Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yemekleri Zehir etmek

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Açliktan ölüyordum ve mutfaga gidip yemege baktim. Bi de ne göreyim biber dolmasi var mis gibi. Aldim tüm dolmayi doldurdum tabagima, suyunuda alip ekmegimi içine batirip tadindan yenmiycek sekilde tat almak için, ugrasa ugrasa güzelce doldurdum. Daha sonra dönüp sarimsakli yogurdu aramaya basladim. Masanin üstünde duruyorda, orda tam önümde ve içinde kasikta vardi. Aldimm bir güzel 5 kasik kadar bol bol doldurdum. Oturdum bilgisayarin basina ve yemeye basladim. tadi ilk basta bi garip geldi. Sonra bi daha tattim daha bi garip geldi. Yogurda baktim ve tepkim " ulan bu yogurda sarimsak degil seker koymus biri oldu " ve yemek keyfim gitti :D Dolmasiz kaldim :P Hangi zihniyet dolma yapildigi gün sekerli yogurdu masada tutar :'( :([signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss
Anime tadında MMORPG lar.
Sosyal ağlarda paylaş

Abowww kardeş vallaha düşünemiyorum :D direk telefon et bi pide,lahmacun söyle paran varsa :D eheheh azının tadı yerine gelsin[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
--------------------------------------
hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
Sosyal ağlarda paylaş

Olm insan bi tadina bakar olmusmu die
e yuh yani.[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Sosyal ağlarda paylaş

cok gicik bi durum ya..
nasil hevesin gitmistir ...
bende dalginliktan bazen herseyi rezil ediyorum...
neyse bi dahaki sefere akillanirsin iste =)[signature][hline]Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my Lethe..You are my own
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...