screamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Daha oyuncular belli değil en azından imdb de yazmıyor 2007 olarak gösteriliyor. Tahminimce Bullet Time a doyacaz :)[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light.
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konusuda gayet uygundu zaten... Ama bu türde pek çok iyi film varken ne kadar sıyrıulır düşündürücü[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Valla Keanu oynarsa ( böyle bir şey yazmıyor ben sıkıoyorum ) Matrix manyakalrının 4 de 1 i gider bu da yeterli hasılatı sağlar :)[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light.
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Max PAyne'in konusu çok klasik bi konu. Hatta filmin adını Max Payne yerine direkman "intikam peşinde" yapsalar da bişe deişmez. O tür filmlerin teknolojik versiyonu olacak gibi geliyor bana.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Evt genel hatlarıyla çok klişe bi konu olur ancak o senaryonun güzelliği ayrıntılarda yatıyor bana kalırsa, çok güzel sahneler var aklımda kalan oyundan. ancak malesef içimden bir his buram buram sin city kokucak diyor, atmosferler birebir aynı nerdeyse yani :)
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Doom'um filmi de seneye vizyonda... adamlar nereden para kazanıcaklarını ii bilio :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 OMG OMG :D :lol: dualarım kabul oldu be heheeey ! mükemmel bi film noir çıkar max payne den.aynı ağırbaşlı hava, ağır atmosfer olmalı.hayvan gibi değil sadece gerekli aksiyonu içermeli. of acaip sevindim. max payne - clive owen mona sax - demi moore diyorum.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 bişi dicem de dövmiceniz? max payne i yalnızca ben mi johnny knoxville benzetiyorum yoksa harbiden benzio mu?[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Benziyor valla..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Metal Gear Solidin de filmini yapıcaklardı hatta düşünülen oyuncular arasında Keanu Reeves vardı da son gelişmelerden haberim yok . Payne'in filmi yapılmamalı çünkü konu nolursa olsun klasik amerikan ''karım kızım öldü intikam alıcam'' konulu bi film . Mgs'ninki de yapılmamalı çünkü Snake'i seslendiren David Hayter'ın efsane sesi olmadığı sürece bi anlamı olmaz .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 max payne'in olayı oynanış şekline getirdiği yeniliklerdi zaten, konu kafadan klişe. filminde de çok değişik birşeyler ortaya koymaları lazım ki sürünmesin.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 haha süper filmde yüzünün niye öyle ekşimiş olduğıunuda anlatsınlar[signature][hline]shinsetsu desu..
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Max payne 2 deki benzemior valla jhonny knoxville'e :D[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Valla senaryo klişe falan ama sürükleyiciydi, ayrıca film yapılırsa oyundaki senaryolar kullanılacak diye bir şey yok ki. O suratındaki limon yemiş bakışını, çılgın rüyalarını ve captain baseball bat zımbırtılarını koysunlar yeter :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Zeraxle Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: Mirage, 03 Temmuz 2005 21:06 tarihinde demiş ki: Valla senaryo klişe falan ama sürükleyiciydi, ayrıca film yapılırsa oyundaki senaryolar kullanılacak diye bir şey yok ki. O suratındaki limon yemiş bakışını, çılgın rüyalarını ve captain baseball bat zımbırtılarını koysunlar yeter :) +1 Benim tahminim Sin City benzeri bir film gelecektir karşımıza.
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Tam filmlik oyundur zaten.Rol olarak da Keanu Reeves acaip oturur o role.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 hehe matrix - max payne ilişkisinden dolayı herkesin öyle düşünmesi doğal da, max payne'in tipi ile keanu'nun tipinin pek de benzerliği yok bence. ikisi de karizma, ikisi de slow mo yapıyor.. o kadar :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 yaşlı(ehe) payne i yapacaklarsa sean penn cuk oturur.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Aegean, 03 Temmuz 2005 02:51 tarihinde demiş ki: bişi dicem de dövmiceniz? max payne i yalnızca ben mi johnny knoxville benzetiyorum yoksa harbiden benzio mu? davut güloğluna cok benziyor[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 David Boreanaz derim ben.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 abarttilar oyun uyarlamalarini. dungeon siege gibi uyduruk otesi bir senaryoya sahip oyunlari bile film yapiyorlar artik.[signature][hline]Piiys
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: screamer, 02 Temmuz 2005 21:38 tarihinde demiş ki: Valla Keanu oynarsa ( böyle bir şey yazmıyor ben sıkıoyorum ) Matrix manyakalrının 4 de 1 i gider bu da yeterli hasılatı sağlar :) Valla biz max payne i ilk matrixin oyunu diye oynamistik. Hadi bakalim 2007 pekde uzak degil[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Daesu, 04 Temmuz 2005 12:36 tarihinde demiş ki: said: Aegean, 03 Temmuz 2005 02:51 tarihinde demiş ki: bişi dicem de dövmiceniz? max payne i yalnızca ben mi johnny knoxville benzetiyorum yoksa harbiden benzio mu? davut güloğluna cok benziyor +1. Benden önce birisi belirtmiş.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 max payne 1 de bruce willis benziyordu ulan keşke daha genç olsaydı bruce bee[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 metallica nın bundan önceki bassçısına aşırı bir şekilde benziyor[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... fak John_Petrucci Haydi kafalar Telekoma[/b]
Öne çıkan mesajlar