kırdım Kenderleme, 10 Aralık 2003 15:31 tarihinde demiş ki: peki biz sizi ararız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: crimS0n, 02 Temmuz 2005 00:23 tarihinde demiş ki: darısı marsilyanın başına marsilya kaptı riberyi. bi ceza alcaklarını da sanmıorm. alacakları zamanında odenmemis snrm riberyinin ole bisiler duydum en son[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 roma yı sevmem zaten gs ile yaptıkları maç sonrası oldum olası sinir olurum o takıma hehe patlasın[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 içinde patlasın roma'nın.polisle üstüne yürümüştü Galatasaray'ın.[signature][hline]Gece Kurda Aittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 cok iyi olmuş... bide kume duşerlerse cok daha ii..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 üzüldüm severim roma'yı.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 son olaylardan sonra marsilyanın bonservis bedelini 6m Avro yaptıgı yazıyordu tırsmıs olabilirler veya hatalı oldukları yavas yavas dank ediyor...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 DynamicK, düşüncelerimi aynen anlatmışın :)[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar