screamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Daha oyuncular belli değil en azından imdb de yazmıyor 2007 olarak gösteriliyor. Tahminimce Bullet Time a doyacaz :)[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konusuda gayet uygundu zaten... Ama bu türde pek çok iyi film varken ne kadar sıyrıulır düşündürücü[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Valla Keanu oynarsa ( böyle bir şey yazmıyor ben sıkıoyorum ) Matrix manyakalrının 4 de 1 i gider bu da yeterli hasılatı sağlar :)[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Max PAyne'in konusu çok klasik bi konu. Hatta filmin adını Max Payne yerine direkman "intikam peşinde" yapsalar da bişe deişmez. O tür filmlerin teknolojik versiyonu olacak gibi geliyor bana.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Evt genel hatlarıyla çok klişe bi konu olur ancak o senaryonun güzelliği ayrıntılarda yatıyor bana kalırsa, çok güzel sahneler var aklımda kalan oyundan. ancak malesef içimden bir his buram buram sin city kokucak diyor, atmosferler birebir aynı nerdeyse yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Doom'um filmi de seneye vizyonda... adamlar nereden para kazanıcaklarını ii bilio :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 OMG OMG :D :lol: dualarım kabul oldu be heheeey ! mükemmel bi film noir çıkar max payne den.aynı ağırbaşlı hava, ağır atmosfer olmalı.hayvan gibi değil sadece gerekli aksiyonu içermeli. of acaip sevindim. max payne - clive owen mona sax - demi moore diyorum.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 bişi dicem de dövmiceniz? max payne i yalnızca ben mi johnny knoxville benzetiyorum yoksa harbiden benzio mu?[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Benziyor valla..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Metal Gear Solidin de filmini yapıcaklardı hatta düşünülen oyuncular arasında Keanu Reeves vardı da son gelişmelerden haberim yok . Payne'in filmi yapılmamalı çünkü konu nolursa olsun klasik amerikan ''karım kızım öldü intikam alıcam'' konulu bi film . Mgs'ninki de yapılmamalı çünkü Snake'i seslendiren David Hayter'ın efsane sesi olmadığı sürece bi anlamı olmaz .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 max payne'in olayı oynanış şekline getirdiği yeniliklerdi zaten, konu kafadan klişe. filminde de çok değişik birşeyler ortaya koymaları lazım ki sürünmesin.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 haha süper filmde yüzünün niye öyle ekşimiş olduğıunuda anlatsınlar[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Max payne 2 deki benzemior valla jhonny knoxville'e :D[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Valla senaryo klişe falan ama sürükleyiciydi, ayrıca film yapılırsa oyundaki senaryolar kullanılacak diye bir şey yok ki. O suratındaki limon yemiş bakışını, çılgın rüyalarını ve captain baseball bat zımbırtılarını koysunlar yeter :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeraxle Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: Mirage, 03 Temmuz 2005 21:06 tarihinde demiş ki: Valla senaryo klişe falan ama sürükleyiciydi, ayrıca film yapılırsa oyundaki senaryolar kullanılacak diye bir şey yok ki. O suratındaki limon yemiş bakışını, çılgın rüyalarını ve captain baseball bat zımbırtılarını koysunlar yeter :) +1 Benim tahminim Sin City benzeri bir film gelecektir karşımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Tam filmlik oyundur zaten.Rol olarak da Keanu Reeves acaip oturur o role.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 hehe matrix - max payne ilişkisinden dolayı herkesin öyle düşünmesi doğal da, max payne'in tipi ile keanu'nun tipinin pek de benzerliği yok bence. ikisi de karizma, ikisi de slow mo yapıyor.. o kadar :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 yaşlı(ehe) payne i yapacaklarsa sean penn cuk oturur.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Aegean, 03 Temmuz 2005 02:51 tarihinde demiş ki: bişi dicem de dövmiceniz? max payne i yalnızca ben mi johnny knoxville benzetiyorum yoksa harbiden benzio mu? davut güloğluna cok benziyor[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 David Boreanaz derim ben.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 abarttilar oyun uyarlamalarini. dungeon siege gibi uyduruk otesi bir senaryoya sahip oyunlari bile film yapiyorlar artik.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: screamer, 02 Temmuz 2005 21:38 tarihinde demiş ki: Valla Keanu oynarsa ( böyle bir şey yazmıyor ben sıkıoyorum ) Matrix manyakalrının 4 de 1 i gider bu da yeterli hasılatı sağlar :) Valla biz max payne i ilk matrixin oyunu diye oynamistik. Hadi bakalim 2007 pekde uzak degil[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Daesu, 04 Temmuz 2005 12:36 tarihinde demiş ki: said: Aegean, 03 Temmuz 2005 02:51 tarihinde demiş ki: bişi dicem de dövmiceniz? max payne i yalnızca ben mi johnny knoxville benzetiyorum yoksa harbiden benzio mu? davut güloğluna cok benziyor +1. Benden önce birisi belirtmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 max payne 1 de bruce willis benziyordu ulan keşke daha genç olsaydı bruce bee[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 metallica nın bundan önceki bassçısına aşırı bir şekilde benziyor[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... fak John_Petrucci Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar