Hammerheart Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yaw dün bi adam gördüm 60 shaman 60 warrior ile duel yapıyor her seferinde yeniliyor izliyorum habire warrior dövüyo bunu bende rogue charımdayım adama dedimki sen shamansın neden warrior ile yüzyüze dövüşüyosun adam plate giyiyo ve hayvan gibi dmg vuruyo nasıl başedeceksin ayrıca totem diktiğide yok dedim bari searing ve earthbind dik frostshocklar ile yavaşlat heh herif sinirlendi küfür etti :D anlamadığım 60 olupta karakterini tanımayan insanlar şaşırtıyo beni[signature][hline]FOR THE HORDE FOR THE HAMMERHEART Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 satın almıştır belki ! yada arkadaşının hesabıdır ![signature][hline]WoW Warsong (eu) Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 sen de pek biliyormussun gibi gozukmuyor acikcasi, karakterini degil de dovustugun karakterin neler yaptigini bilmen gerek. shaman warriora frostshock atsa, earthbind dikse de warriorda da hamstring, piercing howl var. warriorin meleesinden kacamaz hicbir sekilde, warrior kazara elinden kacirsa dahi, intercept atip tekrar hamstringler yapisir adama.[signature][hline]otkell lvl60 orc warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 evet doğru bilmiyorum harmstringi de bilmem zaten melee ne töbe ya[signature][hline]FOR THE HORDE FOR THE HAMMERHEART Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 walla bana ne yaparlarsa yapsınar.. stun sapçç int... tek ilacı var oda blink..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ozii ikidir sap için blink diyosun beni üzüyosun sap yemişsen blink ile lurtulamazsın.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 İşte işte, Saptan kurtulan yegane karakterlerden... Karşınızda: Frostmage!! :P[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yegane karakter değil :) Talentsiz bi şekilde bir warrior veya bir paladinde kurtulabiliyor :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 43 shamanım 41 iken 47 warriorı güle oynaya kestim ayrıca 41 iken birçok 44 warrior ı da aynen kestim şimdi demek istediğim warrior ile savaşırken shamanın yüzyüze durmaması lazım tamam tabiki harmstring ve chargeı yiyosun ama yinede mümkün olduğunca uzak durup frostshock ve earthbind ile yavaşlatıp yenmen lazım duellerde ise harmstring artı charge mesafesini korumaya çalışmak lazım eğer uzak durursan hem harmstring hem charge yiyosun yakın dursan harmstring ilk yaptığı şey o mesafeyi korursan earthbind totem ve frostshock ile warrior ile dalga geçe geçe kesersin adama ben aaa salak yüzyüze dövüşüyo ne mal adamsın hehe demedim benim gördüğüm adam warrior gibi dövüşüyordu warrior ile ne totem var ne taktik melee dalıyodu bu adama ne diceksin şimdi[signature][hline]FOR THE HORDE FOR THE HAMMERHEART Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Warriorla combata girdikten sonra atıyorm adam sana charge etmeden bi shock attınmı charge edemez bi daha.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 47warrior la 60warrior arasında büyük fark var helede silahı iyi ise gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 herkesin eli oyuna yatkın diye bişey olamaz, adam çaba harcamış kasmış, ama napalım belkide oyun oynayıcı birisi degil, napsın adam[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Bende duel beceremiyorum mesela.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 warrior shamani cok zorluyor gercekten.saglam bi kac critical indirdi mi yatiriyorlar.anormal damage ler veriyorlar.cok ucu ucuna gidiyor ms den etkilenmeden ns heal ederse shaman o zaman kazanir.ms ile heal etmek zorunda kalirsa gercekten zor.[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Malibu, 06 Temmuz 2005 12:37 tarihinde demiş ki: ozii ikidir sap için blink diyosun beni üzüyosun sap yemişsen blink ile lurtulamazsın. dogru dıosun aslında demek istediğim şu.. ben rogue ile pvp de mana shield i acar sap ı yer aldıgım ilk darbe ile absorb yazısını gorup blink e basarım.. cidden ozur dediğiniz giib saptan blink kurtarmaz.. ama o kadar hızlı gelişioki action.. bi an için snaki kurtuluyor gibi aklımda kalmış..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert1014 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Warior>Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Shaman açısından bilemem ,Ally oynuyorum ,ama bi rogue açısından warriorlar tam bi kabus. Lionsheart's Execute crits Sorath for 2707 'yi gördükten soora elimden klavye ve mouse bıraktım katledilişimi izledim çok acı bi olay.[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Absolut, 06 Temmuz 2005 12:53 tarihinde demiş ki: Bende duel beceremiyorum mesela. bende aynı sorun var duel de pek iyi deyilim bide belki shaman bisey denemeye calısıyordur duel i millet bazen bazı talentleri denemek veya yeni ogrendigi buyu/saldırıları denemek icinde yapıyor beni arkadasımın bir kac kere kobay olarak kullandı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moorath Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Var böyle şahıslar. Druid le duel yapıyodum (lvl 60 hunter) adam bear form dayken scare beast yaptım orda duran başka bi 60 hunter engineering zımbırtısı mı kullandın dedi :/[signature][hline]Among raped and napalmed forests, asphalt and concrete wastelands, billions of pointless zombie-clones, 1,000 channels of McMedia spew, I walk and find no rest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: mert1014, 06 Temmuz 2005 13:23 tarihinde demiş ki: Warior>Shaman şöle düzeltelim 2h kullanan warrior shamanı alır 1h+shield kullanıyorsa cok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 iyi oynayan her char her charı alır[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moorath Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: wildpervert, 06 Temmuz 2005 14:08 tarihinde demiş ki: iyi oynayan her char her charı alır Katılmıyorum. Bazı classlar bazılarına karşı zayıftır. Ayrıca iyi bi lvl 60 hunter olarak söyleyebilirimki hunterlar hazırlıksız yakalandımı her class alabilir hunter ı.[signature][hline]Among raped and napalmed forests, asphalt and concrete wastelands, billions of pointless zombie-clones, 1,000 channels of McMedia spew, I walk and find no rest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Biraz önce izlediğim videoda rogue elinde arcanite reaper olan warriorı harcıyor adam müthiş ya[signature][hline]FOR THE HORDE FOR THE HAMMERHEART Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Warior > Shaman x>y bunları hiç bir zaman kesin bir dille söylüyemessiniz.Shaman vs warior ikilisine gelince şunu bilin wariorun bütün iş yapan abilty leri yarım saat cd li!? Ya shammy nin?Enc/Restore gitmiş thougness açmış ve 1h+shield ı almış shaman warioru korkutur biliniz! (Kesin yener demedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Hammerheart, 06 Temmuz 2005 14:59 tarihinde demiş ki: Biraz önce izlediğim videoda rogue elinde arcanite reaper olan warriorı harcıyor adam müthiş ya beni de bazen yenen roguelar oluyor, ekipmani cok iyiyse, iyi oynuyorsa, tum abilityleri up ise, benim hicbi vurusum critlemez ise vs. vs. warrior cogunlukla sans isi, crit gelirse yenersin, gelmezse yenilirsin en basiti. said: SoRaTh, 06 Temmuz 2005 13:33 tarihinde demiş ki: Lionsheart's Execute crits Sorath for 2707 'yi gördükten soora elimden klavye ve mouse bıraktım katledilişimi izledim çok acı bi olay. ;)[signature][hline]otkell lvl60 orc warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar