karabasan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Hayatınızda bunun kadar saçma, bunun kadar ezik, bunun kadar gey bişi görmediniz. Bunu bir kaç kere izleyin ama dikkat bağımlılık yapmasın. İnsan psikolojisinin çöküş anına tanıklık edin. Mutlaka izleyin pişman olacaksınız ;): Tarzan Rubberband[signature][hline]İmzam yok parmak bassam :D enesene, 30 Haziran 2005 17:31 tarihinde demiş ki: ikimizide banlayın!
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ''Bunu kesin izleyin'' desen izlemezdim ama ''bunu kesinlikle izlemeyin'' dediğin için izliycem... nefret ediyorum insan psikolojisinden... kEşKe BaŞLıĞı dÜzGüN YaZsAyDıN...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Hayatımda elma dan sonra gördüğüm en çirkin insanı gördüm kusmaya gidiyorum. ayrıca çok gereksiz inanılmaz gereksiz bir videoyu hiçbir olayı yok.iyi kötü[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
Leath Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 hicbisey anlamadim.[signature][hline]
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Abi bu neydi ya şaka flnmı? Yani acı çektim gerçekten...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bişi anlamadım..[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
sheref Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 çok güzel, çok tatlı, amaç yerini bulmuş...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 yükeldim izledim sildim şimdi de beyin yıkamaya gidiyorum[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Shift + Delete + Enter ....[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild
Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 iki badger badger badger izledim kendime geldim. oh[signature][hline]Beş Hececiler
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Yükledim İzledim Küfrettim Sildim[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 izlencek bişey yok herhalde, indirmiyom[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
ExhaulteD Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 heh aynen millet atlamis direk[signature][hline]fastreload, 29 Haziran 2005 00:36 tarihinde demiş ki: metin alkol al Gurbetci Pati]Gurbetci Pati
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 allah akıl fikir versin bu insanlara ne denebilirki başka?[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
karabasan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 sizi uyarmıştım neyse geçti endişelenmeyin atlattınız geçmiş olsun :)[signature][hline]İmzam yok parmak bassam :D enesene, 30 Haziran 2005 17:31 tarihinde demiş ki: ikimizide banlayın! Paticik Beyin Yıkama Servisi
Chasten Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 İnsanlık dışı[signature][hline]~®âi ~ blackchaos, 15 Haziran 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Git annene sor bakalım ayşenin zarı delindi nasıl diktiricez diye?
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 merak ettim şimdi bak sitede açılmıo :P nasıl bişi tarif etseniz :D
Kreese Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 of of iğrenç bişey ama kusmucam çünkü sadece yorumları okudum :lol:[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 yannız threadi açan kişi direk paticik beyin yıkama servisi falan diye imzaya koymuş gaza gelmiş.. ehue.[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Kreese Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 benim ciddi şüphelerim var bu acayip topicleri açanlar ve fake accler ya paticiğin canı sıkılan adminleri ya da bizim aramızdaki bi takım elemanlar şüpheli listem epey uzun[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
karabasan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: Madcat, 01 Temmuz 2005 03:54 tarihinde demiş ki: yannız threadi açan kişi direk paticik beyin yıkama servisi falan diye imzaya koymuş gaza gelmiş.. ehue. sen ne akıllı şeysin öyle[signature][hline]İmzam yok parmak bassam :D Paticik Beyin Yıkama Servisi "Smile" They said. "It could be worse"; So I did, and it was.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 valla bunu izleyen aptal olabilir dediği için izlemedim :P[signature][hline]chuck!
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ben de aptal olucam diye kapattım.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ya indirim dedim 3 le indirdim... nese izledim küfür ettim sildim demicem ... ama bu kdr igrenç bişeyi daha önce görmedim..ewet gerçektende ben kusmaya gidiyorum..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Sinirlerim gevşedi...[signature][hline] "Geçen gün rüyamda kelebek olduğumu gördüm.. Acaba şuan Rüyasında Kelebek olduğunu gören steel miyim yoksa rüyasında insan olduğunu gören kelebekmiyim?"
Öne çıkan mesajlar