Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu film olay olur...

Loli-pop

Öne çıkan mesajlar

said:
jankis, 29 Haziran 2005 15:18 tarihinde demiş ki:
cem yılmaz "her şey çok güzel olacak" gibi skeçe benzemeyen film gibi filmler çeksin de izleyelim. gerisi popülizmin yalayıp yutacağı, adının bile kalıp kalmayacağı meçhul ama bok gibi para getirecek filmler olacaktır.

tabi cem yılmaz ikincisini tercih ediyo muhtemelen o zaman kolay gelsin diyorum.

Adamin tum derdi para kazanmak ki
Yok sanatmis yok guldururken dusundurmekmis aklinin ucundan bile gecmez iyide yapar[signature][hline]fastreload, 29 Haziran 2005 00:36 tarihinde demiş ki:
metin alkol al

Gurbetci Pati]Gurbetci Pati
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ghaldszar, 30 Haziran 2005 22:55 tarihinde demiş ki:
said:
Absolut, 29 Haziran 2005 13:27 tarihinde demiş ki:
Tarkanın rol yeteneği belirler filmin başarısını bence.

Valla Tarkanın müthiş(!) rol yeteneğini zaten reklamlardan bildiğimize göre o zaman pek düşünmemek lazım

aynen onu diyecektim , yani reklam konusu. adam avea'nin reklaminda sadece suratini satmis baska hic bir sey becerememis biri yani bilmiyorum...
ayrica jankis cok guzel demis cem yilmazin her sey cok guzel olacak filmi cok guzeldi ben defalarca izlemisimdir ard arda ama gorayi 2. kere bile izlemeye ugrasmadim sadece gulup gectigim bi filmdi[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Selamon, 30 Haziran 2005 03:54 tarihinde demiş ki:
"Yapılsın yapılmasına da ne bileyim ne kazandırır ki bu Türk Sineması'na? Sanatsal değeri yok, şu yok, bu yok..."

Ama G.O.R.A. filminin gişede 4 milyon izleyici çekmesi demek Kültür ve Turizm Bakanlığı'na müthiş bir vergi geliri sağlanması demek. Kültür ve Turizm Bakanlığı'na müthiş bir vergi geliri sağlanması demek bakanlığın yeni filmlere ayırdığı yardım bütçesinin büyümesi demek.

peki hoş kültür bakanlığına vergi olarak dönüyor bu filmler ama türk sinemasının dünyadaki imajına herhangi bir katkısı oluyor mu? "sanatsal kaygı" içermeden cem yılmazın biraz daha para için çektiği filmlerin pek bir getirisi olacağını düşünmüyorum.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Hoja anlamadığım bişi war iyi hoş çekiyolarda bu adam Yılmaz Erdoğan'la da film çekiyor 2 tane hemde birinin ismi "Karpuz Adam" diğerinin ismini bende bilmiyorum.Şimdi Tarkan'la da çekecek diyorsun,eee nasıl olacak bu iş bu adam cyborg değil ki(bazı zaman düşünmediğim olmuyor değil hani :) ).Ama birisi sonra çekilir bence.Çünkü Yılmaz Erdoğan'la olan filmlerinden birinin çekimlerine başlamış bile.Ama sen Şubat'ta gösterimde diyorsun,anlamadım walla[signature][hline]---Tecavüz Kaçınılmazsa Zevk Almaya Bak---
;)
Sosyal ağlarda paylaş

İzleriz yaw :D güzel film olur ama cem yılmazdan ötürü tarkandan ötürü değil.[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Sosyal ağlarda paylaş

baba bana turk sinamsında sanat demeyin. sanat diyorsanız neden gelişmiyo turk sineması da demeyin. fransız sineması neden gelişemiyor sandınız... insanlar sanat için festivallere gidiyo... ben ev benim gibi ikinci tur sinema aşıkları ise, hayalgucu, aksiyon, komiklik gbi etkenlere bakıyor... tabi ki bunu kınıyorsunuz ama sinema cok pahalı bir olay ve en para getiren filmler de bizim sevdiğimiz filmler. film sanatsal olsa bile pahalı olur.. hem para getirmez hem de moral bozar. bence biz komedimizle adımızı duyurmalıyız. cem ylmaz belki bir jim carrey olamaz ama onun arkasından ikinci olacak yeteneğe sahip. bunu satmamız lazım. bırakın sanatsal filmleri ve bunlara yuklenin derim ben.... hem de ne guzel reklam olur. zatem sanatsal filmlerde isim de yapamayız, cünkü romantik fransızların tekelinde....[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b]
[/b]Neodammerung[/b]
[/b]çizim galerim[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

aysun kayacının doğal olarak aptal sarışını oynaması gibi tarkana da saf bi insan rolü düşebilir..süzme adam gibi bi laf anlamayan cahil bir popçu rolü..anca onu oynar zaten..[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nebuch, 04 Temmuz 2005 17:12 tarihinde demiş ki:
baba bana turk sinamsında sanat demeyin. sanat diyorsanız neden gelişmiyo turk sineması da demeyin. fransız sineması neden gelişemiyor sandınız... insanlar sanat için festivallere gidiyo... ben ev benim gibi ikinci tur sinema aşıkları ise, hayalgucu, aksiyon, komiklik gbi etkenlere bakıyor... tabi ki bunu kınıyorsunuz ama sinema cok pahalı bir olay ve en para getiren filmler de bizim sevdiğimiz filmler. film sanatsal olsa bile pahalı olur.. hem para getirmez hem de moral bozar. bence biz komedimizle adımızı duyurmalıyız. cem ylmaz belki bir jim carrey olamaz ama onun arkasından ikinci olacak yeteneğe sahip. bunu satmamız lazım. bırakın sanatsal filmleri ve bunlara yuklenin derim ben.... hem de ne guzel reklam olur. zatem sanatsal filmlerde isim de yapamayız, cünkü romantik fransızların tekelinde....

o zaman senin dediğin "para getiren, aksiyonu bol, komedi amaçlı hızlı" şahaserler(!) de amerikalıların tekelinde. hiç uğraşmayalım.

fransız tekeli, alman tekeli diye bir durum söz konusu olamaz. sonuçta bazı gelişmeler yavaş olur ama getirisi büyüktür. 10 yıl öncesini uzak doğu sineması ile günümüzdeki hali aynı mı? adamlar gerilim/korku türünde hollywooddan çok daha kaliteli yapımlara sahipler ancak fransızlardan çok daha derin filmler çekebiliyorlar.

ben sanatın her türünde gelişmenin ilk şartı olarak azimi görüyorum, bir şeyleri gerçekten severek ve emek vererek yapmaya insanı ancak bu duygu yönlendiriyor çünkü.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Nebuch un mesajinin hemen hemen aynisini yazicaktim ama o daha once yapmis.

Filmlerden birseyler kapmak icin gidenlerin sayisi 1 ise zevk almak icin gidenlerin sayisi 21 ben o 21 lik kismin icindeyim.

Ayrica birseyler aldiginiz filmlerin adini ve ne aldiginizi yazarmisiniz buraya ben cok merak ettim.

Bu birseyler almak derken mesela son gunlerde "crash" var oda boyle mesajlar yuklu bir film yani ondan birseymi almamiz lazim.

Benim herhangi bir filmden birsey kapmama ihtiyacim yok sahsen. Duygularima dusuncelerime fikirlerime hakimim bunu senaristlerin yazdigi senaryolar ile degistirmemde
Sosyal ağlarda paylaş

said:
helena, 04 Temmuz 2005 18:30 tarihinde demiş ki:
said:
Nebuch, 04 Temmuz 2005 17:12 tarihinde demiş ki:
baba bana turk sinamsında sanat demeyin. sanat diyorsanız neden gelişmiyo turk sineması da demeyin. fransız sineması neden gelişemiyor sandınız... insanlar sanat için festivallere gidiyo... ben ev benim gibi ikinci tur sinema aşıkları ise, hayalgucu, aksiyon, komiklik gbi etkenlere bakıyor... tabi ki bunu kınıyorsunuz ama sinema cok pahalı bir olay ve en para getiren filmler de bizim sevdiğimiz filmler. film sanatsal olsa bile pahalı olur.. hem para getirmez hem de moral bozar. bence biz komedimizle adımızı duyurmalıyız. cem ylmaz belki bir jim carrey olamaz ama onun arkasından ikinci olacak yeteneğe sahip. bunu satmamız lazım. bırakın sanatsal filmleri ve bunlara yuklenin derim ben.... hem de ne guzel reklam olur. zatem sanatsal filmlerde isim de yapamayız, cünkü romantik fransızların tekelinde....

o zaman senin dediğin "para getiren, aksiyonu bol, komedi amaçlı hızlı" şahaserler(!) de amerikalıların tekelinde. hiç uğraşmayalım.

fransız tekeli, alman tekeli diye bir durum söz konusu olamaz. sonuçta bazı gelişmeler yavaş olur ama getirisi büyüktür. 10 yıl öncesini uzak doğu sineması ile günümüzdeki hali aynı mı? adamlar gerilim/korku türünde hollywooddan çok daha kaliteli yapımlara sahipler ancak fransızlardan çok daha derin filmler çekebiliyorlar.

ben sanatın her türünde gelişmenin ilk şartı olarak azimi görüyorum, bir şeyleri gerçekten severek ve emek vererek yapmaya insanı ancak bu duygu yönlendiriyor çünkü.

tam okumamöışsın ben komedi alanında jim carrey den hemen sonra gelecek bir potansiyele shibiz demişim sen kalkmış ne demişsin. fransızların çoğu romantik onlardan sonra gelemyiz çünkü onlardan sonra doğulular var. ve ayrıca beyaz çoraplı ayaklarını ayakkabılarından çıkarıp parmaklarıyla kaşımaktan çekinmeyen bir millet nası sanatsal filmde birinci olur?_ yüzyıllardır barbar diye anılıyoruz kim bize romantik, içli, sanatsal der. bna gore sanat picasso değil (sanat için sanat) dali dir (toplum için sanat) ok?[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b]
[/b]Neodammerung[/b]
[/b]çizim galerim[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dorsia, 29 Haziran 2005 01:37 tarihinde demiş ki:
vallahi GORA yi bir yabanciya izlettim alt yaziyla begendi kahkahalarla izledi...
Artik Holivuda acilma vaktimiz geldi catti:P
aynen! ben de izlettim ve aynı şekilde acayip sevdi filmi :D

Bu arada GORA 2'ye noldu?[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dorsia, 29 Haziran 2005 01:37 tarihinde demiş ki:
vallahi GORA yi bir yabanciya izlettim alt yaziyla begendi kahkahalarla izledi...
Artik Holivuda acilma vaktimiz geldi catti:P

Yapımcı Paramount :)[signature][hline]DJ Tiesto
fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki:

katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon.

Q-Mix, 28 Haziran 2005 00:54 tarihinde demiş ki:
ahha süper geyikler dönüyo buralarda :)
Sosyal ağlarda paylaş

Hollywood kofti bir sinema sektörüdür. Filmi sadece para olarak görür. Böyle bir yerde olmak insanı neden bu kadar ilgilendirir, insan bunu neden arzular çözebilmiş değilim.

Amaç ünlü olmak mıdır, sanat adına birşeyler yapabilmek mi? Amacımız sanatsal değerler üretmekse ereğimiz Hollywood olmamalı.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

meleklisi süper olur. aklma sahnesi geldi

*!Cem Yilmaz Melek olarak gök yüzünden inerken kuslarin sladirisina ugrar ve hizli bir sekilde düser ayaga kalkip kendini toparlar kus boku ve yirtilmis elbiselebiryle yoluna devam eder*

aklima böle bi sahne geldi ilk neden bilmiyorum :D[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss
Anime tadında MMORPG lar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...